Skip to content
6 reacties
274 weergaves

Opeens minder libido

Sinds ik 18 ben geworden heb ik gemerkt dat ik opeens veel minder zin heb in aftrekken. De afgelopen jaren heb ik zowat bijna elke dag wel mezelf afgetrokken. Ik voel me nog steeds wel gewoon aangetrokken en verliefd op mensen. Daar is niets aan veranderd. Mijn gevoelens lijken wel gewoon meer onder controle en ik heb niet meer van die heftige fantasieën (die soms heel vervelend konden zijn bijvoorbeeld op school). Is het normaal dat dit zo vroeg al veranderd is?

18 jaar
4 jaren geleden

6 Reacties

  • Over het algemeen gaan jongens er wel langer mee door, maar het verschilt per persoon. Meestal neemt de behoefte hieraan ietsje af als je over de 20 bent. Maar je moet gewoon doen wat je fijn vindt. Aftrekken is heel normaal en ook veel oudere jongens en mannen blijven het doen, vooral als ze geen relatie hebben of een tijd alleen zijn.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Oké bedankt @jongen22, dat valt te begrijpen. Ik ben nu ook sinds kort aan het daten want ik wil heel graag liefde ervaren, maar, zal ik dan wel seks kunnen hebben...? Ik ben nu vooral aan het fantaseren over knuffelen en kussen. Wat heel raar is aangezien ik een jaar geleden nog beelden had over keihard neuken.......

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Wanneer je het zo'n beetje gehad hebt met rukken en fantaseren, is het tijd voor de "echte" seks. Met 1 of meer partners. Jouw solo periode is duidelijk voorbij. Een seksleven moet je overigens zelf maken. Ze komen niet aan de voordeur vragen of je wil neuken. Bij mij toch niet. De speeltijd is voorbij. Het jachtseizoen begint. Niks zo opwindend als achter de meiden aanzitten.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • @jongen22, wat bedoel je? Wat is de volgende stap van ‘mijn seksleven’ (die ik helaas niet eens heb)???

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Je bent uit de puberteit

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Welkom in de club van de 18+ jongens. Je bent toe aan de volgende stap in je seksleven. Vanaf nu wordt het alleen maar beter.

    22 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten