Skip to content
20 reacties
2947 weergaves

Spontane zaadlozing

Heb hier echt heel veel last van is dit normaal of moet ik naar de dokter ?

14 jaar
5 jaren geleden

20 Reacties

  • Zeker ken ik dat TS. Ik kom ook wel eens spontaan klaar zonder oorzaak. Dan hoef ik niet eens aan iets geils te denken, en ik heb dan ook geen stijve piemel. Ik voel opeens dat er vocht door mijn pikkie stroomt en dat loopt er dan uit in mijn onderbroek. Het is geen plas, maar echt sperma. Gelukkig geeft het meestal geen zichtbare vlek, als het wel zo is bedek ik het met mijn trui of tas of zo. De eerste keer schrok ik, nu ben ik er wel aan gewend. Ik trek me ook af, daar ligt het dus niet aan.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • In douche voetbal stoeien we nog wel eens naakt. Ik krijg dan boner en kan ook heel spontaan klaarkomen baal daarvwel van weet niet hoe ik dat voorkom

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb dat ook als ik denk aan mijn vriend vaak in de klas heb nog geen sperma alleen beetje vocht

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Nergens voor schamen laat komen

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Het lijkt wel of meisjes het leuk vinden dat je van hen een stijve krijgt.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Sommige meisjes plagen en flirten om te zien hoe snel een jongen stijf wordt.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Er is een heel mooi meisje in het team gekomen die ook heel erg lief is. Als ik er te lang naar kijk dan krijg ik een stijve, maar een spontane zaadlozing heb ik alleen maar met een natte droom. Nooit als ik wakker ben. Ik heb wel als eens geprobeerd om er eentje te hebben: gewoon op bed gaan liggen en mijn handen boven mijn hoofd, zodat ik niks nie aanraken kan. En dan gewoon fantaseren tot ik klaarkom. Maar dat is mij niet gelukt. Mijn broertje is dat wel gelukt, maar dat kwam omdat ik heb vanalles aan het vertellen was waarvan ik wist dat hij heel erg veel van houd en zou willen doen. Maar het heeft wel lang geduurd voor hij klaar kwam.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ok. Dat klopt en het hoort er ook bij. Mijn reactie was dan ook bedoeld als boutade. Toch beter op die manier dan een jongen van 14 wijsmaken, dat hij om een spontane zaadlozing te vermijden best niet naar mooie meisjes kijkt.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Sommige meisjes doen het er gewoon om. Kleden zich superaantrekkelijk en als ze merken dat je naar hen kijkt geilen ze je op. Ik heb wel eens van een meisje gehoort dat ze het leuk vind dat een jongen door haar een stijve krijgt.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 18, kom jij dan maar elke keer spontaan klaar, hoor ; ik alvast niet.
    Wees trouwens blij dat je naar mooie meisjes màg kijken ; dat is niet in alle landen even vanzelfsprekend. Straks gaan die meisjes zich nog schamen, dat alle mannen die naar hen kijken meteen spontaan klaarkomen, haha !

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Het ligt eraan hoe seksueel geprikkeld je wordt. Sommige meisjes zien er inderdaad zo mooi uit dat je spontaan van hen klaarkomt, dat went nooit. De beste oplossing is zo min mogelijk naar mooie meisjes kijken om seksuele prikkeling te voorkomen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Die gevoeligheid neemt ook af met het ouder worden. Toen ik 14 was en een vriendje bij hem thuis als eerste in mijn broekje zat en aan mijn piemel frunnikte, kwam ik onmiddellijk klaar. Nu moet men toch al een tijdje bezig zijn voor het zover is. Een kwestie van gewenning, denk ik.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Hey gast, geniet van je piemel en trek hem gewoon meerdere keren per dag af tot je telkens je zaad hebt gespoten. Je zal dan veel minder spontane zaadlozingen hebben hoor, geloof mij maar.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Je zou om te beginnen jezelf elke dag moeten aftrekken. Na verloop van tijd neemt die gevoeligheid dan af en zal je ook geen spontane zaadlozingen meer hebben in normale omstandigheden

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Nee jongen 17 het vel zit er nog gewoon om

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • TS, ben je soms pas besneden? Dan kan je eikel nog wat gevoelig zijn waardoor het gebeurt.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Véél last ? Dan heb je wel een héél gevoelige piemel. Bij mij is dat ooit 1x gebeurd. Dat was in de urinoirs op school, toen ik 13 was. Ik had over het schotje de piemel van een andere jongen bekeken en was toen zo opgewonden, dat ik voor de eerste keer klaarkwam. Omdat het voor mij de eerste keer was, maakte ik mij even grote zorgen toen. Wanneer gebeurt dat dan bij jou ? En gebeurt het dan echt zomaar ?

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb het zelf nog nooit gehad behalve een natte droom dan...

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Sommige meisjes veroorzaken met hun uiterlijk spontane zaadlozingen bij jongens. Je kunt proberen minder naar die mooie meisjes te kijken.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Is het echt een zaadlozing of meer iets van veel voorvocht? Heb je dan ook een orgasme?

    18 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten