Skip to content
10 reacties
794 weergaves

Broer maakt boxers kapot

Mijn broer van 17 jaar maakt boxers kapot. Toen hij ging douchen lag zijn telefoon open en ik keek stiekem naar zijn insta dm en zag dat iemand hem boxers kapot laat maken en hem zijn slet noemt. Mijn broer is homo en uit de kast al een paar jaar. Hij kreeg ook een dm van "zijn meester" zals hij die gozer noemt dat ie mijn boxer moet aan doen en kapot maken. Moet ik er wat van zeggen of het gewoon laten gebeuren?

12 jaar
4 jaren geleden

10 Reacties

  • Spullen van anderen of je broer moet je afblijven dus ook van die boxer. Wat is dit voor geks. Jouw broer is 17 en hij 18, vreemde relatie, is dit weer iets nieuws. Dan jongen 22 je mailt die gasten zijn meestal niet te vertrouwen bedoel je als ze veel ouder zijn? Jouw broer is 28 en is ook master hoe kijk jij daar tegen aan, kijk een relatie van iemand die 28 en 27 zijn is normaal, maar dan zo'n verhouding is toch niet gelijkwaardig dan , roept bij mij vragen op?

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Misschien vind je broer het zelf ook wel gek om een boxer van jou kapot te maken het is wel jouw eigendom,of schaamt zich ergens toch. Want verbaasd me toch wel zo'n relatie vooral omdat die meester 18 is en hij 17, bijna even oud, dan jongen 22 heeft gelijk als het echt een veel ouder iemand is dan kappen, zijn broer is 28 en zijn vriend 27, dus wel gelijkwaardig wat leeftijd betreft al zal niet iedereen zo'n verhouding begrijpen en vooral om boxers te vernielen.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts hier, heb die "meester" aangesproken via mijn insta en het blijkt dat hij echt 18 is en mijn broer een relatie met hem heeft en ze dit gwn doen voor fun.....waarom zou mijn broer er niks van zeggen dan

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • 17jaar en denkend dat hij slaaf is, , kan zelf nog niet recht pissen, kerels die erop uit zijn om jonge gasten in hun macht te hebben zijn meestal niet te vertrouwen, kijkend wat ze kunnen doen met die jonge gasten en mischien later meer , dus kapen er mee , en terug naar een meester eens een grote volwassen bent van 30jaar of zo er niet, mijn broer is master maar is wel 28jaar en zijn vriendje slaaf is 27 dus , wat je broer doet is strafbaar met minderjarigheid

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts hier, die "meester" is 18 dus ik denk dat mijn broer het zelf ook graag wilt aangezien het geen pedo gedoe is en hij hem niet blokt. Ik heb hem wel op speelse wijze gezegd dat hij van mijn spullen moet blijven. Hopelijk doet hijhet

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Het is niet normaal dat je broer dat doet. Ik zou tegen hem zeggen dat hij daarmee moet ophouden. Je kunt het ook tegen je ouders zeggen. Zij worden er ook de dupe van. Succes!

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Niet normaal, wel dat je broer uit de kast komt, maar hij is 17 net als ik en nog heel jong. Vind hem te jong om nu al onder invloed van een meester te staan, wat is dit voor een vent die hem boxers kapot laat maken,en hem slet noemt, dit is niet normaal, daarbij heeft hij met jouw boxers niets nodig, afblijven voor hem,dit is privé, zou het er toch voorzichtig met hem over beginnen, jij noemt het woord gozer, dus neem aan dat die vent nog niet zo oud is?Laat je broer zich niet laten gebruiken door die vent en voor vrijheid kiezen.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Dat zijn zijn privézaken, en daar heb je niks mee te doen, dus hou je mond. hij is oud genoeg om te weten wat hij doet, en waaraan hij plezier heeft.

    Ikzelf heb ook een paar onderbroeken kapotgemaakt, en dan foto´s gemaakt als mijn pik en/of ballen er half uit hingen: ik vind dat geil, en heb die foto´s ook aan andere gestuurd.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Vreemde spelletjes van jouw broer. Hij heeft waarschijnlijk een gestoord iemand ontmoet die een destructieve onderbroekenfetisj heeft (en God weet wat nog meer) en die ook geilt op meester/slaaf toestanden met jonge jongens. Zeer verontrustend en potentieel gevaarlijk. Je moet jouw broer hier zeker op aanspreken en als dat niet helpt ook jullie ouders. Beter nog: vertel het meteen aan je ouders. Het lijkt op klikken maar je bewijst hem hier een grote dienst mee.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Het zijn jouw zaken niet.

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten