Skip to content
16 reacties
2768 weergaves

String

Ik draag al 4 jaar stiekem vrouwen strings, gewonen basic string van de hema. Maar ik wil graag eens een heren string gaan proberen, alleen kan deze niet thuis laten bezorgen. Weet iemand een winkel in de stad waar ze basic heren strings verkopen?

18 jaar
4 jaren geleden

16 Reacties

  • Ik draag al jaren herenstrings. Online vind je echt wel veel keuze hoor. Mijn favoriete merken zijn Hom, Calvin Klein, Armani, HIS en C&A. Sinds kort heeft ook Intimissimi een heren string in hun gamma. Dat is echt de beste string die ik ooit gehad heb. Sinds ik deze heb laat ik alle andere bijna links liggen. Enkel als mijn Intimissimi string in de was is draag ik nog een andere. Op Zalando vind je ook wel wat herenstrings.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Je zou je ouders ook kunnen vertellen dat je nieuw ondergoed voor jezelf hebt gekocht en het dan laten zien. Dan weten ze dat je strings draagt en is het verder geen probleem. Ook niet met de was.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts hier, Ik draag dus al 4 jaar strings maar ik was ze zelf ook nog stiekem. Denk wel dat mijn ouders het geen probleem zouden vinden, maar lijkt me toch gênant om bij de was aan te komen met een aantal strings.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Nouja weet niet echt hoe de reacties zullen zijn, mensen ervaringen mee?

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen 19. Als je moeder nog de was doet en je wilt niet dat je moeder te weten komt dat je een string draagt moet je je string niet in de wasmand stoppen, maar zelf wassen met een handwasje.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Wil ze wel proberen maar mijn moeder doet de was nog. Iemand hier tips voor?

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Gewoon bestellen online en kiezen voor afhalen aan postpunt, dan kan je er daar om gaan

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen 18 In Haarlem kan je terecht bij Gentle aan de Annegang. In Den Haag bij de Bodywearstore aan de Papestraat. Google even op herenmode en string of op herenstring dan vind je waarschijnlijk nog meer winkels.

    Bij het bestellen in een webwinkel is het vaak ook mogelijk om het niet thuis, maar op een Post NL adres te laten bezorgen. Dan komt er niets door de brievenbus en hoef je het pakketje alleen maar daar op te halen.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Die zal je niet vinden bij Zeeman of Hema. Zet je locatie aan en Google herenlingerie in mijn buurt.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts Hier, het gaat me er niet om wat jullie van een string vinden maar in welke winkel kan ik een heren string kopen.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • String vind ik toch echt voor vrouwen, voor mannen inderdaad een jock, al kun je die in de winkel nergens kopen, maar online meer dan genoeg. Ik draag het liefst die van Calvin Klein. Zit heerlijk vrij bij het sporten, lekker koel in de zomer, en geeft prima reacties als je je broek uitdoet na een date. Maar meestal draag ik boxers of slips van Calvin Klein.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Een string zit helemaal niet lekker. Doe mij maar een jockstrap

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts hier, Er zijn best wel wat vrouwen strings die aan de voor kant wat meer ruimte hebben. Die strings met al die printejes er op en leuke uitstallingen zijn inderdaad een heel stuk krapper, die draag ik ook niet. De string die ik draag van de hema heeft aan de voorkant wel veel ruimte waar alles in past.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Vrouwenondergoed is er niet op gemaakt om ook nog ruimte te hebben voor een piemel, dus het lijkt me niet ideaal zitten. Vrouwenstrings al helemaal niet want die worden steeds smaller bij de onderkant van de schaamstreek waar bij mannen juist de ballen zitten.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb wel een paar keer samen met een vriend slipjes van onze zussen gedragen maar dat zat echt helemaal niet goed aan de voorkant: de balletjes floepten er dikwijls uit en de piemel soms ook.
    Is dat dan niet veel erger nog met een vrouwenstring?

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Je zou het bij de C&A kunnen proberen, die hebben ze wel gehad. Ik weet niet of ze het nog steeds verkopen. Anders de Bijenkorf, grotere sportzaken of ondermodezaken, maar dan zit je wel gauw bij de duurdere merken. Maar ik denk dat er voor herenstrings nou eenmaal niet zoveel keuze is, er is erg weinig vraag naar.

    Kun je anders niet gewoon bestellen en het bij een pakketpunt laten bezorgen? Je hoeft het niet persé thuis te laten bezorgen.

    23 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten