Skip to content
8 reacties
719 weergaves

Natte droom

Hoi jongens Ik ben 16 jaar en heb nog nooit een natte droom gehad maar wil het wel hebben jullie tips om sneller een natte droom te krijgen

16 jaar
5 jaren geleden

8 Reacties

  • Is het gelukt??

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb er veel last van gehad, maar dat is over aan het gaan. Niet leuk om een natte droom te hebben. Mijn broertje van 14 zit nu met het plekkerig gedoe, zoals we dat noemen. En nogtans trekken we alletwee iedere dag af voor we gaan slapen en in vakantiedagen soms dikwijlser. En ik blijf zeker trekken want ik wil echt niet weer veel natte dromen hebben.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind het best leuk om een natte droom te hebben. Het orgasme is heviger dan als ik me aftrek.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • sorry gast, ik begrijp jou niet helemaal. Zit je echt op dat natte gedoe te wachten? Toen ik net sperma had, is het 2x voorgekomen daarna vond ik het best irri om uit te leggen en dat je het als jongen beter kunt voorkomen :p

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • "Veel aan seks denken, maar niet met je handen aan je kruis zitten." Probeer het maar eens, is mij nog niet gelukt. Veels te lekker om wel aan je kruis te zitten. Elke dag de zaak verversen....

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Veel aan seks denken, maar niet met je handen aan je kruis zitten. Je krijgt dan binnen een paar dagen een spontane zaadlozing.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij mij is het vanzelf gekomen toen ik 15 werd.
    Ik denk niet dat je er iets aan kan doen, maar sommigen zeggen dat als je veel aftrekt en klaarkomt je dan minder natte dromen hebt.

    Misschien is het omgekeerde ook waar, eens proberen niet klaar te komen met aftrekken als je dat zou doen ondertussen.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Een paar dagen niet rukken of voor dat je gaat slapen een kussen tussen je benen doen/ denken aan sex voordat je slaapt. Je kan ook Gewoon helemaal niet meer aftrekken. Terwijl je in slaap valt, denken aan seks, heel veel seks. Voor je het weet word je wakker en ligt je onderbroek vol met sperma.

    16 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten