Skip to content
6 reacties
1223 weergaves

Sex met een oudere man.

Hallo allemaal.   Ik heb fantasieën over een familievriend van m'n ouders. Hij masseert me vaak (niet erotisch, gewoon rug, benen, armen en borst) en daar raak ik best opgewonden van.   Die man doet er verder niks mee maar dat wil ik eigenlijk wel.   Hoe kan ik duidelijk maken dat hij me wel 'op de plek' mag masseren? Ik moet m'n onderbroek van hem aan houden maar ik wil eigenlijk dat hij verder gaat. Ik durf het niet te zeggen. Na de massage, onder de douche, trek ik me dan af.  

16 jaar
5 jaren geleden

6 Reacties

  • De profs zeggen dat relaties met zo jong ongelijkwaardig zijn. En dat de oudere beter moet weten het niet te doen. Maar is onder de 18 zo ie zo niet strafbaar?

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Gewoon niet doen en kijken of een jongen bij jouw op school of op de sport wat leuks met je wil doen of kijken of je iemand anders kent die massages geeft, die wel geintereseerd is in een happy ending. zoals een aantal mensen hier boven al hebben gezegd, je kan hier de vriendschap tussen hem je ouders mee kapotmaken.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Precies, eens met 17j. Je kan heel veel kapotmaken. Hij is bevriend met jouw ouders en probeer dat niet te verknallen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • De masseur van mijn sportschool is ook een wat oudere man je moet van hem wel een sportbroekje aan hebben tijdens de massage.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Als jij opgewonden wordt van het masseren is dat misschien heus wel zichtbaar ook al heb je je onderbroek aan. Het is op zich ook niet raar dat je op zo'n moment ook wel wil dat er gemasseerd wordt met een "happy end". Maar ik zou hier erg mee oppassen. Zelfs als die familievriend geen problemen zou hebben met een erotische massage (maar dat weet je dus ook al niet) breng je hem in een moeilijke situatie : het zou de vriendschap tussen hem en je ouders kunnen kosten als dit uitkomt. En jij op jouw beurt zou op een later moment er ook ontzettend veel spijt van kunnen krijgen . Als je verder wil gaan dan dit, dan kun je beter iets proberen met een leeftijdsgenoot,

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Het gaat deze man niet om seks met jou. Hij kan goed masseren en denkt dat jij massage nodig hebt. Je kan er beter mee ophouden, want anders wordt het alleen maar heel gênant als uitkomt dat jij op hem geilt.

    17 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten