Skip to content
6 reacties
926 weergaves

Ik weet niet wat ik moet doen

Hallo mensen. Ik ben dus een paar dagen geleden bij de huisarts geweest omdat ik problemen had met mijn voorhuid en mijn toompje. Ik was al 2 maanden ofzo iets geleden ook al geweest waar ik een zalfje had gekregen om mijn voorhuid minder nauw te maken, en daarom te hopen dat het toompje te fixen. Wat basiclly het probleem is is dat mijn toompje heel erg strak is en mijn voorhuid ook nog wat nauw is. Toen ik 11 was was ik al bij de huisarts geweest omdat ik een spaansekraag had vanwegen mij te nauwe voorhuid maar nu heb ik echt iets lastigs. Omdat dat zalfje niet werkte dat ik 2 maanden geleden had gekregen heb ik nu de optie om het nog een paar jaar af te wachten of omdat de pijn zo erg is mij te laten besnijden. Ondanks dat ik me wel zal willen besnijden wil ik het aan de andere kant ook weer niet, dus kunnen jullie helpen?

14 jaar
4 jaren geleden

6 Reacties

  • Gewoon afwachten. Dit is geen probleem.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Soms is het voldoende om het toompje door te snijden (niet zelf doen lol), dat is bij mij gebeurd, nu kan mijn voorhuid makkelijk heen en weer over mijn eikel. Misschien kan dat ook bij jou?

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Er is helemaal niets aan de hand met jouw hoor, dit hebben veel jongens.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Op jouw leeftijd je natuurlijk niet laten besnijden. Gewoon er van afblijven en de natuur zijn werk laten doen. Er is gezien je leeftijd van 14 jaar ook geen noodzaak om seksueel actief te zijn. Als je later getrouwd bent kun je met je vrouw bespreken hoe verder met het oog op het krijgen van kinderen.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben 16 jaar, en al m’n hele leven besneden wegens medische reden. Ik zou een gat in de lucht springen als ik een voorhuid zou hebben. Ik zou het niet doen, tenzij het niet anders kan!

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Je bent nog jong dus je voorhuid is nog op te rekken.

    Ik zou mezelf alleen in noodgevallen laten besnijden, dus als ik jou was zou ik nog even aankijken en er echt wat moeite in steken om de boel d.m.v. oefeningen en het zalfje op te rekken. Wel iedere dag aan werken dan. Als het dan nog niet lukt, dan helaas maar een besnijdenis.

    21 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten