Skip to content
10 reacties
1893 weergaves

Prince albert piercing

Ik ben benieuwd hoe het is om zo'n ring door je penis te laten zetten. Hoe voelt het als het genezen is. Hoe dik is je piercing. Aldus, hoe is jouw ervaring met een Prince Albert piercing en hoe denk je erover?

17 jaar
5 jaren geleden

10 Reacties

  • Ik denk ook over zo'n piercing. Ik heb gelezen dat het meer genot geeft. Weet iemand of dit echt zo is? Ik las ook dat je tot een ring van maximaal 4mm mag gaan, maar ik zag allemaal plaatjes van hele dikke ringen. Dus het kan wel een hele dikke ring erin?

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • aan jongen 15: Volgens mij kan het vanaf 16 jaar zonder toestemming van ouders of voogd. Dus als je 16 wordt kun je er gewoon een laten zetten.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Kennissen van m’n ouders hebben een tattoo en piercingshop en m’n ouders zitten zelf onder de tattoos en piercings. Het is helemaal geen taboe. Juist prettig dat ze er kennis over hebben en kunnen adviseren. M’n vader heeft zelf 10mm tunnels in z’n oren en een PA, zowel m’n vader als m’n moeder hebben tepelpiercings. PA heb ik op m’n 15e verjaardag laten zetten, nu 4mm, wordt een grotere op termijn, maar ik wil eerst gewend zijn aan de huidige dikte.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zouw dat ook willen: Van welke leeftijd kan en of mag dat en moeten de ouders daar van op de hoogte zijn?

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind dat je dan wel besneden moet zíjn,want ik ken er die eentje hebben en bij slappe zit de ring onder de voorhuid. Zelf heb ik een ring die open is en die klem je in het pisgaatje,maar heb er weinig mee.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb sinds 4 jaar een prince albert. Ik wilde hem eigenlijk al sinds mijn 14de. Het prikken deed even kort pijn en de mijne was na 2 weken al genezen en kon er weer gewoon sex mee hebben. Sindsdien ben ik de ring flink aan het oprekken en nu zit er al 5 mm in....errug geil!

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Hey, ik heb een Prince Albert piercing. Ik heb hem al sinds mijn 16de. Binnen 2 weken was hij genezen en kon er weer normaal sex mee hebben. Maar omdat ik hem zo geil vond heb ik al na een paar dagen mee afgetrokken. Deed wel een beetje zeer, maar wel een super lekker gevoel. Het neuken is wel helemaal anders en ik zou hem niet meer willen missen. Inmiddels is hij 5 mm dik, een lekkere dikte.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik krijg al pijn in mijn buik als ik er aan denk dat iemand met een naald door mijn eikel zou gaan.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn PA heb ik nu ruim 3 jaar en inmiddels is hij 6 mm dik. Ik wil hem nog verder oprekken, denk tot 10 mm. Hoe dikker hoe geiler vind ik. Het piercen deed niet pijn vond ik, het was maar een prikje. De gedachte er aan is veel erger haha. Hij voelt erg lekker en ook bij de sex is het lekkerder dan zonder. Ik heb er geen hinder van.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Iijk me pijnkelijk maar wel mooi om te zien

    12 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten