Skip to content
7 reacties
1728 weergaves

Eerlijk antwoord, is een pak op de billen abnormaal al vind ik het zelf van niet.

Ik ben een jongen die opgevoed nog met een klassiek pak op mijn billen, praat er nooit echt over, maar ben wel nieuwsgierig als er meerdere jongens zijn met deze ervaring,wil graag ook de mening van anderen, zelf weet ik niet anders en heb er weinig moeite mee.

17 jaar
4 jaren geleden

7 Reacties

  • Dit is niet te begrijpen voor jongens die nooit een internaat van binnen hebben gezien, weet je als ik thuis ben dan voel ik me verlaten en alleen. Vooral s'nachts alleen in je kamer. Mis alles. Ben opgegroeid in een internaat en dat is mijn thuis en vooral mijn wereld, moet er eigenlijk niet aan denken om afscheid te nemen.Het is mijn familie, mijn omgeving en de wereld daar buiten is vreemd voor mij.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Klassiek pak op de billen,neen niet mee opgevoed, maar wel mee gemaakt, niet thuis maar op internaat, niet door de directeur of andere docents, neen, verboden.Maar door jongens iets ouder dan ik, die me bij aankomst direct al enigszins opnamen of belangstelling toonden. We hebben je geselecteerd zei de leider van de groep. Je ziet er stoer uit, lekker stevig gebouwd, lekker sterk, echt een jongen die wel tegen een stootje kan. Vond het raar en spannend tegelijk, voelde een soort uitdaging, merkte ook wel dat de andere jongens die nieuw waren enigszins jaloers waren dat ik gelijk een vriendenkring had. Was meer een gesloten groepje waar niet iedereen bij hoorde.Weekends bijna geen leiding en toezicht, we zaten meestal bij een oudere jongen op zijn kamer die hij alleen had. Kennelijk hadden zijn ouders een kapitaaltje voor hem betaald voor prive. Ik moest een kamer delen met nog 4 anderen. We zaten bij elkaar, hij was vriendelijk maar ook afstandelijk. Begon hij over dat ik trots moest zijn dat ik deelgenoot mocht zijn van hun, dat kameraadschap heel hoog in het vaandel stond. Dat we geen verraad pleegden aan de leiding en onze ouders afschermden van de traditie van de club. De club, dus ik hoorde bij een club. Inderdaad zo werd bevestigd, en toen kwamen de officiele regels wat inhield op geheimhouding,vriendschap, eer een traditie. Echt iets van een sfeerd die niet meer echt bestond zo dacht ik, maar hier nog werd gewaardeerd. Ging accoord, en natuurlijk zou ik geen verraad plegen. Dan gaan we je nu vragen om accoord te gaan met je inwijding om je te bewijzen.Zal niet in details treden maar moest bewijzen dat ik een echte jongen was,dus piemel laten zien. En na goedkeuring werd er bevestigd dat ik als stevige bink het gehoorzaamsheids ritueel kon ondergaan. Klinkt gek, maar schaamde me niet,vond het eigenlijk best spannend dat ik van iedereen een aantal klappen met de paddle op mijn kont kreeg en door de leider werd afgerond met de totaliteit van 17 klappen. Dit ga ik echt niet vertellen aan mijn ouders, die het niet zouden begrijpen, dat hun zoon zich trots voelde eigenlijk dat hij dit mee gemaakt heeft,en nog bij die club hoort, en geen valse schaamte hebben voor elkaar.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Die jongen kan er ook niets aan doen. Rot voor hem. Ik zou dit soort vrienden niet willen hebben en met hen breken. Met je pa kan dat niet. Een pak slaag is niet erg als het terecht gegeven wordt.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Wat voor vader heb jij jongen 13, met vrienden er bij die jou ook nog kletsen mogen geven, verbaas me hier over.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Als ik van pa kletsen krijg op mijn blote billen,dan ben ik akkoord als het mijn fout is. Soms gebeurt dat als mijn vrienden erbij zijn. Dat is dan wel vernederend vooral omdat zij als pa gestopt is en ik zit in de hoek op mijn knieen zij mij nog wat meerdere kletsen mogen geven en zij slaan harder dan pa Terwijl ik daar in mijn blote billen zit,lachen ze me dan nog wat uit ook. Maar ik laat ze maar doen,geen probleem, alleen soms wat pijn

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Veel jongens die het krijgen praten er niet over jongen 14 omdat het toch niet gangbaar is. Daarom fijn dat het hier zo kan met ook jongens die het ook nog krijgen. Je zegt dat je niet gaat douchen na gym als er nog rode plekken zitten, dus toch ook een soort van schaamte. Slaat je pa dan zo hard, vind dat het geen mishandeling mag worden, bij mij is het altijd een van te voren af te spreken aantal,varierend tot maximaal 10.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Als het nodig ik vind ik het niet erg een pak slaag op je blote billen te krijgen. Je lichaam voelt dan direct dat je je gedrag moet veranderen. Mijn pa slaat tot hij ziet dat het genoeg is.Rode plekken op je kont. dan mag ik me weer aankleden. Als je dan gaat zitten blijf je het natuurlijk nog wel een tijd voelen. Als we daarna gym hebben en die rode plekken nog niet weg zijn, douche ik natuurlijk niet. Het gaat klasgenoten niets aan dat ik gestraft ben!

    14 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten