Skip to content
15 reacties
619 weergaves

vrienden club. wie heeft ervaring?

Deze jongen wil graag bij een echte stoere jongens club, voor de duidelijkheid heb niets met meiden, vind ze wel leuk, maar val op jongens, en zou graag lid worden van een club van jongens die ook een traditionele club willen compleet met clubhuis, een gekozen leider, om een hechtte band te vormen.

17 jaar
4 jaren geleden

15 Reacties

  • Met die oudere jongen is het niets geworden, wilde leider zijn, maar kreeg een mail , zag er van af. Met die andere jongen klikte het wel, zijn samen eens uit geweest, en wil graag vriendschap, ik ook met hem. Maar we zoeken niet langer, die jongensclub wil toch niet, we gaan gewoon verder met ons twee, die club is afgedaan , het coc organiseert ok wel iets soms voor jongeren, maar zelf iets oprichten of ondernemen lukt niet en stoppen we daar mee. Heb er wel een vriend aan over gehouden die wel met me wil stappen en onze vriendschap wel ziet zitten, bedankt maar stop met deze topic, mag wel stoppen dus.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Broederschap elitair. Een highschool is misschien in ogen van buitenstaanders elitair, en kan ook zo zijn omdat er rijkeluisscholen bestaan, maar dat was in mijn geval niet zo want heb het over een internationale school, maar een club kan niet serieus genoemd worden als je geen clubregels hebt, en die kun jezelf invullen.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Met die jongen klikt het wel, echt een makker, dan nog een reactie gekregen van een jongen van 20, die zich wel als leider wil opstellen, hebben nog niet gereageerd, maar denken er over na, maar we zoeken door en hopen dat het lukt met die vriendenclub.Tips ,reactie's welkom.Broederschap klinkt elitair?

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Vriendenclub? tja, begin geen losse on organiseerde club. Zelf ervaring op een highschool met wat vrienden geselecteerde vriendschap, waar je voor gevraagd moest worden. Wat een broederschap werd genoemd, uitgaan, lol maken prima, maar stel grenzen en regels vast. Wij hielden vast aan trouw, traditie,respect en enige vorm van discipline. Wie de regels over trad werd ter verantwoording geroepen, hoewel allen hetero was het voor meiden streng verboden. Kameraadschap der verbroedering was nr 1. Hoewel we wisten dat het tijdelijk was namen we de club zeer serieus, en houden we nog contact met elkaar.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen 19 gaf al aan dat vakantie en uitgaan en discuseren een optie hebben voor een club, met wel een eigen clublokaal of schuur of caravan waarin we dan samen komen. Heb jezelf ook ervaring? Als organisator of zoiets, ja, sta voor veel dingen in om te ondernemen,sinds kort zie andere mail contact met een andere jongen die het ook wel ziet zitten zo'n club, maar heb wel vrienden maar die voelen er niet voor omdat ze op meiden vallen, maar ze begrijpen het wel omdat ze weten dat ik op jongens val. Bedankt en als je advies hebt hoor ik het graag.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Hi TS, jongen 19 weer hier. Mij lijkt het zeker wat als vriendschap en gezelligheid het doel is. Als daar een keer wat spannends bij komt als doen/durf/waarheid, skinnydippen of zonder gêne op vakantie ofzo lijkt mij dat top. Als het een of andre orgieclub wordt dan lijkt het me niks. Ik ben benieuwd naar voorbeelden van activiteiten die je zou willen ondernemen. Goed idee om een iets oudere organisator te hebben, ik ben bereid!

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Zou graag bij jullie vriendenclub willen horen jongen 16,maar heb een in een streekkrant een contactje geplaatst en heeft een jongen al gereageerd, ook 17, en heb hem gemaild en hij heeft ook terug gemaild met een foto, best wel een stoere jongen zote zien, lekker stevig gebouwd.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja dat is echt super! Kunnen daar lekker van elkaar genieten.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen 16 lijkt me fantastisch om een eigen plek te hebben, dan jongen 22 sjors en sjimmie en de rebellen club, ken ik niet?

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Eigenlijk dus een soort Sjors en Sjimmie en de Rebellenclub maar dan in een gay jasje?

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen 19, waar leden aan moeten voldoen. Tja, allereerst achter de club staan, liefst jongens die op jongens vallen en niet op meiden dus, dit schept alverbondenheid. Dan iedereen mag zichzelf zijn, en samen bespreken wat we willen.Denk aan uitgaan samen, op vakantie , de stad in, uit eten, maar ook liefst een vast clubhuis of schuur die we voor ons zelf kunnen inrichten, om daar te discuseren, te praten, elkaar te leren kennen. Films kijken praten over jezelf en wat jij interessant vind en wat anderen daar van vinden. Liefst jongens van mijn eigen leeftijd, niet jonger, wat ouder mag desnoods dan een oudere die een beetje de leidinggevende of organisator is.Kortom een beetje een echte jongens club, en elkaar respecteren en accepteren hoe ze zijn.Heb jij zelf ervaring ? Of lijkt het je niets ?

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Met 4 vrienden vorm ik een club. We hebben geen leider maar doen alles in overleg. We hebben een stacaravan als home bij mijn vader op het terrein. We zijn er zelf verantwoordelijk voor. We slapen er in het weekend en vakanties. Ons eigen plekje om lekker met vrienden te zijn.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts, wat is je doel om een club op te richten? Wat voor soort activiteiten zou je doen? Waar moeten leden aan voldoen?

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ben topicschrijver, weinig reactie's. ben ik dan de enigste jongen die graag een club wil oprichten, en anders stop topic maar, jammer, of waren al die clubs maar tijdelijk.?

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Zelf een club gehad toen we 13 en 14 jaar waren, maar toen meisjes interessant werden was het meteen het eind van de club, maar bij jongens die geen interesse hebben in meisjes maar wel in jongens heeft het zeker kans van slagen.

    18 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten