Skip to content
15 reacties
821 weergaves

vervelende auditie

Ik heb pas auditie gedaan voor een rol in een dansmusical. Dat was bij de artistiek leider en de regisseur. Ik moest toen mijn kleren uitdoen, want ze wilden de bouw van lichaam goed kunnen zien. Die mannen bekeken mij toen heel erg. Ook hebben ze mijn lenigheid getest. Nu hebben ze mij geappt dat ik door ben naar de 2e ronde en nog een keer moet komen. Ik wil de rol heel graag maar ben bang wat die mannen allemaal met mij gaan doen. De 1e keer vond ik al heel vervelend om door die mannen zo bekeken en getest te worden. Wat moet ik doen?

18 jaar
5 jaren geleden

15 Reacties

  • Ik zou je misschien nog gaan geloven als je niet alle reacties negeert en gewoon verder je verhaal schrijft.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Beste mensen, je weet op een forum nooit zeker of berichten wel echt zijn. In principe kan alles wat iemand hier post fake zijn, maar het kan ook juist wel kloppen, en als iemand met een serieuze vraag dan van allerlei mensen te horen krijgt dat ze hem/haar niet geloven is dat niet prettig. Naar mijn idee laat je dit soort 'dit is sowieso fake'-berichten dus liever achterwege, want je weet nooit helemaal zeker of een poster al dan niet de waarheid spreekt.

    TS, het lijkt er zo te horen op dat er niets echt geks gebeurd is, maar voel je alsjeblieft niet gedwongen om dingen te doen die je echt onprettig vindt.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 18. Geloof je zelf in je onzin verhalen ? Ik in ieder geval niet.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Zaterdagmiddag afspraak voor 2e auditie. Als die goed gaat heb ik een rol. Ik heb zelf ook nog wat navraag gedaan, maar het is normaal dat je tijdens een auditie uitgebreid beoordeeld en getest wordt, daar zijn die audities voor. Zal blij zijn als het voorbij is.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Dus je stond daar poedelnaakt als ik het goed begrijp ?? Of is het voor een naakt sene , dan moet je zeker uit de kleren om uw pik te inspecteren !!! laat iets weten .

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik geloof helemaal niets van dat rare verhaal over die auditie. Al helemaal al niet na die antwoorden gegeven door de TS.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongens hebben jullie niet door dat ts waarschijnlijk fake is aangezien hij niet op eerdere reacties reageert. Hij laat het lijken of er heel wat was maar wil verder niet uitleggen hoe hij uit de kleren bedoelt. Dus of het stelde niet echt veel voor en het was alleen zonder shirt. Of het is gewoon weer een joch dat het geil vindt om te doen alsof... zo niet ts ben dan eindelijk een keer duidelijk en antwoord op vragen zodat we je kunnen helpen!!! Als jij niet antwoord kunnen wij niet helpen!.!.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn danslerares wees me op deze dansmusical. Hij wordt georganiseerd door een culturele stichting. Het speciale aan deze productie is dat jongens centraal staan. De hoofdrollen zijn voor jongens, voor meiden zijn er alleen bijrollen. De auditie was een voor een, dus niet tegelijk. Het was in de kleine zaal bij de artistiek leider en de regiseur. Ik moest aan het begin van de auditie mijn kleren uitdoen omdat ze me gingen meten. Omvang borstkas, taille, heupen, bovenbenen, kuiten, biceps en polsen. Ook gewicht en lengte. Toen gingen ze mijn spiergestel beoordelen. Dat vond ik vervelend dat ze dat bij me deden. Toen moest ik een stuk dansen. Ik wilde mijn kleren weer aandoen, maar dat mocht niet. Als laatste gingen ze de soepelheid en lenigheid van mijn spieren testen. Ik werd daarbij tot het maximale gestrekt, dat deed best pijn. Ze stretchten veel harder dan mijn danslerares bij mij doet. Een lenigheidstest mag pijn doen zeiden ze. Ze waren gelukkig heel positief over me en ik dacht dat ik een rol had maar nu zeggen ze dat ik een 2e auditie moet die heel intensief is om mijn uithoudingsvormogen te testen. Wat moet ik nu doen?

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoe heet die musical? Welk productiehuis? Wie is de regisseur?Je hoeft dat hier niet te plaatsen, hoor. Maar als je dat al weet dan weet je meteen of je met bona fide lui te maken hebt of met een stelletje duistere figuren.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Geef even antwoord op de reactie van jongen18 om zo de boel te verhelderen... Je schrijft dat je 'kleren' uit moest doen. Kun je wat duidelijker beschrijven wat je verder uit moest doen? Je schrijft dat je bang bent dat ze iets met je gaan doen. Hoe hebben ze je dit gevoel gegeven? Was je alleen met die mannen toen je kleding moest uitdoen, of waren de andere auditanten er ook bij?

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik weet van een vriend die ook in de 'danswereld' zit dat het inderdaad vrij normaal is dat er gevraagd wordt of jongens zonder shirt dansen. Ik denk dat het er mee te maken heeft dat de bewegingen van je lichaam en spieren makkelijker te zien zijn als je geen shirt aan hebt. Al twijfel ik er ook niet aan dat het gedeeltelijk vast ook gedaan wordt omdat een jongen met een goed lichaam niet vervelend is voor de meeste mensen om naar te kijken (de meeste mannelijke dansers hebben wel een goed lichaam, die vriend van me heeft een dikke eight-pack waar ik stiekem wel jaloers op ben).

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Tijdens de 1e auditie zijn wel een uur met mij bezig geweest. Ik kreeg de indruk dat ze het heel erg leuk vonden. De 2e auditie gaat een hele middag duren. Ze willen dan mijn kracht en uithoudingsvermogen gaan testen. Ze gaan me flink uitputten zeggen ze. Dat is nodig om te controleren of ik een hele voorstelling met intensieve dans kan volhouden. Ook willen ze mijn lichaamsbouw nogmaals controleren. Uiterlijk is erg belangrijk bij de voorstelling. Om de rol te krijgen is het noodzakelijk dat ik de 2e auditie doe zeggen ze. Ik heb gevraagd of ik een vriendin mee mag brengen, maar dat mocht niet. Ik wil heel erg graag die rol in de dansmusical, maar ik ben bang dat ze weer aan me zitten tijdens de auditie. Of maak ik me te druk en hoort er dit gewoon bij in de musicalwereld?

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoi! Wat stoer dat je auditie gedaan hebt voor een dansmusical! Hopelijk kom je door naar de volgende ronde. Ik kan de jury wel begrijpen dat je bijvoorbeeld je shirt uit moet trekken zodat ze je lichaamsbouw kunnen bekijken. In diverse musical dansen mannen zonder shirt, en het oog wil natuurlijk ook wat. Je schrijft dat je 'kleren' uit moest doen. Kun je wat duidelijker beschrijven wat je verder uit moest doen? Je schrijft dat je bang bent dat ze iets met je gaan doen. Hoe hebben ze je dit gevoel gegeven? Was je alleen met die mannen toen je kleding moest uitdoen, of waren de andere auditanten er ook bij?

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Je had je niet moeten uitkleden. Je wordt wel door een paar mannen die op je geilen bekeken, maar krijgt zeker geen rol in wat voor dansmusical dan ook. Trap er niet nog een keer in en verbreek het contact met deze "heren " Misschien kan je een aanklacht indienen.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Neem gewoon n goede vriend mee

    19 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten