Skip to content
13 reacties
1943 weergaves

Baal van de lul zijn

Bij voetbal, op school, met zwemmen enz ben ik vaak de lul om uitgekleed te worden door andere jongens. Ik ben nogal groot geschapen waar ik al van baal omdat het gewoon veel te goed te zien is en niet zo groot en mager Ze proberen steeds mijn broek omlaag trekken. Laatst bij voetbal ook weer van achteren naakt vastgehouden door jongen die veel sterker is. En iedereen maar lachen. Hij schud mij heen en weer waardoor mijn pik heen en weer vliegt. Volgens mij zijn ze jaloers ofzo. Vinden ze dit geil? Waarom?

17 jaar
4 jaren geleden

13 Reacties

  • Ze stoppen wel, uitdagen in een groep is een verschijnsel dat veel gebeurd. Of geen ontkomen aan zoals ik hier lees.Zit op internaat nog en ook herkenbaar, vooral als je vrienden iets ouder zijn en je bent opgenomen in hun groep dan ben je toch degene die uitgedaagd wordt, zelf vind ik het niet zo erg,gun ze de lol, maar begrijp je wel.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Zou dit melden bij een vertrouwenspersoon/trainer/docent die je vertrouwt. Wat die jongens doen is echt niet oké.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ook zoiets, weten ze dan niet dat je juist door onzekerheid,angst, en uitlokken of uitdaging een stijve kan krijgen en dat dit niets met seks te maken heeft, juist die angst dat je weer de pineut bent.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Nee ik douche naakt. Wij hebben hokjes. Wat ik omschrijf doen ze in de kleedkamer voor of na douchen. Andere jongen is ook vaak de klos. Hij weer omdat hij heel snel een stijve krijgt en o dat is ook zo leuk om uit te lokken.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • TS, douche je in boxer als enige?

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Zo zie je maar weer, als je anders bent dan anderen dan menen ze gelijk dat ze dit kunnen doen. Alleen durven ze niets maar wel in een groep. Dan durven ze wel als je gay bent tegen je aanschurken, of groot geschapen je broek naar beneden trekken, of als je dik bent je met een handdoek op de billen slaan, of opmerkingen maken zovan jongens wat een mooie bolle kont en jammer dat ik geen homo ben,in die trant. Maar soms denk ik dat het enigszins latente homogedrag is dat naar boven komt. Zelf ga ik of praat ik liever met homo jongens dan hetero jongens,zijn meer zichzelf en niet zo macho.Dan jongen 19 jij hebt dus hetero vrienden, ps rare vraag zou jij op mij kunnen vallen omdat ik dik ben.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ben jij mss de enige die douchet in boxer? Dan hoeft het niet te verbazen dat ze dit doen.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Mij overkomt vaak iets gelijkaardigs. Mijn vrienden weten dat ik gay ben en dat is verder geen probleem. Maar in de douche komen ze vaak tegen me aanschurken en doen of ze me willen neuken. Voor de grap natuurlijk maar ik baal daar ook van. Maar wat kan je doen? Een vertrouwenspersoon is geen goed idee. Die zal de daders op het matje roepen maar daarna zal de hele groep wraak nemen op een of andere manier en dan heb je helemaal geen leven meer. Dus ben ik het eens met de reacties hierboven dat je hier moet leren mee leven. Het is dat of al je vrienden kwijt.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Je bent niet zo groot en mager ja dan lijkt een piemel ook groter, Ik ben nog al dik en dan lijkt hij kleiner dan bij andere jongens ook al is het ongeveer hetzelfde formaat. Ja, wat is groot geschapen? en is hij wat groter wees er dan trots op.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Van een vechtsport instructeur las ik eens het advies om in zulke gevallen altijd terug te vechten. Je verliest het gegarandeerd, maar op een gegeven moment gaat de lol er van af om iemand te pesten als die er steeds op los begint te slaan als hij gepest wordt en dan houdt het op.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Begrijp je volkomen jongen 17, was of ben ik altijd de pineut, jij omdat je groot geschapen bent, maar is gewoon jaloersheid,en dit zijn echt van die rituelen onder het mom, jongens onder elkaar, beetje stoerdoenerij, nieuwsgierigheid, en leedvermaak omdat jij het niet prettig vind. Maar ergens is het een soort bewondering, zelf ook mee gemaakt, niet omdat ik groot geschapen ben, maar wel stevig gebouwd, daardoor fysiek en lichamelijk wel sterk, maar met een groep was ik machteloos, dan begon ik ook niets. Ze vonden het leuk om in de douche's me met een handdoek te slaan, mijn broek naar beneden te trekken, eigenlijk niet kwaad bedoeld maar had gewoon een aantrekkingskracht omdat ik nu eenmaal anders was dan zij. Je ziet het ook vaak in films en op oude berichten hier lees ik weleens over die eeuwige dikke die altijd een rol heeft in films die zich afspelen op kostscholen,in het leger, meestal wat onhandig, maar hoort er wel bij, en dat doe jij ook wel, al is het wel vervelend, maar wees trots op jezelf, ben ik nu ook op mezelf, laat nog eens horen.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Dit is zo herkenbaar. Typisch zo'n boys-will-be-boys situatie. Dit heb je overal. Die met de grootste lul is altijd de pineut. Ik wil dit niet goedpraten maar het is nou eenmaal een van die kleedkamerrituelen waar geen ontkomen aan is. Ze bedoelen het niet kwaad. Het is ook geen pesterij of bewuste vernedering. Er zal vast een stukje afgunst bij zitten maar onderga het gewoon en wees blij dat je de meeste centimeters hebt. Dit is gewoon laat puberaal gedrag en daar ben je straks van af. Volwassen mannen doen dit niet langer.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Wat die andere jongens doen kan echt niet door de beugel. Of zij jaloers zijn of het geil vinden doet er niet toe. Dit mag gewoonweg niet meer gebeuren! Ik zou er met een vertrouwenspersoon op voetbal, school, zwemmen over praten.

    23 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten