Skip to content
29 reacties
4926 weergaves

Naakt douchen & Mythes

Als ik op fora (zoals deze) lees over naakt douchen met andere jongens (bijv na voetbal) lees ik dat er soms wordt afgetrokken tijdens het douchen met meerdere jongens. Dit is onzin toch? Ik neem aan dat dit verzonnen is door een paar jongens die het idee geil vinden en daarom opschrijven?

18 jaar
5 jaren geleden

29 Reacties

  • Wij zijn terug van driedaagse zwemkamp met onze vereniging (is herfstvakantie in België, ik weet niet of dat in Nederland ook zo is) en drie dagen samen met iedereen dan durven er al veel meer dingen te doen. Onder douche na het zwemmen wordt er zeker niet afgetrokken, dat is niet echt netjes. De jongen van 17 stelde voor om straks als we gingen slapen allemaal samen eens af te trekken. Toen had wel iedereen een stijve. Het was een grapke natuurlijk. We waren met 9 jongens op een slaapkamer met vier stapelbedden (broerke sliep bij mij zodat we er alle 9 in konden, toen we thuis ook dikwijls) en toen we gingen slapen weer dat grapke. Niemand begon maar er werden meer en meer grapkes gemaakt en praten over aftrekken enzo dat iedereen goesting kreeg en we dan toch maar ieder ons eigen afgetrokken hebben. Niet elkaar, iedere zijn eigen. Papieren zakdoekskes in een plastieken zak en die buiten het venster gezet. De jongen van 17 moest als straf van ons die plastieken zak smorgens in de container buiten gaan gooien. Maar het was wel plezant. Maar na een gewone training in de week heb ik ook nog nooit iemand weten aftrekken. Soms voor de grap een paar keer trekken maar niet meer als dat.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Wij douchen met onderbroek, op paar jongens na

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn team is wel echt preuts, maarja kont door de mocro's. Ik en twee anderen douchen xpnder boxer, de rest met. Je ziet wel es een halfstijve in boxer msar ja that's it.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijj team kent elksar allang d8s douchen normaal naakt. Wel aantal beetje aan hun lul trekken om hem groter te latenn lijken, maar niet echt rukken of spuiten. Ook niet pijpen helaas.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij voetbal douchen wii allemssl naakt, soms wel iemand halfstijve meer niet. Twee jongebs stssan met kont naar de rest x verder niet. Bij zaalvoetbal en bij gym doucht helft met onderbroek ofzo.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Wij rukken wel eens met 3 of 4 jongens onder de douche maar pas als de restweg is haha. Bij het douchen staat iedereen geeoon met slappe of halfstijve

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 18 Wat een gezeur zeg !

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zeg toch ook niet dat het massaal gedaan wordt? Het gebeurt. Maar sommige mensen maken het smeuïger dan het is en dan wordt het ongeloofwaardig. "Jongens houden hun boxer aan onder de douche" . Nou, daar genoof ik helemaal niets van. Want bij ons op school en op voetbal douchen we allemaal bloot.... En omdat ik het nog nooit heb gezien dat een jongen in een boxer onder de douche staat is dat onmogelijk. Dat is de redenatie die in dit topic leidend is.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja precies jongen 20. Gekkigheid gebeurd altijd wel in een kleedkamer, op school of voetbal maakt niet uit. Maar echt seksuele handelingen, dat gebeurd gewoon echt niet

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Wie gelooft dat we met zijn allen na sport op school of na voetbal staan te rukken en elkaar pijpen die heeft echt een probleem met seks.
    Nog even dan komen de verhalen over elkaar in de kont neuken.
    De meeste jongeren durven niet eens naakt te douchen als er anderen bij zijn.
    Ik ben al jaren nudist en voor zover ik weet de enige in mijn vriendengroep er zijn er wel die mee gaan naar het naaktstrand en dan ook naakt zijn maar het merendeel doet dat beslist niet, ook op de naturistencampings is het aantal jongeren vanaf 16+ op een hand te tellen en vaak lopen die met een zwembroek aan, meisjes zijn er vaker en die zijn ook vaker gewoon bloot.
    Wij lopen thuis ook best vaak bloot en als er iemand van de vriendengroep komt trekken wij iets aan omdat de bezoeker het niet prettig vind als wij naakt zijn en zichzelf dan schaamt en niet weet hoe hij kijken moet.
    Ik heb wel gehad dat een vriend samen met mij huiswerk aan het maken was op mijn kamer en mijn zus (11/2 jaar ouder) naakt binnen liep om wat te vragen, mijn zus maakt het niks uit maar die vriend kreeg rooie oortjes en keek zijn ogen uit.
    Gekkigheid zoals je piemel ronddraaien en neukbewegingen maken ach dat gebeurd op school ook wel maar zelfbevrediging en aan eikels zuigen heb ik op school of bij de naturisten camping tijdens het douchen nog nooit meegemaakt zelfs een erectie of een halve stijve niet en als het wel gebeurd schaamt diegene zich en draait zich zelf naar de muur.

    Ik blijf erbij dit zijn onzin verhalen.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Douchen na voetbal is idd niet zo spannend als mensen schrijven. We douchen wel naakt, maar sommigen wel met de rug naar de anderen. En je ziet hooguit af en toe een halve stijve. Soms eens een grap over piemels of seks ofzo. Ergste dingen ooit waren dat iemand neukbewegingen ging maken achter een andere jongen die het niet zag en een andere jongen die helicopertje deed (pik onderaan vastpakken dan rondjrs laten draaien). Dat is alles, gelukkig maar

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Wel af en toe met groepje gedaan na training, maar dan in de bosjes. Gewoon als we geil waren ff jezelf klaartrekken, kijken wie verste spuit enz,. Meer niet. Douchen is gewoon douchen, soms wel iemand halfstijve lul maar geen sex of trekken ofzo. O en we douchten wel altijd gewoon bloot, nu nog steeds. Douchen met je onderbroek aan is echt voor zielige pussy's!

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Wij douchen naakt, is verplicht al sinds de onder10 ofso.. Maar iedereen gwn slappe piemel met douchen verder niks.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Wij moeten verplicht naakt douchen, omdat het vies is hierbij kleding zoals een onderbroek aan te houden. Voor zover ik weet heeft niemand daar bezwaar tegen. Nooit heb ik gezien dat er iets seksueels gebeurde. Wel heeft iemand soms een lichte erectie, maar dat gebeurt ook als je gewoon bent aangekleed en dus niet onder de douche staat.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • TS hier Even wat verduidelijkingen: Ik noem het naakt douchen zelf geen mythe. Ik noem het ook geen mythe dát er mensen bestaan die zich onder de douche aftrekken. Maar dat is niet iets wat groot gezamenlijk gebeurt, is mijn gedachte.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Fantaseren of niet? Toch gebeurt het wel eens heel zeker. Ik heb mij echt waar al een aantal keer afgetrokken en klaargekomen in de douche samen met mijn team, niet allemaal maar toch een aantal. Ook elkaars eikel zuigen hoorde erbij en was gewoon fijn zo. En nee dit is geen fantasie!!! Mensen reageren zo omdat ze het gewoon niet willen weten of niet mee willen maken of er gewoon niets mee te maken willen hebben of reageren gewoon uit onwetendheid.Fantasie kan ook werkelijkheid zijn of worden. Als het niet in jou team gebeurd, gebeurd het wel in een andere team.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Dit is zo een typische topic over jongens die fantaseren in de douche in voetbal team om dit dan proberen in een slecht daglicht te plaatsen. Begrijp niet waarom licht negatief gereageerd wordt hierop. Fantaseren mag en moet kunnen ook al kan dit misschien niet in de werkelijkheid uitgevoerd worden. Pubers zoeken nog hun weg en willen experimenteren en zijn nieuwsgierig. Ik vind er totaal niets verkeerd aan!!

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • In principe zeggen jullie omdat het het bij jullie niet gebeurt en je het nog nooit hebt gezien dat het daarom niet waar kan zijn. Op de vorige school moesten we verplicht douchen na gym. Een jongen heeft zich zelf afgetrokken en dat ging door de hele school wat die jongen super vond. Ik ben ervan overtuigd dat hij dit ook op de voetbalclub doet. En hij is niet de enige jongen in Nederland waarbij de hormonen door het lijf gieren en het slurfje niet in bedwang kan houden. Natuurlijk zijn er gasten bij die overdrijven. Daar prik je wel doorheen maar om te zeggen dat er nooit iets gebeurt kun niet zeggen dat waar is omdat het niet in jouw team gebeurt.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben al heel lang nudist en elke zomer hebben we een seizoenplaats op een naturistencamping en al die jaren douchen we naakt en gemengd dus jongens en meisjes en mannen en vrouwen gezamenlijk in een grote doucheruimte.
    Al die jaren niemand met een stijve gezien niemand die staat te rukken en niemand die zichzelf vingert en niemand die publiekelijk staat te neuken.
    Dus ik kan best zeggen dat het fantasie verhalen zijn.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik voetbal al sinds ik klein ben en heb pas 1 keer meegemaakt dat een jongen ging rukken onder de douche. Alle andere 2000 keren dat ik bij voetbal ging douchen had niemand een stijve of afgetrokken.

    20 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten