Skip to content
13 reacties
858 weergaves

korte voorhuid gaat vanzelf naar achteren

Mijn voorhuid bedekt de eikel voor de helft en gaat vanzelf vaak naar achteren is dat normaal.

16 jaar
5 jaren geleden

13 Reacties

  • Mijn eikel ligt al jaren helemaal blood, ik ben besneden. Ik weet iik hoe het is om een voorhuid te hebben, had een lange voorhuid maar heb me laten besnijden omdat ik vaak ontstekingen had.
    Een blote eikel is veel mooier en hygiënischer.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • @ jongen 16 Het is inderdaad fijner als de eikel altijd bloot ligt. Het is erg proper en het geeft altijd zoiets van een geil gevoel.

    18 jaar
    5 jaren geleden

  • T.S.Ik zou het wel fijn vinden,als de eikel altijd bloot is.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Is juist beter als je eikel vanzelf bloot is. Misschien groeit je lul nog verder en wordt je voorhuis zo kort dat je gwn altijd een blote eikel hebt, dan hb je alle voordelen van besneden zijn zonder dat te hoeven doen

    19 jaar
    5 jaren geleden

  • T.S.Laats had ik het ook met douchen na de gym en hij was niet stijf,maar de voorhuid ging vanzelf naar achteren.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Jij hebt van nature een vrij korte voorhuid dan is dat normaal. Als je bijv. net een een stijve hebt gehad, blijft de voorhuid vaak terug. Best makkelijk met schoonhouden. Je kunt dan altijd later hem weer wat naar voren doen.

    17 jaar
    5 jaren geleden

  • a) jongen 17.Hij gaat bij mij ook onder het randje zitten en ik moet hem zelf weer terug omhoog doen.Ik vind het niet erg dat het gebeurt. Soms laat ik het zitten en doe ik het na een poos weer terug.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Heb ook een kort velletje, met wat geluk is het de helft tot 2/3 bedekt, ligt aan de kou. Als het warmer is komt mijn eikel ook blood en stroopt het vel op achter de dikke rand van mijn eikel.
    Daar blijft het ook liggen voor de rest van de dag, ook als ik ik de kou kom.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • ik zag t vandaag bij het douchen bij een jongen uit mn klas ook. Eerst was nog zijn eikel half bedekt en even later ging zn velletje onder het randje van zn eikel. Gwn toen we stonden te douchen.Ik weet niet of bij hem vroeger ook al zo was. Maar je bent iig niet de enige dan. Blijft t bij jou ook onder het randje zitten en moet je het dan echt zelf weer terug omhoog doen? Vind je het vervelend dat het gebeurt?

    17 jaar
    5 jaren geleden

  • a) jongen 17.Ik had het vroeger niet.Het gebeurt in de onderbroek en als ik bloot rond loop.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • ja door bewegen kan wel. Heb je het alleen dat het in je onderbroek gebeurt zeg maar of ook als je bloot rond loopt dat het gebeurt?
    Miss is het doordat je piemel gegroeid is in de puberteit of had je het vroeger ook a?

    17 jaar
    5 jaren geleden

  • TS Ik vind het raar,dat de voorhuid vanzelf naar achteren gaat,terwijl ik dan geen stijve heb,hij blijft niet zitten,of dat misschien door bewegingen komt,ik weet het niet.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • is niks mis mee hoor. Is verschillend bij jongens hoe lang je voorhuid is. Zelf heb ik best wel lange voorhuid. Slap is het zo'n soort tuutje en stijf zit mn voorhuid ook nog over mn eikel. Stijf kan ik m wel helemaal naar beneden doen zodat mn eikel bloot is. Mn broertjes van 13 en 15 hebben ook een lange voorhuid. Jongens in mn klas is verschillend. Er zijn er die zelfde als jou hebben en ook sommige met lange voorhuid. Verder zijn er ook jongens die besneden zijn en geen voorhuid meer hebben. Net zoals piemels verschillend in grootte zijn is er ook verschil in hoe lang je voorhuid is. No worries. Je bent gewoon normaal.

    17 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten