Skip to content
16 reacties
5003 weergaves

Sex in het zwembad

Hoi, hebben jullie weleens afgetrokken in het zwembad? Volgens mij gebeurt dat bijna nooit denk ik

17 jaar
4 jaren geleden

16 Reacties

  • @J14 Waar deden jullie het dan en hoe deden jullie het?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Op eennaturisten camping wel eens met een knappe guy gedaan toen er niemand was. Deed tot corona vaker. Erg geil.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Niet in de zwembad zelf maar wel een keer in de douches. Het was vrij onbevolkt in het zwembad toen en ik was mij aan het douchen na het zwemmen en er kwam toen een meisje naast mij douchen die al een paar keer lachte tijdens het zwemmen. Ik had toen voor de eerste keer mijn nieuwe lichtblauwe speedo zwemslip aan en ik leg mijn pik altijd naar boven. Ze keek toen tijdens het douchen de hele tijd naar mijn bobbel en ik vroeg toen of ze eraan wilde komen. Ze ging toen voor mij staan en greep naar mijn lul die naar boven wees en begon zo te wrijven en toen ben ik wel klaargekomen in mijn zwemslip. We hebben toen een paar maand nog relatie gehad. Maar dus nooit echt in het zwembad zelf iets gedaan, dat is wat vies.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • En dit is de reden waarom ik niet graag naar zwembaden (of naar de zee) ga, lol. Omdat sommige gasten het "normaal" vinden om hun sperma (en andere zaken) er in te laten dobberen. Echt smerig! En het kan me niet schelen hoeveel water er is. Het blijft smerig en asociaal. Als je het dan toch zo graag doet, doe het dan in een zwembad bij jou thuis of zo. Dan hebben anderen er tenminste geen last van. Of ga desnoods naar het toilet als je het toch niet kunt inhouden. En dit zeg ik dan tegen de gasten die het wel doen natuurlijk.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • de meesten trekken zich af na het zwemmen in de kleedhokjes, ik weet niet of het waar is, maar heb me laten vertellen dat er een soort stof in de chloor zit die mensen opgewonden maakt, tenzij dit niet waar is en ze gewoon geil zijn van naakte lichamen te zien :p ik denk het laatste, maar het zou evengoed ook beiden kunnen zijn natuurlijk

    ikzelf heb wel al eens een jongen zijn zwembroek omlaag gedaan in het zwembad, vervolgens kopje onder gaan en zijn piemel even in mijn mond gestopt, maarja toen was ik 12 ofzo :p ik wist amper wat ik deed

    echt aftrekken niet neen, en nog nooit gezien van iemand, te opvallend denkik, de meesten doen het na het zwemmen in de hokjes, bijna iedereen denkik

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Nee dat heb ik nooit gedaan. Ik heb me wel eens afgetrokken in het kleedhokje voor het zwemmen en gespoten in de binnenkant van mn zwembroek dus er zit wel sperma van mij in het zwemwater. Erg smerig en ik zou het niet nog een keer doen maar ik had toen even geen keuze. Ik wist wel al dat spermacellen vrijwel direct doodgaan in water dus gevaarlijk is het niet.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Niet in het zwembad wel in de zee

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb me nooit afgetrokken in een zwembad maar wel een paar keer mijn piemel laten masseren door de waterstraal die uit een muur van het zwembad komt. Je mag er wel niet te dicht tegenaan staan want anders doet het heel wat pijn als de straal op je ballen terechtkomt.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • niet in het zwembad zelf wel in het hokje van het zwembad daar ik trek ik met mijn vriendje wel is af

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Er zit een paar miljoen liter water in een zwembad, en weet ik hoeveel chloor. Het water circuleert constant en gaat door een aantal filters. Denk je dat er dan nog een paar druppeltjes sperma terug te vinden zijn in zo'n hoeveelheid water?

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ben wel een keertje klaargekomen, maar niet door aftrekken. Gewoon omdat ik geil was.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik doe het wel eens in het binnenzwembad van een naturistencamping bij discozwemmen of als het een beetje donker begint te worden. Maar ik heb ook nog geen sperma

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Nooit. En ik zou het ook maar niet doen, want het is onhygiënisch en dus verboden.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik denk dat er weln degelijk viezeriken zijn die dit doen. Uitermate smerig anderen in je sperma te laten zwemmen. Dat kan zelfs zektes veroorzaken. In zwembaden pissen is zelfs vrij "normaal" Voor mij een reden nooit naar een zwembad te gaan.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Heb ik nooit gedaan.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Echt wel. Doe ik vaak. Is de iedeaal plek

    12 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten