Skip to content
56 reacties
4454 weergaves

Preuts of exhibionist

Ik zie op dit forum regelmatig jongens voorbij komen die zeggen naturist te zijn. Ik ben wel benieuwd hoe iedereen omgaat met naakt zijn. (Het is geen waardeoordeel ofzo, iedereen moet doen waar hij zich goed bij voelt!) Hoe preuts ben je op een schaal van 1 tot 10? 1 is mega preuts, niemand krijgt ooit je pik te zien. Bij 10 ben je exhibionist. Je gaat alleen naar naaktstranden en zou het liefst nog op straat naakt lopen. Ikzelf ben denk ik een 7. Kleed me rustig om op het strand en douche na het sporten naakt. Als ik alleen op mn studentenkamer ben trek ik pas wat aan als ik de deur uitga. Maar ik ga niet naar naakstranden enzo. Al zou ik het voor een keer niet erg vinden, op vakantie ofzo

19 jaar
5 jaren geleden

56 Reacties

  • Bij jou in de buurt J22. Ook grapje haha.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • vroeger in mijn puberteit (10 tot 19 jaar) masturbeerde ik wel bijna wekelijks samen met een andere jongen, en op elk moment kon ik mezelf ook showen, toen ik 12 was, tijdens de zwemles was ik me al aan het masturberen terwijl 3 klassen naar mij keken hoe ik aan het klaarkomen was, dus toen al schuilde er een kleine exhib in mij...

    MAAR NU; te zien of ik geil ben of niet, daar hangt het vanaf
    als iemand vrienden, of onbekenden maakt niet uit, me vragen voor een foto dan stuur ik een foto van mijn lul, vragen ze om te fappen voor webcam dan doe ik dat ook, maar als iemand me in het echt dat nu vraagt, schaam ik me wel, en dan durf ik dat niet meer laten zien, integenstelling wanneer ik geil ben heb ik wel nog veel lef en durf ik alles, dan trek ik me overal af (auto, bus, trein, bos, park, bushokje) overal, dusja misschien wel 1000/10 exhib voor mij :p

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik geef mijzelf een dikke10 ik wil nooit kleren aan ga ook weleens naar een naakt strand voor mij is er niks geheim ik heb me zelfs een keer omgekleed bij een meisje toen zag ze me pik dus dat maakt toch helemaal niet uit

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Waar sta je volgende zomer? Haha grapje hoor ;-)

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik werk in de wegenbouw. In de zomer werk ik graag in bloot bovenlijf. Dan vind ik het megageil om de dames en ook sommige heren in de file te zien staren. Maar waar ligt de grens tussen gezonde fierheid op je lichaam en exhibitionisme? Ik weet het ook niet.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • J13 ik kan je de hand schudden

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Een 10! We zijn thuis dan wel naturisten, maar ik ben nooit preuts geweest. Ook mn bro en dad niet en we hebben t ook gewoon over seks. Dat is echt wel chill als je in de pubertijd zit en zo. We doen er normaal over want dat is t ook. We gaan ook naar naturisten campings en daar is natuurlijk iedereen naakt, maar exobionistisch is dat niet. Maar ik laat mn lichaam wel graag zien. Dat dan weer wel. Dus een 10.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Cijfer geven is lastig. Ik voetbal en douche gewoon naakt net als iedereen in mijn team. Ik fitness en douche daar ook naakt. Ik sta naakt in de kleedkamer daar. Ik heb 4 goede vrienden die vaak bij mij thuis komen. Die bellen aan en lopen daar naar mijn kamer. Het gebeurt wel regelmatig dat ik mij nog moet aankleden, ik let er niet zo op. Ik zie mijn vrienden ook vaak naakt of in een boxer.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben niet preuts, douche naakt op sportschool, ga daar ook in de sauna. Een 9 of 10 dus. Maar ik ben geen exhibitionist. Die raakt nl opgewonden van zichzelf vertonen, en dat heb ik niet. Ik vind gewoon dat naaktheid geen probleem is.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Bij mij is het nogal ingewikkeld, Ik ben exhibionistisch en naturistisch Maar enkel onder onbekenden Ik word heeel graag naakt gezien door onbekenden, ik ben een echte exhibionist, dus sws daarvoor een 10. Liefst word ik gezien door vrouwen, maar iemand die ik ken mag mij echt nooit naakt zien, daar schaam ik mij echt voor. Maar ik ben ook heel naturistisch, zou heel graag gewoon naar het naaktstrand gaan omdat je daar de echte mensen ziet, we moeten allemaal niet zo preuts zijn. Ik kan echter beide heel goed gescheiden houden, zo zou ik op de bus heel graag een stijve krijgen zodat iedereen mij kan zien terwijl ik op het naaktstrand gewoon onder de normale mens wil zijn en helemaal geen stijve wil krijgen

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zit elke weekend met mijn vriendje naakt en soms gaan we winkelen in onze blote buik en gaan we in een pashokje zoenen

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Een 6. Loop er niet mee te koop maar vind het geen probleem als iemand mn pik ziet

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja ook een 7 denk ik. Ik heb geen neiging om iedereen mn tool te laten zien. Maar als ik ook maar een beetje moeite zou moeten doen om hem te verbergen heb ik daar geen zin in. Gewoon chill. Slap is die toch niet heel bijzonder interessant

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Een voorzichtige 5 denk ik. De eerste twee jaar aan de unief had ik zelfs een bijbaantje als naaktmodel aan de kunstacademie vlakbij. De eerste keer was dat ongemakkelijk maar ik ben het leuk gaan vinden. En verder douche ik naakt na het sporten want ik vind die schaamte die je nu overal ziet zo zielig en nergens voor nodig. Maar ik ga niet meer naar naaktstranden. Er zijn godzijdank nog enkele waar het heerlijk toeven is onder geweldige mensen maar de meeste stranden werken als een magneet op creepy exhibitionisten en voyeurs en allerlei tuig met een sick mind.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Sommige doen dat he

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • J16 waarom zou je thuis met onderbroek douchen?

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • 8. Ik douche gewoon naakt met vrienden en voetbal en thuis ook.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • 10 of 4
    Het lijkt me heel leuk om een keer met vrienden naakt te zwemmen ofzo. En als ik alleen ga zwemmen kleed ik me om in de kleedruimte in plaats van een hokje.
    Maar als ik niet echt opgewonden ben dan 4. Familie ziet me bv nooit naakt en zou ook niet echt naakt gaan bij vrienden als ik de enige ben die dat wilt.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik geef me zelf een 8. Ik ben graag bloot en als ik mensen ken dan is het geen probleem. Maar als er "vreemden" zijn dan ben ik iets terughoudend.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • J13 iemand zou moeten beginnen

    12 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten