Skip to content
25 reacties
1022 weergaves

Ik wil geen toyboy zijn

Ben een bisexuele jongen van 19 en val op personen en niet op geslacht. Heb liefdeservaring met beiden maar meer sekservaring met jongens. Waar wij vaak gaan stappen komt van alles. Ook ouderen. Een tijdje geleden kwamen we een groep vrouwen tegen van achter in de 50, begin 60. Die zaten met ons te flirten. Eerst was het wel grappig maar nu zoeken een paar vrouwen ons steeds weer op. 1 weet al waar ik woon, werk, op school zit. Ze wil een keer samen met mij uit. Dat wil ik dus niet!!!! Ik wil ook niet dat ze voor mij in de zaak komt waar ik werk. Heb de politie al gebeld maar die kunnen niets doen zolang zij niets strafbaars heeft gedaan. Ik wil haar niet wil dat ze uit mijn buurt blijft. Hoe maak ik dat aan haar glashard duidelijk????

19 jaar
5 jaren geleden

25 Reacties

  • @j23, die camera's zijn opgehangen door een beveiligingsbedrijf omdat er de laatste tijd veel wordt ingebroken en daar is zij ook op te zien. Voor de mensen die wel gewoon reageren: heb haar vorige week en in het weekend niet gezien. Ze is niet in de zaak geweest. Werkt een stuk relaxter zonder steeds te worden nagekeken. Kon weer gewoon lekker in de bediening, met klanten praten. Dat is wat ik graag doe.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Oh ja logisch. Ff camera's om jouw huis plaatsen, de BVD die haar constant monitored en busjes ME om de hoek die paraat staan om het besje te neutraliseren.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Waarschijnlijk is deze dame fundamenteel eenzaam en kampt zij dus met een leegte, waarvan ze ten onrechte hoopt, dat jij die kan opvullen. Daartoe ben je natuurlijk niet verplicht. Anderzijds zal zij wellicht gedwongen psychiatrisch worden opgenomen, indien ze jou blijft lastig vallen. Dit valt wettelijk gezien namelijk onder 'verstoring van de openbare orde'. In ieder geval ben ik ervan overtuigd dat ze psychische hulp nodig heeft.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben ts. Vorige week is de politie bij haar langs geweest. Vrijdag lag er een brief in brievenbus. "Ze had er geen weet van dat ik er last van heb en mij aangetast voel in mijn privacy". Toen kwam er een heel stuk over haar leven. In het weekend kwam ze weer in de zaak. Ik heb haar genegeerd, ze zat wel steeds mijn kant uit te kijken. Ze had al een uur niets besteld. Toen heeft de chef haar gevraagd om weg te gaan. En om het huis zijn nu camera's geplaatst. Ze rijdt nu alleen nog langs, maar blijft niet meer staan

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik denk, dat er op deze topic geen reacties meer worden gepubliceerd (?) Alleszins niet mijn reactie als jongen van 22 op de 'aanval' op mijn persoon vanwege jongen 20 jaar. Mag men zich nog verdedigen ?

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Even geen misverstand. Er zijn hier twee jongens van 22 jaar actief. Ik vind dit wel degelijk uiterst vervelend voor TS maar ik vrees dat hij hier weinig tegen kan doen en de politie al helemaal niet. In de horeca hangt nou eenmaal een ander sfeertje dan in een bankkantoor. In de horeca kunnen klanten zich heel wat permitteren voor iemand ze op de vingers tikt. Overigens denk ik dat deze vrouw niet echt seks wil. Ze heeft gewoon een lastige menopauze en ze zoekt aandacht en complimentjes van een knappe jongen die TS ongetwijfeld is. Daarom schreef ik hoger dat hij hier niet te zwaar moet aan tillen.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • J.22, doe ff normaal! TS wordt gestalkt. Dat is wat anders dan een patiënte die verliefd is op een arts of een meisje die verliefd is op de leraar. De patiënte zit niet de hele dag bij de arts in de spreekkamer en dat meisje niet de hele dag in het zelfde lokaal misschien val jij op oude fietsen maar het is niet normaal dat een vrouw van +-60 een jongen van 19 wil hebben. En dat ze hem overal volgt is gewoon ziekelijk.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat doet een dokter wanneer een patiënte verliefd op hem is ? Wat doet een leraar wanneer puberende tienermeisjes verliefd op hem worden ? Dat zijn veel delicatere situaties. Neem dus een professionele houding aan en zit niet te zeuren. Je hangt toch ook niet meer aan de moederborst, hoop ik ?

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben ts. Nee, wij hebben zelf geen horecabedrijf. Ik werk in een lunchroom. Ja, daar zit zij altijd sinds ze ons zagen in de kroeg.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Fijn dat jullie een politieagent hebben gevonden! Ik hoop dat dat wat helpt.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Nou snap ik het. Jullie hebben thuis een horecazaak waar zij en haar vriendinnen klant zijn. Dat ligt dan wel moeilijk. De klant is koning zegt men. Maar til je hier niet wat te zwaar aan? Ik heb zelf vakantiewerk gedaan in de horeca en dan hoor je de hele dag niks anders dan schatje of lieverd en zelfs echt seksueel getinte opmerkingen. Denk dat je hier moet leren mee leven.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben ts. Wij hebben nooit contact gezocht! Zij zagen ons zitten en kwamen gelijk op ons af. Lekker ding dit, schatje dat. Eerst was het wel om te lachen maar nu niet meer. Een leuke jongen en ik zijn het meest gewild. Maar mijn belaagster is het ergst. Als mijn ouders thuis zijn doet ze niets. Het is echt alleen als ik alleen ben, weg ga, aan het werk ben. Uit ga. Ze bestelt, ze betaalt, dus moeten we haar als klant zien. Er zijn wel meer mensen die er dagelijks koffie komen drinken. Via via hebben we nu een politieman gevonden die er wel naar wil kijken wat hij kan doen.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Nog een mogelijkheid is, vind ik, dat TS zijn vader een seintje geeft, die dan deze dame moet aanspreken en in niet mis te verstane bewoordingen duidelijk maken, dat zijn zoon niet gediend is van haar avances en haar vervolgens dringend aanmaant, de integriteit van zijn zoon te respecteren.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Lijkt me echt vervelend om mee te maken. Hoe reageren ze als je zegt dat je niet geïnteresseerd bent, als je dat geprobeerd hebt? In je bericht heb je het over 'we': betekent dat dat je vrienden hebt met wie deze vrouwen ook steeds contact zoeken? Het kan misschien helpen als je er niet alleen voor staat, maar andere mensen je kunnen helpen als een van die vrouwen je opzoekt.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Nou, ik weet nog zo niet of dit een overroepen probleem is. Lijkt me vreselijk om altijd weer datzelfde geilende mens in jouw omgeving te zien opduiken. En niemand -ook de politie niet- die er wat aan wil/kan doen. Je zou er haast paranoïde van worden. Maar overigens heeft jongen18 gelijk: flirten met oudere vrouwen is als met lucifers spelen op een hooizolder. Maar goed, het is gebeurd en "eigen schuld, dikke bult" helpt TS ook niet vooruit.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Dit hoort er gewoon bij als je jong bent. Meestal zijn het echter jonge meiden die door oudere mannen benaderd worden. Maar andersom kan natuurlijk ook. Wat ik me wel afvraag is: hoe loop je er bij? Ik bedoel: als je je sexy kleed en je er seksueel uitdagend bij gaat lopen en je je ook zo gedraagt dan vraag je er natuurlijk wel om.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik blijf het een overroepen probleem vinden, dat slechts tijdelijk is. Negeer dat mens gewoon. Je schenkt er te veel aandacht aan. Nu doe je alsof je elk moment verkracht gaat worden. Zolang ze jou niet aanraakt IS er volgens mij geen probleem.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Vervelend. Kennelijk een mannenvreetster. Probeer deze tip: spreek met jouw beste vriend af dat die in de buurt is wanneer zij ook opdaagt. Dan gaan jullie hartstochtelijk zoenen en mekaar betasten. Veel kans dat ze dan ontgoocheld afdruipt.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben ts. Wat zou jij er van vinden als je aan het werk bent en zij iedere dag in de zaak zit op je te letten, schatje en lekker ding noemen terwijl de zaak vol zit. Of ff boodschappen gaat doen en zij pal achter je bij de kassa staat, of een hapje gaat eten met vrienden bij de Griek of wok en zij even later ook gaat zitten. Aangifte doen van stalking kan niet want dat is het volgens de politie niet. Ik wil haar niet!!! Ik val op mensen van mijn eigen leeftijd. Lekker uitziende jongens en meiden.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zou zeggen : wees een man en doe niet zo flauw ! Kan je nog geen oud besje van je afhouden zonder moord en brand te schreeuwen ?

    20 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten