Skip to content
22 reacties
1439 weergaves

NNN

Hallo jongens,
Hoe gaat bij jullie NoNutNovember?
En doen jullie mee met DDD?
GR,
M16

16 jaar
5 jaren geleden

22 Reacties

  • Foutje, Fibonacci is steeds het optellen van de twee voorgangers, dus 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21. Anyway, een boel zaad in een maandje.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik kwam weer een parody op DDD tegen, Fibonacci Fab Februari. Wie het nog niet gehad heeft bij wiskunde, fibonacci is een lijst cijfers die steeds dubbele zijn van ervoor. Dus 1 februar 1x fappe, 2 feb 2x, 3 feb 4x, 4 feb 8x, telt maar uit. En dan maar hopen dat je pik genoeg heeft aan januari om te herstellen.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen18
    haha, ja kan, maar ik begin altijd wat eerder met afsteken. Btw, ik denk sws niet dat ik op 31 december me dan 31 x kan aftrekken, als ik die dag ervoor al 30 keer heb gedaan… Heb jij wel al eens mee gedaan met DDD of NNN en hoe ver ben je dan gekomen?

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • @j17
    Vuurwerk afsteken doe je op 1 januari toch :) Dus je kan het proberen

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ofc doe ik mee aan NNN, wist je dat je pas mee mag doen aan DDD als je NNN hebt gehaald? Trouwens voor de mensen die niet weten wat DDD is dat staat voor Distroy Dick December, dat betekent dat je op dag 1 van november 1 keer moet klaarkomen. Op dag 2, 2 keer enzo door. Tot dat je 31 hebt gehaald maar dat betekent dat je op 1 dag (31 december) 31 keer moet klaarkomen. Kan je dat wel overleven?

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen18, oh wow, 496 keer (ff checken, oh ja, das 15 x 32 + 16, klopt), das best veel voor 1 maand. Ik doe er normaal een jaar over, denk ik. Daar gaat mn kerstdiner en wanneer moet ik mn vuurwerk dan afsteken? Moet je nog wel ff goed nadenken voordat je iets aansteekt wat je in je hand hebt. Best wel gevaarlijk ook nog. Ik denk dus dat ik maar een jaartje oversla. Doe ook niet met NNN mee. Heb nog nooit echt geprobeerd btw. Ik denk dat het langste dat ik niet afgetrokken heb iets van 10 dagen achter elkaar ofzo is geweest. Ik was toen gevallen op het strand met voetballen, zo in een kuiltje met mn voet en op een bultje met mn piemel en alles was toen alle kleuren van de regenboog. Ik kon zo meedoen met de canalparade als regenboogvlag. Heb ik niet gedaan ofc.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij DDD moet je op 1 December 1 keer klaarkomen op 2 december 2 keer enzovoorts (dus 496 keer in de hele maand). Is natuurlijk bedacht als grapje; niemand gaat het ooit doen en het is vast en zeker onmogelijk. Ik moet er niet aan denken

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Nee, hier ook niet. 1 dag zonder aftrekken en het begint al te kriebelen...

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Jonge 18 miss beter ja ja januari enkel ja zeggen

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Hey ik weer Gwn ff om te melden dat al men vrienden ondertussen ook zijn afgevallen hahah we zijn echt slecht bezig

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • NNN en DDD is complete onzin! Zo kan ik het ook bedenken... FFF februari fucking Fietsen. Dan mag je een maand lang niet fietsen (hopen op een schrikkeljaar) hahaha

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ok thx voor jullie reacties
    '@jongen 15 @jongen22
    DDD is Desstroy dick december

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Het gaat prima ! Waarom zou je aan dit soort onzin mee doen ? Welk nut heeft dat ? Ruk zo vaak je wilt. Dat is gezond en goed voor je ontwikkeling. Al helemaal van de pot gerukt dat er hier op dit mannenforum kennelijk meisjes zijn die zich hier ook mee bemoeien. Vingeren jullie je niet deze maand ? Waarom niet en bevalt het ? Ik zal straks bij het masturberen even aan jullie denken.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • hahah vorig jaar is nnn bij mij gelukt dit jaar op dag 5 moeten opgeven hahah het was te zwaar
    ddd was vorig jaar voor mij niet bekend maar dit jaar wil ik zeker wel proberen ;)

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja altijd maar met ddd max tot 9 en nnn altijd maar rond 20 dgn

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik die dus niet aan de NNN wat een onzin maar uuuumm wat is de DDD?

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Nee, waarom zou ik?

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Echt niet hoor! Broer en ik hebben juist nog ons afgetrokken. Een maand lang niet aftrekken gaat gewoon niet en dat proberen we zelfs niet. Op het einde van de dag aftrekken is gewoon veels te superfijn! En als we dat wel zouden proberen gaan we toch natte dromen krijgen en dan is mama weer niet blij met de lakens als we die niet op tijd voelen aankomen.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • NNN doe ik niet aan, zie er het nut niet van in. DDD ook niet, kan echt niet 31 keer op een dag klaarkomen ;-)

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat is nou weer DDD? Ken ik niet. Alsof NNN nog niet erg genoeg was. Heb DDD gegoogled en kom uit bij Drie Dwaze Dagen (in de Bijenkorf). Is het dat?

    22 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten