Skip to content
8 reacties
2427 weergaves

Trekken met vrienden

Ik heb n goede vriend waar ik regelmatig samen mee aftrek. We zitten niet aan elkaar alleen kijken we porno en trekken ons zelf. Soms vindt ik het n beetje gay om te doen maar ook leuk, doen meer gasten dat

20 jaar
5 jaren geleden

8 Reacties

  • Als je alleen seksueel opgewonden wordt van jongens/mannen en niet van meisjes/vrouwen, ben je waarschijnlijk gay. Samen aftrekken en dat opwindend vinden kan wel een aanwijzing in die richting zijn, maar niet elke jongen die met een andere jongen masturbeert is per se gay. Sommigen doen het gewoon om eens te experimenteren. Er is trouwens niets mis met homo zijn, dus als je er wel achter komt dat je dat bent, is dat ook normaal.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • ja, doe ik ook soms hoor met mijn neef van ook 14.
    zolang het iemand van ongeveer je eigen leeftijd is is dt toch gewoon experimenteren of niet?
    we kijken naar elkaar en ook aqls we klaarkomen.
    Soms voelen we ook wel elkaars stijve maar verder gaan we niet bij lekaar trouwens en zijn ook n iet gay.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Gay Ben je pas als je verliefd word op een jongen niet als je er samen mee aftrekt en ja ik trek ook wel een samen met andere jongens af

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen 20 als je op meisjes valt ben je echt niet gay.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja ik doe het ook ben gay

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Plaats je niet in een hokje denk ik dan. Jongens trekken wel vaker samen vooral begin tienertijd. Single is ook niet altijd leuk, dan niet iedereen komt er voor uit dat ze het wel eens samen gedaan hebben met andere jongens, ik wel, en doe het nog wel eens met een paar jongens, we komen niet aan elkaar, zijn ook alleen op meiden, alleen jongens doen zoveel dingen samen,sporten,uitgaan, zwemmen,roeien noem maar op dus waarom niet eens samen trekken.Je bent echt miet de enigste en laat staan een uit zondering. Je bent jong en gewoon doen als jullie het willen,doe ik ook.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja , ik doe dat ook met een vriend. Schaam mer er helemaal niet voor en we trekken ook wel eens bij elkaar. Volgens mij ben je pas gay als je aan elkaars kont zit en wilt penetreren. Dat doen we niet, omdat we daar geen trek in hebben en het zelfs vies vinden. Volgens mij zin er heel veel mannen die wel eens met een vriend gerukt hebben en elkaar wel naakt bekijken. Is vrij normaal en niet erg.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • ik doe dat af en toe ook wel s met vrienden. met twee of drie. we zijn niet gay, maar er worden wel zo'n opmerkingen gemaakt

    17 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten