Skip to content
64 reacties
14372 weergaves

Zichtbare bobbel

Yo boys, Vraagje ik heb af en toe gwn een joggingbroek aan en ook van die trainingsbroeken. En daar zie je af en toe best mijn pik in zitten. En soms heb ik ook gwn geen boxer aan. Lekker chil vind ik dat alles laten hangen. Maar je ziet soms echt een zichtbare bobbel of afdruk van mijn pik in mijn broek. Wat vinden jullie daarvan. Is dat raar. Hebben jullie dit ook. Vinden meiden dit juist lekker denken jullie?

20 jaar
4 jaren geleden

64 Reacties

  • Helemaal eens @jongen23. Laat defuk zien wat je in huis hebt. Gedaan met verstoppertje spelen. #BULGE POWER!!!!

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • j.15 ik lees daar dat jij een T shirt voor je trainingsbroek doet alsmede een kamerjar als je een pyjama aan hebt, omdat ze jou bobbel niet zouden zien !!! maar ....je gluurt naar die mooie jongen in de sportclub naar zijn bobbel
    mzet andere woorden, jij mag geil worden als je naar mooie jongens kijkt, maar niemand mag geil worden als ze naar jou kijken
    Is dat niet een beetje hypocriet ??? gun jij dan de andere ook niet dat plezier ??? je bent misschien ook een mooie jongen en dan zien anderen ook wel graag je bobbel : gun hen dan ook maar dat plezier, want anders kom je zeer egoïstisch over en krijg je daar in je latere leven wel problemen mee Het ene plezier is het andere waard !!!

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb soms ook een bobbel in sommige pyjama's en joggingsbroeken. Ik voel me hier niet bepaald comfortabel bij dus houd ik mijn t-shirt ervoor of doe ik een kamerjas aan. Op de sportclub is er soms een jongen van mijn leeftijd die zo van die joggingsbroeken aandoet. En dan zie je echt wel zijn lul afgetekend, vind ik enorm geil want hij is heel knap.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • wat een gezeur en geklets over die bobbels bij jongens/mannen
    Dat is toch helemaal normaal
    De meisjes/vrouwen laten toch ook de vormen van hun borsten zien
    Hoe hypocriet en achterbaks van die jongens die strakke boxers dragen omdat hun bobbel niet gezien mag worden
    We gaan zo stilaan terug voor sommigen naar de Victoriaanse tijd en binnenkort moeten de jongens/mannen ook een kleed (djelaba of fokia) dragen zoals de Moslims Waarom ook niet een burka, dan zien we helemaal geen mooie jongens en mannen meer en wordt niemand meer verleid !!!
    Leven en genieten en ... ook anderen dat gunnen : wat is daar verkeerd aan ?????

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Zelf draag ik praktisch altijd super strakke skinny jeans. Soms draag ik er niets onder.
    Ik heb ze in de kleuren gebleekt, grijs en wit.
    Bij mij zie je ook duidelijk mijn penis en beide ballen. Gewoon dragen waarin je je prettig voelt.
    Krijg veel bekijks op straat en op school. Ik ben niet gay.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • In een trainingbroekje zie je bijna altijd wel iets van een bobbel of vorm.
    Maakt ook uit watvoor een boxer of wat dan ook ik er onder draag

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • he gasten

    dat heet freeballing, in de zomer draag ik never een slip onder de short

    bewust , zodat alles zichtbaar is , als gay zijnde , onder een training nooit

    je ballen moeten vrij hangen voor het maken van sperma

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • @M15
    Ook als het door een jongen komt?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Hij wordt stijf bedoel je? Dat is toch normaal

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoe komt het ijngelijk dat mijn lul recht op gaat staan

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Dit is helemaal niet raar. Persoonlijk denk ik er niet meer bij na. Ik ga elke week zwemmen en in mijn zwemslip kan ik mijn bobbel toch niet verstoppen. Vaak leg ik mijn pik ook nog omhoog en kan je duidelijk mijn lange pik en dikke ballen zien zitten. Je bent toch een man en dit mag gezien worden vind ik, net zoals de bobbels van vrouwen. Ik betrap soms mensen erop dat ze juist naar mijn bobbel gleuren, dan moet ik wel even opletten dat men pik niet uit men slip komt piepen.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Welnu, ik loop wel te "showen" met mijn "zaakje": vind het geil als jongens naar mijn bobbel kijken. Draag ook vaak een cockring, en dat laat mijn bobbel er noch groter uitzien. En wat andere ervan denken, is hún probleem, of niet?

    Apropos: wat is daar het probleem met kleinere kinderen ??? In het zwembad zien ze toch ook je bobbel in je speedo, zelfs noch veel meer als in je jeans. Denk maar, bijna alle kleine kinderen hebben hun papa wel eens naakt gezien, dus weten ze wat daar tussen hun benen hangt. Onder de douche in het zwembad zie je zo vaak naakte papas met hun kinderen (jongens en meisjes), en ik zelf douche daar ook normaal naakt erbij. En als ik met mijn petekind (intussen 6j) ga zwemmen, kleden we ons ook tezamen om, en douchen tezamen. En zelfs mijn PA-piercing vind hij helemaal niet vreemd: heb hem gewoon uitgelegd dat ander een ring in hun oren dragen, en andere in hun pik. Die opmerking van die moeder: "die meneer is heel erg blij" is zo´n dom gelul, daarvan krijgt dat kind alleen maar psychologische storingen.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Twee jongens uit m'n klas zijn ook besneden en bij hun zie je hun dop ook wel echt goed in skinny jeans of strakke trainingsbroek.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • J20,Heb ook besnijdenis gedaan,maar heb m liever in het openbaar niet zo in het zicht als jij omschrijft Bij mij is het ook best zichtbaar, maar ik probeer het altijd wel iets te camoufleren

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik draag in Jeans of in trainingsbroeken geen onderbroek, dus kan je de afdruk van mijn pik met dikke blote eikel (ben besneden) altijd goed herkennen. Vind dat niet raar, en het is ook zeer aangenaam te dragen. Laat ze maar kijken.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Dat is niet raar, want je bent een jongen. En jongens hebben nu eenmaal een pik, waarvan je soms iets ziet. Het kan anderen ook opwinden, inderdaad.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • De bobbel is de essentie van een jongen. Het is zijn visitekaartje. Zijn trots. Zijn zelfvertrouwen. Zonder bobbel zou ik de straat niet op durven.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • J22,ik check bij andere jongens altijd wat hun hebben

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • @j18 dat zie je bij.mij ook heel.goed,vooral als ik er niks onder heb. Daarom heb ik altijd een strakke boxer an

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • @jongen 22 Ik doe dat ook vaak en dat voelt ook erg lekker. Alleen kan bij mij iedereen goed zien dat ik besneden ben omdat mijn blote eikel goed aftekent in mijn jogging of shorts

    18 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten