Skip to content
18 reacties
705 weergaves

Vrouwelijk lopen

Ik vind het bij meisjes heel mooi als ze sierlijk en elegant lopen. Ik wil dit zelf ook en probeer daarom zo vrouwelijk mogelijk te lopen en niet meer stoer te doen. Alleen krijg ik veel negatieve reacties. En nu ben ik uitgescholden voor homo, daar ben ik erg van geschrokken. Maar ik doe toch niets verkeerd? Ik probeer er juist zo mooi mogelijk uit te zien. Ik weet niet of ik homo ben want ik vind de schoonheid van meisjes erg mooi. Meisjes vinden mijn elegantie geen probleem, dat vinden ze alleen maar leuk en daarom heb ik best veel vriendinnen.

18 jaar
4 jaren geleden

18 Reacties

  • Jongens kunnen op hogere hakken lopen dan meiden. Naaldhakken voor vrouwen gaan tot 10 cm. Bij mannen gaan ze tot 14 cm hoog. Verschil zit hem in de bouw van de voeten.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongens kunnen net zo goed op hoge hakken lopen als vrouwen. Voor mannen worden gewoon pumps en laarzen met hoge naaldhakken tot maat 46 gemaakt hoor. En van hakken ga je gewoon heel elegant lopen, dan kun je echt niet anders. Daarvoor worden hakken ook expres gemaakt en gedragen, niet voor het gemak. En daar is niets vrouwelijks of "gay" aan. Er zijn genoeg jongens en mannen die elegant willen zijn.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Vrouwen dragen hakken om elegant te kunnen lopen en bij een vrouwenlichaam, met iets andere verhoudingen en mooie rondingen, kan dat er ook sierlijk uitzien mits een vrouw goed op hakken loopt. Mannen zijn er lichamelijk niet voor gemaakt om net zoals vrouwen te lopen, elke poging dat wel te doen door op hakken te lopen ziet er al gauw lomp en potsierlijk uit. Mooi en elegant zijn niet bepaald de woorden die in mij opkomen als ik aan zoiets denk. Natuurlijk moet je doen waar je jezelf goed bij voelt, maar het is niet mijn ding, en ik denk dat ook heel veel vrouwen dit niet aantrekkelijk vinden bij een man.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik vind het raar. Meisjes lopen gewoon anders dan jongens. Miss wil je liever een meisje zijn. Alle respect voor zo'n mensen maar een jongen loopt als een jongen en een meisje als een meisje... :)

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Wat mij betreft doe je in ieder geval niets verkeerds; integendeel, ik vind iets 'vrouwelijks' in mannen juist altijd wel tof. :-) Wel naar dat mensen er zo negatief op reageren; je doet er inderdaad niemand mee kwaad. Helaas gebeurt dit vaker bij mensen die ingaan tegen stereotypes... In principe horen je school/werkplek je wel te beschermen tegen gepest, dus meld het vooral als er daar iets gebeurt.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik wil helemaal geen meisje zijn, ik wil gewoon mezelf zijn en er mooi uitzien. Ik wil elegant lopen en daarvoor zijn hoge hakken gewoon noodzakelijk. Dat heeft echt niets met homoseksualiteit te maken, maar met schoonheid. Ik vind de meeste meisjes er beter verzorgd uitzien en leukere kleding dragen dan jongens. Ik ben echt niet homo hoor, want ik ga heel veel met vriendinnen om, en die helpen me met mijn elegantie en hakken en zeggen ook dat ik er mooi uitzie.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Die jongen van 21 heeft volgens mij zeker gelijk. Je bent geen meisje en je gedrag vind ik zo gay als maar zijn kan. Sterkte want je zal zeker niet van dat gepest worden af komen.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben niet homosexueel hoor want ik vind meiden echt prachtig en vind het heel leuk om met hen om te gaan. We hebben altijd veel lol samen. Ik heb er veel bewondering voor hoe mooi elegant het lopen er bij hen uitziet, vooral als ze op hoge haken lopen. Ik zou zelf geen meisje willen zijn, maar wel net zo mooi elegant kunnen lopen. Mijn vriendinnen hebben er trouwens geen problemen mee dat ik ook hakken draag. Ik vind dat het niet uit zou moeten maken of je jongen of meisje bent, elegantie is bij iedereen mooi. Ik zie alleen alleen nooit andere elegante jongens, alleen bij ballet zie ik er wel eens mooie.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik vind het rot voor je.Als een vrouw lopen, "vriendinnen"hebben en dat soort dingen wijzen erop dat je echt een homo bent. Leg je erbij neer dat je geen vrouw bent en gedraag je dan ook niet zo. Het gepest wordt dan waarschijnlijk ook een stuk minder.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Je vind meisjes heel mooi, maar vind je ze ook seksueel aantrekkelijk? Hoef je mij geen antwoord op te geven, maar het gaat om jou, ben je misschien meer homo dan je denkt, vrouwen kijken onderling ook naar elkaar en hebben daar nogal eens uitgesproken meningen over. In vrouwenbladen staan mooie mannen, maar ook heel veel gefotoshopte vrouwen.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Dit was al een hele tijd bezig in het modewereldje. Super skinny anorexia jongens die heel vrouwelijk over de catwalk bewegen. Vaak lijken ze ook niet echt meer op een jongen maar eerder androgyne. Dus geen jongen of geen meisje maar ergens in een schemerzone tussen beide. Maar het lijkt er op dat dit modebeeld op zijn retour is. Stoere binken zijn weer helemaal terug van weg geweest. De vraag naar die tweeslachtige modellen is sterk terug gevallen. Amateurmodellen zo uit de polder geplukt en stoere knullen uit de laagste klasse voetbalclubjes zijn nu weer helemaal hot.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Loop als een meisjes. Mijn vriend. Loop ook zo vind ik tof.

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik draag gewone kleding hoor, alleen wel hoge naaldhakken voor mijn elegantie. Soms is dat wel eens grappig want laatst toen ik met mijn vriendinnen een high-tea had afgesproken was ik de enige met hakken want hun hadden allemaal sneakertjes aan.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik probeer juist voor de jongens zo mooi mogelijk elegant en sierlijk te lopen, net zoals de mooie slanke meisjes doen. Ik vind dat niet vrouwelijk maar gewoon stijlvol en gracieus. Dat zouden jongens toch moeten waarderen? Ik wil al mijn stoerheid (het beetje wat ik heb) in mijn manier van lopen eruit hebben. P.S. ik ben niet homoseksueel hoor, zoals sommige sugereren, want ik vind meisjes heel erg mooi. Vooral als ze mooi verzorgde make-up en haar hebben en leuke modieuze kleding dragen. Ik geef daarover wel eens complimenten aan mijn vriendinnen als we samen gaan shoppen ofzo. Een vriendin zei dat ik tenminste zie dat ze naar de kapper is geweest, sommige jongens hebben alleen maar oog voor haar borsten en kont zegt ze. Ze vinf het juist fijn dat ik daar niet naar kijk bij haar.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Als je verder gewoon mannelijk gekleed gaat en heel vrouwelijk en sierlijke loopt. Kan ik begrijpen dat mannen dit raar vinden en dit soort opmerkingen maakt al kuur ik het niet goed. Zelf doe ik het ook regelmatig maar loop dan wel volledig gekleed als vrouw op naaldhakken.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Geen speld tussen te krijgen jongen van 20. Als je het niet aan kan, adviseer ik je niet als een vrouw, maar gwn als een man te lopen. Dat is door wat er nu eenmaal tussen je benen hangt wel zo prettig.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Je bent verwijfd als je loopt als een meisje. Niemand vindt verwijfde jongens aantrekkelijk. Ik vermoed dat je een homo bent in de vrouwenrol. Zelfs in deze tijd heb je het niet makkelijk als je zo bent.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • De manier waarop jij lopen wilt moet je helemaal zelf weten. Als dat lijkt op hoe vrouwen lopen wordt dat door de doorsnee jongen als gay gezien en sommigen roepen je dan na. Daar kun je niks aan veranderen. Lekker laten roepen en negeren. Niet op reageren want dan heb je kans op confrontatie dat ga je ws niet winnen.

    20 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten