Skip to content
10 reacties
541 weergaves

Randje over?

Spannende dingen doen, dingen die eigenlijk niet mogen, maar toch doen, winden me erg op. Ik weet ook wel dat ik niet moet stelen ofzo, maar het idee windt me wel op. Over dingen vernielen. Hebben meer jongens dit?

22 jaar
5 jaren geleden

10 Reacties

  • @jongen22.
    ik deed het vroeger nooit, zo lopen in leegstaande huizen enzo. Is pas sinds mn 15e ongeveer. Liefste ga ik dan met een andere jongen. Ik ken m al heel lang en we zijn besties. Ik vertrouw hem in alles. Hij heeft wel eens gezegd dat ik dat doe, omdat ik toen ik 13 was, verkracht ben door een stel andere jongens. Dat was ook in een leegstaand huis, nou ja, boerderij. Toen had ik geen controle over wat er gebeurde en nu wel. Zoiets. Ik ben nu wel af en toe bloot met hem, maar we doen alleen zo knuffelen wel eens. Niet echt seks. Nou ja, niet met elkaar dan. Ik vind het wel fijn voelen en ik merk dat het ook wel helpt om dat misbruik te verwerken, soort van. Maar weet eigenlijk niet of het daar mee te maken kan hebben. Ik doe ook sinds die tijd wel meer dingen, die een beetje gevaarlijk zijn, zoals overal op en in klimmen. Beetje weird toch?

    Ik wil eigenlijk ook niet betrapt worden door anderen. Iets wat jij wel spannend vond, als ik het goed begrijp, of niet?

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Nee heb niet zoveel zin in problemen

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen17. Ben gestopt toen ik zowat jouw leeftijd was. Plots een zeldzaam moment van luciditeit gehad en ik dacht waar ben ik mee bezig? Eerder die week was ik gezien door een ouder stel wat voorbijliep. Maar in plaats van verontwaardigd te zijn vonden ze het leuk en lief en schattig. Dus hoefde het voor mij niet meer.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Het is gewoon de gedachten dat je betrapt/gepakt kan worden die me echt opwinden. Klinkt raar voor de meesten, denk ik, maar tja, zo ervaar ik het nu eenmaal haha

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen22, die niet TS is en mij begrijpt hahaha,
    ok, dus mn dagen zijn geteld, wel een domper op mijn toekomstplannen, maar ja, ik zal er mee moeten leren leven, denk ik hahaha. Hoe oud was jij toen je me deze ongein stopte?

    @jongen22, die wel de TS is,
    maar je denkt dan dat je iets gaat stelen ofzo en dan wordt je opgewonden? Is dat seksuele opwinding en wat doe je daar dan mee? Of wat is het anders?

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Het gaat bij mij alleen om een fantasie, uiteraard, zoals ik al schreef, weet ik dat dit soort dingen volgens de wet niet mogen. Maak jullie maar niet ongerust! :)

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • O zo herkenbaar. Ben overigens TS niet. Begrijp jongen17 helemaal. Naakt zijn op onwaarschijnlijke plekken vond ik vroeger ook zo vreselijk spannend. Man, je hart bonkt in je keel. Ik had mijn fav boom in het bos. Dan kleedde ik me helemaal uit, spullen in mijn rugzakje en dan naar een hoge tak klimmen. En dan geduldig wachten op voorbijgangers. Zien ze mij of lopen ze door? Gekmakende spanning en alleen al daardoor raakte ik in een soort geilheidstrance. Maar euh.. dit doe ik al een hele tijd niet meer hoor. Op alles staat (helaas) een leeftijd:-)

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Beste TS, jou heb ik hoogstwaarschijnlijk al eerder op dit forum gezien, meerdere keren, met exact dezelfde soort topics. Even serieus: bel voor een afspraak met je huisarts en laat hem je verwijzen naar een psycholoog/seksuoloog, want dit is gewoon niet normaal. Je moet geholpen worden. Je hoort opgewonden te raken van je soortgenoten en verder niets anders. Doe het nou maar.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • ik doe niet echt dingen stelen of kapot maken, maar vind het wel spannend om in verlaten huizen te kijken en ook in nieuwbouwhuizen. Ik vind het dan ook super spannend om me daar dan uit te kleden en dan bloot door dat huis te lopen. Alleen of met een vriend. Ik doe dat natuurlijk alleen als de bouwvakkers weg zijn en er dus niemand is. Maar het is wel mega stress als je iets hoort dan. Ook klimmen op dingen vind ik wel cool en dat mag ook niet overal natuurlijk. Ik vind het ook wel opwindend als ik op de kamer van een vriend ben, als hij dan even weg is. Ik steel geen dingen van m natuurlijk en wil ook geen geheimen van m weten ofzo, kijk niet in zn papieren ofc, maar soms leen ik ff een onderbroek van hem ofzo. Later zorg ik dat die natuurlijk weer terug bij hem komt in zijn kast of in de wasmand ofzo. Dat soort dingen mag natuurlijk ook niet, maar is wel echt spannend om te doen. Ik heb ooit, toen ik klein was, een keer een paar snoepjes in mn mond en jaszak gestopt bij het kruidvat en toen had ik zo op mn donder gekregen dat ik gewoon niet durf om ergens iets mee te nemen. Oh ja, had ook wel eens graffiti gespoten met een paar andere jongens. Niet op een trein of iets anders duurs ofzo, gewoon op een leegstaand pandje.

    @TS, doe jij dan echt dingen stelen of dingen kapot maken? En wat dan bijvoorbeeld en ben je dan wel eens gepakt?

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Nee. Jij heb rare gedachten. Als jij opgewonden raakt van stelen en vernielen dan is er iets mis met jou. Ik zou advies hierover inwinnen bij jouw huisarts. Raar hoor!

    17 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten