Skip to content
18 reacties
2475 weergaves

Aftrek filmpje

Hoi, ik heb vandaag een filmpje via snapchat naar een meisje gestuurd waar ik me op aftrek. Je ziet alleen mn onderbroek ( geen gezicht en omgeving) en af en toe een klein stukje van mn penis. Ik ken het meisje pas 3 dagen en ze woont aan de andere kant van NL. (Zei heeft ook dingen gestuurd) denken jullie dat ik hiermee problemen kan krijgen?

16 jaar
5 jaren geleden

18 Reacties

  • Niet als. Je gezicht te zien is

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Kijk hiermee uit, TS! Denk eraan dat als je beeldmateriaal - om het even welk - online zet, de ontvangers het in hun bezit hebben. Zij kunnen dit dan publiceren over de hele wereld. Dit via sociale media: snapchat, instagram, misschien zelfs tiktok, whatsapp, pinterest, ... Goede tip: doe dit enkel en alleen als je de persoon achter de webcam blind vertrouwd. Jij kent dit meisje nog maar drie dagen en zij woont aan de andere kant van Nederland. Ik vermoed dat je haar nog nooit in real life hebt gezien. Dus ik zou dit niet meer doen, als ik jou was.
    Deze reactie kwam misschien wat laat, maar hopelijk is dit een goede tip.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Denk ik niet maar het is niet slim.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Het is te zien hé ik weet niet of je een profielfoto hebt als je wel een profielfote hebt dan weet die hoe je eruit ziet en als ze een screenshot maakt van je profiel en je piemel en misschien stuurt ze die screenshot door naar andere mensen let hier mee op!!!

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • J17 zou het niet doen als het via je vriend naar zijn vriendin gaat. Je weet niet wat zij er mee gaat doen

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Vriend van me heeft gevraagd of ik voor zijn vriendin op stage in buitenland van hem geil filmpje wil maken. Zal ik dat doen?

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • stuur niks op man van je , dick of sperma of ander filmjes, wie vraagt daarom , als je zo vurig staat moet j maar je piemel vastpakken maar niemand lastig vallen met uw geilheid en na drie dagen al iets sturen betekent dat jij geile bok bent

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zou het niet aanraden maar zolang er op het filmpje niets is wat duidelijk aangeeft dat jij het bent er niet echt iets kan gebeuren.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Zou j20 vind raar dat je zeg kan geen kwaad naak fotos is mannelijk ik zeg niet doen. Ik trek ook af voor mijn vriend en stop een aanalplug erin ja ik weet ben jong maar geen foto

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je alleen je leuter en je boxer ziet is er niks aan de hand toch

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zou het niet doen, het is best wel strafbaar voor minderjarigen om naaktfotos te versturen

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Je moet wel voorzichtig zijn met sturen van foto's. Is het meisje echt, of zit er iemand anders achter. Nooit je gezicht laten zien.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Maakt echt niet zoveel uit. Hoe groot is de kans dat iemand jou lul herkend zorg er gwn voor dat je je gezicht niet laat zien of je kamer enzo

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Niet doen geen fotos van jezelf plaatsen is niet stoer. Je krijg spijt. Als je naakt lichiaam wil zien doe dan persoonlijk maar stuur geen fotos

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Als alleen je boxer en je lul erop staan is er toch helemaal niks aan de hand? Als ze het al doorstuurr ofzo,. Je bent toch niet herkenbaar.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je problemen zou krijgen is het nu te laat

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja je gaat problemen krijgen je wordt zo vaak gewaarschuwd doet het niet

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Nee. Waarom zou een gezonde jongen zich moeten schamen voor zijn naaktheid.Ook zal je gezicht en naam erbij staan is het niet erg.Wat maakt het uit ?Naaktheid ( ook mannelijke ) is mooi en je hoeft je nergens voor te schamen.

    20 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten