Skip to content
18 reacties
1585 weergaves

Hostel, / jeugdherberg

Hey, Ik ga in Nederland wat rondtrekken en zou overnachten in hostel / jeugdherberg. Omdat dat nie veel kost. Ik mastrubeer iedere ochtend. Ik ben niet zo verlegen maar ik vroeg me af of ik dat daar in bed kon doen? Gebeurd dat nog?

18 jaar
5 jaren geleden

18 Reacties

  • Haha lekker man. Volgende keer gewoon voluit fappen in bed!

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Nee in bed zelf niet. Wel beetje gefreumeld maar dat valt natuurlijk niet op. Ik wil snel weer eens naar een hostel om meer te trekken. Gaysauna hoef ik niet heen wan tben geen homo

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Maar dus niet in bed gefapt dus TS?

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • TS als je dat zo opwindend vindt, kun je ook eens naar een (gay) sauna gaan. Zijn er nog veel meer te zien :p

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • TS hier, vakantie was erg leuk! We sliepen in een manneslaapzaal met 8 anderen en hadden op de kamer één badkamer, met drie douchekabines. Ze hadden alledrie wel groeijntjes maar dje gingen net niet dicht... je kon dus wel iemand zien douchen als je aan de wasbak stond. ik heb mezelf wel iedere ochtend afgetrokken en denk niet dat iemand dat is opgevallen. Ik ging gewoon in de achtersta kabine en ging met me rug naar het gordijn staan. Omdat ik het best opwindend vond dat er naast me ook naakte mannen stonden te douxhen kwammik best wel snel. Ga zeker vaker naar zo’n hostel!!

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ben benieuwd wat TS heeft gedaan... dus TS, hoe was het?

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Op kamp deed ik het gewoon op de wc of in mn slaapzak. Zou het wel eens rustig met aan andere jongen samen willen doen.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ff klaartrekken op de wc of in de douche kan altijd, waar je ook bent

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Gewoon onder de douche jezelf rukken enhet sperma wegspoelen

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ging afgelopen jaar met de trein door europa. Heb gewoon in de hostels gerukt in bed. Sliep ook naakt en liep dus af en toe ook naakt door de kamer. Kan gewoon, doen wel meer boys. Meiden heb ik het niet zien doen

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Kan sowieso ff op de wc of onder de douche toch

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ruk zelf nooit in hostels maar al een aantal keer iemand het zien doen. Soms beetje stiekem onder de dekens maar ook wel gewoon openlijk boven op de dekens. Ik negeer het altijd maar gewoon, het hostel/backpackerswereldje is toch wat anders en vrijer dan de rest van de maatschappij. En zo erg is het ook weer niet

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Weet niet hoe het in NL zit maar in het buitenland zal je vaak genoeg meemaken dat er geneukt wordt op de slaapzalen. Altijd oordopjes meenemen!

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben ook vaak in hostels geweest. Rukken kan prima, gewoon beetje discreet onder de deken en niet als iedereen druk in de weer is op de kamer. Als je het doet als kamergenoten slapen/chillen of weg zijn zullen de meesten het niet eens doorhebben

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Kan, je moet wel goed oppassen en het wel een beetje stilletjes doen

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zou je gewoon even afzonderen, niet? Als iemand er moeilijk over doet, het is toch ook heel persoonlijk. Ik heb er wel geen ervaring mee, dus misschien dat andere jongens hierover meer kunnen zeggen

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Geen probleem zolang je dat discreet doet en vooral in stilte. Ga je liggen hijgen en kreunen op je krakend bed dan vraag je natuurlijk om commentaren.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Het zal ongetwijfeld gebeuren, maar het is niet echt gepast om dat in het bijzijn van wildvreemden te doen, vind ik. Kun je je niet gewoon onder de douche of op de wc aftrekken? Dan is het meer privé.

    20 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten