Skip to content
18 reacties
2571 weergaves

pijpen

hoe moet je een jongen pijpen en wat doen jullie met het sperma

15 jaar
5 jaren geleden

18 Reacties

  • Ik pijp mijn vriend klaar en slik het door

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • als man kan ik je mijn ervaringen delen. Ik had 1 hele knappe vriendin, type hockey meisje, en die vond het lekker om te pijpen en ze werd er ook steeds beter in. Maar ik kwam eigenlijk nooit klaar in haar mond door het pijpen, alleen als ik haar neukte waarna ik wel in haar mond klaar kwam omdat ze het fijn vond om mijn sperma te slikken.

    Later kreeg ik een andere vriendin, hele knappe ook maar deze was echt niet te stoppen tijdens het pijpen. Ze vond het dan ook echt geweldig. Als ik haar zei rustig aan te doen omdat ik anders klaar zou komen, dan begon ze me alleen maar harder te pijpen. Waarna ik dus uiteraard ook in haar mond klaar kwam. Echt een geweldige ervaring. Mijn conclusie is dan ook dat sommige meisjes het lekker en prima vinden om je te pijpen maar sommige gaan echt hardcore op je pik en willen maar een ding en dat ik je zaad in haar mond.
    Dit is natuurlijk vanuit het perspectief vd man ervaren maar niet minder waar. Sommige vrouwen zijn meer dol op pijpen en daardoor beter.


    Ik vraag me af hoe vrouwen hierover denken? En vanaf welk moment zijn ze gek op pijpen en waardoor komt dit? Voor mannen komt dit van porno, is dit voor vrouwen ook zo?

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Pijpen kan ook voorbereiding zijn op een neukbeurt die je gaat krijgen. Het is dan de bedoeling dat de penis goed stijf wordt, maar nog niet klaarkomt. Als de penis voldoende stijf en opgewonden is stop je met pijpen en ga je in positie staan. De sekspartner kan je dan penetreren.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • gewoon mont er over en proberen zou ik zeggen :p

    ikzelf zie liever normale penissen (tussen 9cm stijf en 15 cm stijf) is ideaal, kan ik goed pijpen, grote penissen vind ik maar lelijk, ik geil op sperma, vandaar ik het er liever eerst zie uitkomen, eens het er uit is, en ik mag dat doen van die persoon, dan lik ik zijn sperma op, ja, niet dat ik het erg zou vinden als ze rechtstreeks in mijn mond spuiten, maar toch... ik zie het liever over de vingers het buikje op glijden, om het dan op te likken

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Beste ts. Jij wil weten hoe zaad smaakt, dat ligt er aan wat je eet. Soms zoutig soms bitter. Probeer je eigen zaad eens, dat komt uit je eigen lichaam en is veilig.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Bijna een jaartje geleden wou mijn broertje (toen 13 ikke 14) absoluut mij eens pijpen. Ik wou dat niet en zag dat niet zo zitten, maar na heel erg veel zagen heb ik hem dan toch ens laten doen omdat ik eigenlijk ook wel nieuwsgierig geworden was. Dat voelde zo erg goed dat ik hem daarna ook gepijpt heb. Helamaal in de mond is niet fijn, gewoon de eikel en een stukske van de rest dan blijft het plezierig. We doen dat ook alleen maar nadat we gedoucht hebben en alles schoon is. Anders zou ik dat zeker niet doen. Heel veel met de tong spelen, heel erg plezant voor wie gepijpt wordt. Elkaars spema slikken we door. Het is maar heel af en toe dat we pijpen en als we pijpen dan doen we meestal elkaar tegelijkertijd, dat is heel erg plezant. Mijn broertje (nu 14) zegt dat twee donderdagen terug de laatste keer was omdat hij toen zo een moelijke overhoring van wiskunde ging krijgen

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • J18 je bent niet goed geïnformeerd. In de homo scène wordt niet altijd geslikt. Slikken is bovendien risicovol voor Hiv.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Gevonden op de site van man tot man, site van de GGD en soa Nederland.

    https://mantotman.nl/nl/alles-over-mannenseks/hiv-en-soas/risicos-bij-seks/risicos-van-pijpen

    En jonge van 18, slikken is niet een normaal iets in de homo wereld!

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • TS hier hoe smaakt sperma dan lijkt me wel geil om door te slikken maar weet niet of ik het durf
    heb het er gister met een vriend over gehad miss gaan we wat proberen

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Nee hoor jongen 18. Iedereen doet waar hij zich zelf goed bij voelt. Probeer TS niet zo te forceren naar het slikken van sperma.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Aan jonge 18.
    In elke wereld word gepijpt en in de homo wereld ook.
    Maar er word bijna nooit geslikt. Je hoort de andere jonge meer en vlugger hijgen, dus dat is een teken dat hij gast klaar komen. Hij kan het ook zeggen als hij komt. Maar een afspraak samen.
    En a
    S je geen deel throat wil hou je je hand om zijn lip, zo kan die niet verder in je mond geduwd worden!

    DOE GEEN DINGEN DIE JIJ NIET WILT DOEN!!!

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • In de homo-scene wordt sperma doorgeslikt. Nieuwe jongens zien hier de eerste keer vaak tegenop en worden daarom er even bij geholpen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Gewoon lekker zuigen aan de piemel. Vooral veel aandacht geven aan de eikel, dat is het lekkerst. Ik laat me altijd over mn wangen en hals spuiten. Ergens anders kan natuurlijk ook, net als in een papiertje. Zou zeker niet in je mond laten spuiten!

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • De pik in je mond nemen, dat kan verschillen van helemaal (deel throat) tot alleen het topje (eikel).
    Zelf vind ik het lekker om de eikel uit zijn voorhuid te zuigen en het toompje te bespelen met mijn tong.
    Als hij dat laatste bij mij doet dan krioel ik gruwelijk van genot...
    succes

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Hallo ! ' Het sperma MOET doorgeslikt worden ' ?! Hoe kom je erbij ? Iedereen bepaalt toch voor zichzelf wat ermee gebeurt ? Uitspugen die handel !

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Je vriend of sekspartner geeft aan hoe hij gepijpt wil worden. Belangrijk is dat je doorgaat als hij zijn orgasme nadert, zodat hij goed kan klaarkomen. Het sperma komt dan in je mond. Het sperma moet daarna doorgeslikt worden.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind het heerlijk om gepijpt te worden zolang zij maar niet de tanden gebruikt. Ik geef aan wanneer ik evt. ga klaarkomen want meestal word ik gepijpt als opwarmertje voor het neuken.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • De penis zo ver mogelijk nemen (deep throat). Het sperma moet doorgeslikt worden. Als je daar tegen opziet bij de eerste keer dan kun je aan je vriend vragen of het ook droog mag (dat betekent dat hij dan niet klaar komt in je mond).

    18 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten