Skip to content
15 reacties
575 weergaves

Zwemslip

Ik ga volgende maand 3 maanden op reis. Het leek me wel leuk om een zwemslip te kopen (nog nooit gedaan) en mee te nemen. Ik zoek een elastische zwemslip, en het liefst dus gwn met elastiek en niet zo’n touwtje/koordje om hem strak te trekken. Heeft iemand een idee wat ik moet kopen?

19 jaar
5 jaren geleden

15 Reacties

  • Als ik zo lees dat je lul er bovenuit komt en dat je hem niet naar voren kan dragen dan zou ik denken dat die zwemslip wel te klein is voor jou.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ga naar Spanje en Australië. Heb er deels voor gespaard, en krijg ook een deel van mijn ouders. Ik wil gwn een speedo kopen, omdat ik daar vrij kan zwemmen/zonnen zonder dat een bekende me ziet. Ik durf echt niet in Nederland in een zwemslip te zwemmen/zonnen

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Maar hebben jullie ook dat in sommige zwemslips je lul niet vrij zit, en er alleen met moeite inblijft. Bij mij komt hij er al vrij snel aan de bovenkant uit. Ik doe mijn lul ook nooit naar beneden, omdat ik dat gwn niet kan in een speedo

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen23,
    volgens mij alleen online, is een chinees merk (geloof ik), dus dan kom je al gauw bij ali uit. Google maar op ‘desmit swimwear verkooppunten nederland’ en dan zie je alleen ali. Zwemslips die er op lijken idk, grote sportzaken misschien?

    @jongen18,
    als ik eentje ga kopen bij een winkel in de buurt mag ik altijd wel passen, maar dan vragen ze altijd of ik me onderbroek aan wil houden. Volgens mij hangen er ook bordjes in de winkel met die tekst. Dan weet je ook wel je maat en beetje hoe die zit. Ik snap ook wel dat ze liever niet hebben dat iedereen er met zijn blote piemel in zit en dan weer terug hangt in het rek. Zou jij dan zo’n zwembroek aan willen trekken als anderen er al bloot in geweest zijn? Lijkt me niet zo fris.

    @TS/jongen19,
    waar ga je overal naartoe? Ik snap dat je niet naar de Noord- of Zuidpool gaat, maar welke andere landen/plekken op de wereld wel? Heb je gespaard of ga je daar werken of heb je een goeie sponsor?

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Neem zelf altijd Speedo of Adidas zwemslips want dat zijn gewoon mooie goede zwemslips en ze zitten echt fantastisch lekker. Draag ze soms ook onder mijn trainingsbroek.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • weet iemand een winkel die zulke zwemslips verkoop als die van desmit?

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • @19 daarom voor mij dus ook een elastische speedo. Lul en ballen blijven altijd bedekt, hoe laag je de slip ook draagt. Ik heb een mooie pikwijzer en die is dan ook helemaal te zien.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Als ik een zwemslip met een touwtje heb, zit de band soms niet tegen mijn buik aan. Dit gebeurt bijvoorbeeld als ik een (half) stijve heb, of als ik op mijn rug lig. Dit gebeurt, ongeacht hoe strak ik het koord aantrek. Een grotere maar is niet de oplossing, geloof me. Maar bij een elastische speedo zonder koord, zit de taille gwn altijd tegen mijn buik, dus dan blijft mijn lul er zeker in

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • In welke winkels kan je zwemslips passen? Ik wil ze namelijk wel passen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • desmit ziet er ook leuk uit

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Er is ook een reden waarom waterpoloslips geen touwtje hebben. Het is een ruwe sport met stevig fysiek contact. Zo'n touwtje is ideaal voor de tegenstander om je slip omlaag te trekken. En terwijl jij bezig bent die weer op te trekken ben je allang de bal kwijt.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat vind je zo erg aan dat touwtje? Het zit er niet voor niks. Bij gewoon zwemmen kan je het los laten maar bij duiken van de schans voorkomt het "ongelukjes". Al mijn zwemslips ( Speedo, Adidas en Arena) hebben een touwtje. Alleen de speciale waterpoloslip van Arena niet.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Hangt er van af wat je wil en wat jij bij je figuur vindt passen. Wil je je mannelijkheid benadrukken of juist niet. Google eens op 'zwemslip' bijvoorbeeld. Zelf draag ik graag een kleine strakke slip, hou niet zo van veel stof om mijn lijf.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Zwemslips van Addicted zijn een aanrader! Via Google kun je ze makkelijk vinden.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn broer heeft deze:
    https://redpointbeachwear.com/gb/man/2909-4361-andros.html#/13-talla_hombre-s/21-tipo_banador_hombre-tanga/170-color-coral

    22 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten