Skip to content
18 reacties
1437 weergaves

Naaktkalender

Mijn groep wil misschien een naaktkalender maken. Ik was een van de enige die dat niet ziet zitten dus ik kan moeilijk als enige niet meedoen. Maar zo naakt met heel de groep poseren lijkt me wel best moeilijk... Moet ik me dan scheren beneden, hoe moet ik staan, wat als ik een stijve krijg, iemand ervaring hiermee? Iemand al eens naaktfoto's genomen met de groep?

17 jaar
5 jaren geleden

18 Reacties

  • Zou ik ook wel willen doen met m’n beste vrienden

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • @TS, zou ik ook doen denk ik, beetje humor erin en toch ook iets te fantaseren nog. Ben wel benieuwd hoe die er uiteindelijk uit komt te zien. Vraag Erwin Olaf, die heeft er wel ervaring mee met jongens en foto’s maken. Ik had van de zomer wel leuke docu van hem gezien op NPO.

    @jongen22, van softcore ga je later denk ik ook geen spijt krijgen en van helemaal bloot miss wel, dus ja, snap jou en TS wel. Haha natuurlijk niet de Telegraaf ervoor, beter een zuurstok of zo’n ronde platte lolly van de kermis of misschien een jojo en dan op het goeie moment de foto nemen

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoi TS, jullie kiezen dus voor de softcore kalender. Ik begrijp het wel. Mijn pa was ook ziedend toen ik toevallig thuis over ons project vertelde. Dat zoiets me mijn hele carrière zou achtervolgen en zo. Mss toch beter om er iets voor te houden. Dat kan ook erotisch worden. Zolang het maar niet De Telegraaf is want dan zien de mensen helemaal niks meer van jullie -)

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ts hier, we zouden het sowieso pas doen na januari als iedereen 18 is. En waarschijnlijk zoals iemand zei met gekke voorwerpen voor onze delen

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen19,
    ik ben niet de TS, maar ben zeker niet preuts. Kom al van klein op het naaktstrand en camping. Maakt mij niet uit wie me daar dan ziet. Naaktstrand en blootcamping heeft voor mij niks met seks te maken, behalve dan voor die gluurders die er komen kijken naar jonge jongens enzo. Zelf zou ik niet voor een naaktkalender kiezen. Ik hoef niet met mn blote piemel bij iedereen aan de muur te hangen. En die zich dan op me aftrekken. Er zijn al genoeg illegaal (door anderen) verspreide blootfoto’s en filmpjes van mij op internet.

    @jongen22,
    idd TS is 17, weet natuurlijk niet hoe oud die andere jongens zijn, dus ja, sws beter ff wachten nog

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • ow ja, jongen17, je hebt gelijk. Merk het nu ook : ze zijn nog minderjarig. Dan kan dit natuurlijk niet. Plannen nog een jaartje opbergen, TS.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Maar jullie zijn nog onder achtien dus ben ik bang dat jullie geen uitgeverij zullen vinden die hier wil aan beginnen.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Eens met de reacties hierboven. De kalender moet spannend zijn anders koop ik hem niet. Laat maar van je horen wanneer jullie in de schappen liggen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • ben je dan zo pruts ? kijk eens naar naked attraction, daar is alles bloot no censor en alles wordt specifiek in beeld gebracht, groot of kleine lul, grote clit of nie alles tonen ze , geregisteerde foto's zijn saaie foto's man

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • @j22
    Ik heb sws zelf nog nooit een naaktkalender gemaakt en ik snap ook wel dat het geposeerd is, als je er allemaal iets voor moet houden. Tuurlijk is het ook niet helemaal naakt dan. Maar TS is 17 jaar en als je dan naaktfoto’s laat maken die je vervolgens via een kalender wilt gaan verspreiden is er toch sprake van kinderporno? En das verboden. Bovendien heeft de TS sws al twijfels of hij het wel wil doen. Dus dat zijn al 2 redenen om niet helemaal bloot te gaan.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • naakt kalender is naakt dus niks ervoor maar met bepaalde standen kan je de verbeelding prikkelen, heb zelf al zo'n foto s gemaakt dus en naakt is naakt gast dus bloot erop

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat zijn de ervaringen met je groep? Zien jullie elkaar vaker naakt? Heeft iedereen een redelijke piemel waarvoor hij zich niet hoeft te schamen?

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Die tip van jongen17 om overal je piemel te verbergen door achter iemand te gaan staan of er een voorwerp voor te houden, werkt in de praktijk niet. Dan krijg je van die softe geregisseerde foto's waar geen naturel meer in zit. En het is ook haast onmogelijk bij actiefoto's. Wanneer je dolt en stoeit met een groepje kerels dan staan er altijd wel ergens piemels op. En dan is het ook geen echte naaktkalender meer want het publiek wat een blote mannenkalender koopt doet dat in de eerste plaats voor de kontjes en de piemels.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Wij hebben dat willen doen met het roeiteam van onze unief, een beetje geïnspireerd door The Warwick Rowers, maar het is een flop geworden. We hadden al een soort generale repetitie gehad en iedereen was laaiend enthousiast. Maar de dag voor de photoshoot kwam het ene na het andere telefoontje om af te zeggen. Mocht niet van hun ouders, vriendin, vriend. Ook mij pa was razend omdat dat schadelijk zou kunnen zijn voor mijn latere carrière. Dus het ging niet door maar de onkosten (fotograaf en zijn assistente en huur van de locatie) waren al gemaakt. Een paar jongens waaronder ik hebben daar voor opgedraaid want de meesten gaven niet thuis. Maak dus duidelijke afspraken over wie wat betaalt ook wanneer het niet kan doorgaan. Wens jullie alvast heel veel succes.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • met onze voetbalploeg hebben vorig jaar een naaktsessie gedaan voor een kalender met goed doel. daarrond was heel wat te doen. sommigen wilden niet, anderen verschuilden zich achter hun ouders die dat niet wilden. uiteindelijk toch 6 jongens bereid om dit te doen. we trokken toen met een fotograaf naar zeeland (net over de grens in cadzand). de fotograaf wist echt wel hoe hij ons op ons gemak moest stellen. we moesten wel helemaal naakt gaan, maar dat was in een afgelegen duin waar niemand ons zag. we moesten wat stoeien en spontaan zijn met elkaar. hij nam wel 100den foto's. nadien mochten we samen met hem kiezen en alleen deze waar we t allemaal over uit waren werden geselecteerd. 2 van ons waren deels geschoren, maar dat maakt allemaal niet uit. enkel bij t uitkleden had ik een lichte zwelling van mn pik, maar dat ging vlug over. was een leuke ervaring! zou t nog doen

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja ook wel eens gedaan voor een goed doel. Is toch hetzelfde als bij douchen bij voetbal. En ja je schaamhaar wat kort houden is wel in de mode :-)
    We moeten ons niet schamen voor ons lichaam.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • @TS
    Wat voor groep hebben jullie en voor wie is die kalender bedoeld?
    Als je je er niet comfortabel bij voelt, dan zou ik het niet doen. Een tussenweg zou kunnen zijn dat je wel meedoet, maar dan bv een beetje achter een andere jongen gaat staan, zodat jouw piemel net niet zichtbaar is. Dan valt er voor de kijkers nog wat te fantaseren. Eigenlijk zou ik voorstellen, als ik gevraagd zou worden, dat iedereen zijn piemel net niet te zien is door er iets grappigs voor te houden. Bijvoorbeeld een cactus, banaan of een kokosnoot of iets anders grappigs. Dan is het soort van sexy, maar toch niet helemaal bloot en vooral ook grappig. Een kalender met een knipoog. Misschien zou je dan wel helemaal bloot zijn met de andere jongens om de foto’s te maken, maar dan zonder dat je piemel te zien is op de foto’s. Per maand kun je dan een thema kiezen, bv. fruit zoals genoemd en andere maand speelgoed, zoals een speelgoedauto en eentje een vrachtwagen ofzo voor de grap en eentje een dinkytoy ofzo of een andere maand met sportartikelen, zoals skateboard, inline skates, schaatsen, hockeystick etc. Nou ja, je kunt zelf vast nog wel leuke(re) dingen verzinnen.
    Je hoeft je dan dus niet te scheren, doe gwn zoals je zelf prettigste vindt. Je piemel is dan toch niet te zien als je bovenstaande doet. Ik denk niet dat je snel een stijve krijgt, maar als t gebeurd is niet erg. Het kan iedereen gebeuren.
    Zelf ben ik wel eens bloot gefotografeerd, maar dat was dan op het naaktstrand of camping. Meeste was gwn voor familie, maar soms ook als er een activiteit was. En dan was het soms geposeerd.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zou het niet doen als je er zo veel problemen mee hebt.Lijkt mij ook niks. Als je toch op die kalender moet, kan je proberen achteraan te staan.Dan staan er jongens voor je waardoor je kruis opb de foto niet zichtbaar is.

    18 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten