Skip to content
10 reacties
1492 weergaves

Sportsokken over trainingsbroek

Hallo, Ik vind het er gaaf uit zien om sportsokken over de broekspijpen van mijn trainingsbroek te dragen. Thuis doe ik dat meestal met mijn Adidas broek en sokken. Ik wil dat ook graag na de vakantie naar school ook zo gaan doen, maar ben bang dat andere dat raar vinden. Wat vinden jullie er van als iemand zijn sokken over een trainingsbroek draagt? Of doen jullie het zelf wel eens?

17 jaar
5 jaren geleden

10 Reacties

  • Ik doe het alleen als de trainingsbroek te lang is zodat ik niet op de pijpen sta als ik loop

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Als ik mijn Adidas trainingsbroek aan heb zo n oud model dan draag ik die met witte voetbalsokken er overheen maar dan niet helemaal opgetrokken maar afgezakt. Dan past de broek er beter in. Zo loop ik dan op nike sneakers of adidas badslippers.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik mag geen joggingbroeken dragen van mn ouders. Wil het wel heel graag maar ik weet niet hoe ik het voor elkaar zou krijgen. Iemand tips? Ik draag eigenlijk altijd sneakersokken dus bij mij gaat dat niet lukken!

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Draag ook liefst zichtbaar witten sokken maar dat is ook mijn fetisch. Witten lage of hoge sokken en Nike air ...wow

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Een trainingspak naar school is echt chill! Ik zou me niets aantrekken van wat anderen vinden. Ik draag zelf sneakersokken. Je ziet dan geen sokken maar wel mijn enkels. Sportsokken heb ik eigenlijk niet maar lijkt me wel voor de winter goed om te kopen. Dan heb ik op de fiets geen last van de wind die er onder door komt. Ik denk wel dat als je een Adidas pakkie hebt je ook Adidas sokken moet doen. Ik ga het ook is proberen.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik draag mijn trainingsbroeken wel naar school,eigenlijk altijd wel behalve bij uitgaan of nette gelegenheden. Het zijn wel nette adidas of nike broeken meest zwart soms witte. Grijze joggingbroeken heb ik alleen voor thuis of te chillen met vrienden.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik doe het zelf niet en ik zou sowieso geen trainingsbroek aan doen naar school. Dat vind ik meer iets voor allochtonen en tokkies. Maar doe vooral wat je wilt.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Kan je doen, ja. Doe ik ook wel op de fiets. Maar hou het wel bij 1 merk. Dus vooral geen Adidasbroek met Pumasokken en Nikeschoenen. Zo'n allegaartje heeft echt geen stijl.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoi,ik doe het vaak bij mijn oudere trainings en joggingbroek,die hebben wijdere pijpen. Mijn nieuwste hebben heel strakke, en daarbij is dat niet zo nodig,maar ik doe het soms wel zo komen mijn sneakers mooier uit. Vind het een raar gevoel om broeken met losse pijpen te dragen,met jeans heb ik ze ook super strak.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Hey gast, ik zou zeggen: gewoon doen als je dat zelf wilt. Je moet niet naar een ander zien, doe het gewoon. Ikzelf draag nooit sokken. Ik ga altijd met mijn blote voeten in mijn puma en adidas sneakers. Op school zijn er dan ook wel is gasten die zo zien maar ik trek mij dat niet aan. Mijn schoenen ruiken ook niet want ik heb geen zweetvoeten. Ik weet niet of je zweetvoeten hebt of niet maar ik zou zeggen: gewoon doen gast.

    15 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten