Skip to content
11 reacties
2013 weergaves

Legging

Op school sporten meisjes altijd in leggings mij lijkt dat ook wel fijn om te doen maar zijn er jongens die dat doen of ook wel zouden willen doen? En is het raar dat mij dat fijn lijkt?

16 jaar
5 jaren geleden

11 Reacties

  • Niet dat ik zo ruim denkend ben maar jongen waar ik op valt mag van mij een legging en of een panty dragen, maakt me echter niets uit, als ik met hem gelukkig ben! Jongens die erg graag met een vechtpartij zich willen bewijzen, dat zijn geen geen kerels in mijn ogen! Jonge die ik voor me zelf wil hebben, hij moet voor me zijn, een goed gevoel voor humor en lief voor me zijn, en andersom ook maar als hij een meisjes kleding wil gaan dragen dan mag het van mij, ik draagt ook pantys en leggings. Gr S.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • J16, in boven genoemde reacties werdt benadrukt verwijfde mannen in legging, werd ook gesuggereerd naar homo’s! Ik heb ter in tegendeel niets op tegen! Daarom zeg ik als een hetero jongen die een panty. Draagt! Niets mis me of wel?

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Waarom die uitleg dat je hetero bent ? Ook nog het "bewijs " dat je een vriendin hebt ! Wat is er mis met homo's ? Waarom vind je het zo erg dat iemand denkt dat je homo bent omdat je leggings e.d draagt ?

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ben hetero jongen heb vriendin totaal geen homo maar ik draag zo wel mayoo pantys en leggings, dat weet mijn vriendin en heb best vaak pantys aan in haar bij zijn! Heeft niets met homo’s te maken maar om een lekker gevoel.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Tuurlijk niet. Het dragen van beenstukken door wielrenners is heel normaal. Dat is heel wat anders dan het dragen van leggings door jongens/mannen die het koud hebben.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik doe wielrennen en als het koud is draag ik beenstukken onder mijn koersbroek zoals elke renner !!Dus als ik hier goed lees zijn alle wielrenners HOMO !

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Voor homoseksueele jongens is het heel normaal om een legging te drsgen tijdens het sporten: billen en ballen komen er mooi in uit. Hetero-jongens kunnen beter geen legging drsgen als ze geen contact met mannen willen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Een man draagt geen leggings. Het is verwijfd . Voor je lijf is het goed het een beetje koud te hebben. Veel beweging en inspanning zorgt er juist voor dat je warm wordt.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij ballet dragen jongens ook een legging dus waarom bij andere sporten niet?

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Als het heel koud is en ik ga ver fietsen dan doe ik een legging onder mijn jeans.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • IK zit op voetbal en als het te koud wordt dan sport ik in een lange tight (legging) in de zomer een korte .
    Ik vindt het aangenaam dragen omdat je zaakje altijd op zijn plaats blijft zitten .
    Als ik ga zwemmen draag ik ook altijd een jammer van speedo ! Dus het is niet raar , want meerdere sporters dragen het .

    20 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten