Skip to content
8 reacties
938 weergaves

Probleem eikel blootstellen

Ik ben al sinds best jong begonnen met aftrekken volgensmij vanaf me 10 ofzo was het me eerste keer en ik kon altijd mijn voorhuid van mijn eikel afschuiven en dan was mijn eikel bloot maar als ik dat nu probeer komen er scheurtjes in mijn voorhuid en dat doet dan wel pijn heeft iemand anders dit ook (gehad) en heeft dit gewoon met de groei te maken van de piemel want ik kan het al een aantal maanden niet meer en me piemel is denk onstijf ongeveer 7 cm en stijf 10/11 cm laat maar tips achter alvast bedankt

14 jaar
4 jaren geleden

8 Reacties

  • J19 Eerlijk gezegd zou ik als het om mezelf ging ook voor een besnijdenis als oplossing gaan, maar niet iedereen is daar meteen aan toe en niet alle artsen werken er graag aan mee. Daarom was ik wat voorzichtig.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Een voorhuidplastiek raad ik volledig af! Bij heel veel jongens wordt de voorhuid achteraf opnieuw nauw door het littekenweefsel dat er ontstaat. Als het niet met een crème helpt, zou ik gaan voor een volledige besnijdenis! Been there en erg blij mee nu.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Dit is moeilijk voor ons zo te beoordelen. Het zou een probleem van een droge huid kunnen zijn dat met vaseline, vochtinbrengende creme (mag hier denk ik geen merknamen noemen maar wet wel een goeie) is op te lossen. Toch kan je op latere leeftijd alsnog een soort vernauwing krijgen doordat je voorhuid stugger wordt en daardoor moeilijker terug te halen is. Daar helpt creme niet echt voor en zou je beter geholpen zijn met een voorhuidplastiek: https://www.stjansdal.nl/folders/vernauwde-voorhuid-bij-volwassenen. Besnijden kan ook maar is wat radicalere oplossing. Ik zou sws naar de huisarts gaan om na te vragen. Niet te lang mee door blijven lopen!

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • J14 waarom ga je dan niet naar je huisarts

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • ik heb dat mijn voorhuid vastgekleefd is aan mijn eikel, ik weet niet wat het is? Het lijkt wel op smegma ofz. Verwijder het wel elke dag. Ik kan mijn voorhuid niet helemaal achter de eikel doen. Komt niet omdat hij bv te strak is.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Misschien heb je een droge huid vaseline zou denk ik ook wel helpen ja

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Rustig elke dag zachtjes naar achter trekken als ie stijf is. Niet te hard het hoort geen pijn te doen. Als je dat een tijdje doet zal het veel makkelijker gaan. Het is handig als er iets van water onder je voorhuid zit dus doe het bij voorkeur onder de douche.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Heb je je misschien te ruw of hard afgetrokken? Beetje vaseline op je voorhuid smeren, zou ik denken. En anders even naar de arts gaan.

    18 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten