Skip to content
13 reacties
374 weergaves

eerlijk antwoord , maakt dikke jongen kans.

Lees altijd , gays vallen op slank, ook gay maar nogal stevig, heb ik dan geen kans of toch wel, heb wel een leuke stoere kop zeggen ze,maar afvallen lukt niet echt.

17 jaar
5 jaren geleden

13 Reacties

  • Ik reageer ook niet kijk alleen maar als er ook belangstelling is voor dikkerds. Ja dus, voor relatie's en op site's naar diversen, maakt niet uit, gaat mij om de vraag, meer niet.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat is erg is als je dik bent. Oke ik val op dunne jongens maar voor mijn mask niks uit hoe je eruitziet. Niemand is perfect. Schaam je niet dst je dik bent. Er zijn mensen zoals ik vriendschap dat is belangrijks

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Met contact adv.op sites uitkijken, ook eens gereageerd, als dikke. Nu, echt niet voor relatie, models for clips.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ern gay wil een echte man maar wat is een echte man. Zo dit klink als een man hou liever van magere jongens. Met sex dan. Vriendschap mask voor mijn niks hoe je eruitziet. Wit groen klein. Het ga om hoe jou hart is. Welkom iedeteen die anders is hou vsn jullie

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • De laatste tijd ben ik eens begonnen contactadvertentie's te lezen op sites en homobladen en verbaasd dat er toch vrij veel stevige boys worden gevraagd om te reageren.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Je heb gelijk j17 ik ben te magere zou graag wat dikkere willen zijn stop er mee mensen te veroordelend iederreen is mooi. Wat is perfect ik wil gewoon mensen om heen hebben

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 19 is geen onzin, heeft met erfelijkheid te maken, dan beweeg echt heel veel, fietsen school, daarbij altijd bezig met bijbaantjes, bezorgen,sjouwen , stilzitten is er niet bij en eten normaal, gewoon brood , en niet zoals veel van mijn leeftijdgenoten allerlei snacks uit de frituur en hun blijven slank.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik denk dat je zeker wel kans hebt. Zijn ook leuke vollere jongens. Wel onzin dat afvallen niet lukt. Als je meer calorien verbrandt dan inneemt val je af. Dus of minder calorien jnnemen of meer verbranden door te sporten. Gezeik van dat je niet kan afvallen is echt onzin.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • J21 tof dat er jongens zo als jou zijn zelf ben slank een beetje te magere maar ik vind oordeel niemand om zijn uiterlijk iedereen is mooi

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben te magere. Niemand is perfect

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat de jongen van 21 zegt wat stevigere jongens zijn echt wel lekker en vooral leuk om naar te kijken vind ik dus geen zorgen hoor

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja. Geloof in je zelf niemand is perfect

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • De meeste gays vallen inderdaad op slank. Ben zelf gay en ook slank. Maar ik vind dikke/stevige jongens echt mega lekker! Misschien dat ik daarin een uitzondering ben, maar je hoeft maar 1 leuke gozer te treffen die net als ik dat lekker vind en je hebt een vriend!

    21 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten