Skip to content
27 reacties
5864 weergaves

Piemel van vriend zien

Hoi, ik wil graag de piemel van een vriend zien waarmee ik in de klas zit, en ik wil daarvoor ook best wel mijn eigen piemel laten zien. Heeft iemand tips om dit voor elkaar te krijgen? We zitten niet op een sport en na gym douchen we niet.

13 jaar
5 jaren geleden

27 Reacties

  • Toen ik 13-14 was ik ook nieuwsgierig om de de piemel van vriendjes of sommige jongens op school te zien. Waarschijnlijk omdat ik enig kind ben en dus niet kon vergelijken. Ik nam daarbij elke gelegenheid te baat bijv. in de urinoirs op school, als ze gingen plassen tijdens het spelen in bos of wei en ook wel door te vragen bij mij thuis ' mag ik de jouwe zien, dan toon ik jou de mijne '.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zou niet weten waarom ik de pik van vrienden zou moeten zien, of zij die van mij. Wij moeten op school van de gymleraar verplicht douchen en zien elkaar dus wel bloot, omdat we geen onderbroek mogen aanhouden. Dat vind ik normaal, want ik heb er geen zin in met een natte boxer m'n gewone broek aan te trekken. Die zou dan toch ook nat worden ?

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Is het gelukt, TS?

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Hallo, TS. Spreek misschien eens af om samen aan een schooltaak te werken bij één van jullie beiden thuis. Dan kan je na een tijdje terloops vragen of hij ooit zijn piemel aan iemand heeft laten zien en leg daarbij je hand op zijn been. Let dan goed op zijn reactie en kijk meteen of hij een stijve krijgt. Zo ja, dan zit je goed en kan je vragen of hij hem aan jou wil tonen.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik wilde de lul van mijn beste vriend ook graag zien. Hadden elkaar wel bloot gezien maar toen waren we nog te jong om het te begrijpen. Waren in het zwembad en hij wilde er voor de drukte uit, ik kon het rekken tot we er uit moesten om samen in 1 hokje te moeten. Er was een hokje vrij en hij aarzelde maar toen ik zei dat hij dan lang kon wachten gingen we samen in het hokje. Zijn lul was al stijf voor hij zijn zwembroek uit deed. Nu vindt hij het ook niet meer raar dat we elkaars lul zien en aanraken.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • De meeste tips zijn al gegeven, maar je kunt toch beter niet al te direct vragen . De meeste jongens zijn wel nieuwsgierig, maar de ene jongen is vrij makkelijk, anderen zijn juist weer heel preuts opgevoed. Vraag in ieder geval nooit meteen : "mag ik jouw lul zien", maar creeer een gelegenheid om op het onderwerp uit te komen. Je moet het voorzichtig aanppakken, anders kom je teveel "gay"over en dat schrikt veel jongens juist af. Zelfs vragen om in 1 kleedhokje te gaan kan al te ver gaan voor sommige jongens, terwijl het misschien weer wel lukt om samen in de grote kleedkamer te gaan (onder het mom van daar heb je meer ruimte / en hoef je niet te wachten totdat een privehokje vrij is). Als jij bijvoorbeeld tijdens het logeren eerst jezelf naakt laat zien (bijv omdat je je uitkleedt in zijn bijzijn om te gaan douchen of om een schone onderbroek aan te trekken), en je doet of het de normaalste zaak van de wereld is dan heb je grote kans dat hij dan ook jouw voorbeeld volgt. Daarbij kun je best een voorzichtige opmerking maken over zijn pik. En als je bijvoorbeeld samen een pornofilmpje bekijkt moet je ook niet te direct dingen vragen, maar je probeert eerst wat te polsen of de ander openstaat voor andere dingen. Zeg bijvoorbeeld "ik krijg een stijve lul van dat filmpje, jij ook ?" Daar is niets gay aan, en dan merk je aan zijn reactie wel of je verder kunt proberen. Als je geluk hebt lig je even later samen te rukken. Maar als je het gevoel hebt dat hij niet wil, respecteer dat en probeer dan ook niet verder. Succes

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Vraag of hij mee wilt gaan zwemmen en ga samen in 1 hokje

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Meeste goede tips zijn al gegeven (zwemmen als het druk is, truth or dare, weddenschap). Was het alleen niet helemaal eens met de jongen van 16 die zei dat je vanzelf wel merkt of hij ervoor open staat en het zo fijner is om erachter te komen dan zelf initiatief nemen met risico op afwijzing. In de 1e plaats is het op jouw leeftijd heel normaal dat je hier vragen over hebt of het wilt zien zeker als je geen oudere broers hebt. Heeft niets te maken of je homo bent op die leeftijd. 2: misschien wil die jongen het ook wel maar durft hij (ook) niet en wacht tot iemand anders erover begint. Dan kan het lang duren... Ik zou dus wel initiatief nemen en het gewoon op een coole manier als jullie samen zijn vragen of er op aan sturen. Het enige risico is dat hij nee zegt, nou en? Je hebt het dan in elk geval geprobeerd en daar mag je dan best trots op zijn.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Jaa doen durven waarheid is het beste man.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Doen goede idee laat horen dan

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Doe durf of waarheid is hier het ultieme spel voor

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • TS, is het gelukt?

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Doe durven of waarheid

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen16,
    haha, ja das wel een goeie, maar hoe weet jij dan zo zeker dat je de weddenschap wint?
    Je kan ook een (willekeurige) weddenschap doen en dan zeggen: als ik win dan laat jij je piemel zien en als ik verlies laten we hem allebei zien hahaha. Dan kun je zijn piemel dus sws altijd zien. Altijd prijs haha. Slim hè :-)

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Als hij gaat plassen in de urinoirs, kan je proberen te kijken. Zo deed ik het ook op school toen ik 13 was. Ik heb er zo heel wat gezien toen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Laat die jongen met rust. Hij heeft er geen behoefte aan. Door allerlei manipulaties krijg je zijn lul niet te zien en verlies je zijn vriendschap forever.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Doe een weddenschap met hem wie verliest laat zn piemel zien. Wel zorgen dat je zelf wint natuurlijk.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Vraag hem een keer te blijven logeren, ga dan buiten iets doen waardoor jullie vies/nat worden. Kunnen jullie daarna samen in bad/douche

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Als jullie band goed genoeg is zou ik het gewoon ter sprake (proberen te) brengen. Dat hoeft niet direct te zijn ("yo ik wil je dick zien") maar probeer het ergens in de context van een verhaal te brengen. Begin misschien over masturbatie of andere seksuele ervaringen die je gehad hebt en als het ervan komt breng je op dat je wel eens zou willen vergelijken met een andere gast. Als hij er open voor staat kunnen jullie dit doen, maar als hij afkeurend reageert (of al eerder in het gesprek hints geeft dat hij hier niet over wilt praten) weet je gelijk al dat het geen zin heeft. Dan zou ik het ook niet meer forceren.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Laat die jongen met rust. Hij is vermoedelijk geen homo en heeft geen belangstelling voor andere gasten. Als dat wel zo is, merk je dat vanzelf. Is veel fijner dan zelf het initiatief nemen met groot risico te worden afgewezen!

    16 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten