Skip to content
8 reacties
830 weergaves

Logeren

Zondag en maandag komt er een vriend logeren. Nu slaap ik altijd naakt moet ik hem dat nu al vertellen of moet ik gewoon zondag mij uitkleden en naakt in bed stappen?

14 jaar
5 jaren geleden

8 Reacties

  • als je twijfelt, stap met boxer in je bed en onder de lakens doe je die gwn uit :)

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik slaap altijd naakt en mijn vrienden en vriendinnen weten dat dus als er iemand bij mij thuis blijft slapen kleed ik me gewoon uit, ga in de badkamer mijn tanden poetsen en stap naakt in bed omdat ze het weten nooit een probleem mee gehad ook niet als ze zelf hun ondergoed aanhouden of zich uitkleden en alleen een pyjama broek aandoen of ook naakt in bed stappen bij mijn vrienden komt hoe ze slapen eigenlijk in alle soorten voor.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Als jullie geen homo zijn, maakt het toch niet uit ? Ook niet als jullie in 1 bed moeten slapen. Ik houd er niet van met een man en zou liever op de bank of op de grond pitten. Een lijf is vaak warm en die warmte straalt ervan af en ook ruik je mannen altijd ook al douchen ze zich nog zo goed.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Normaal weet je toch van je vrienden hoe ze thuis slapen? Anders toch ff vragen of hij dat een probleem zou vinden. Nu nog niet maar zondag even voor bedtijd. Wanneer jullie een tweepersoonsbed gaan delen is het wel zo netjes om minstens je onderbroek aan te houden.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Als ik van jouw was zouw ik het hem vragen of het niet erg is of naakt slaapt want mss schrikt hij en wil hij niet meer blijven slaapen heb ik vroeger ook eens gedaan en onze vriendschap is daar door verbroken omdat hij dacht dat ik iets van plan was dus best afspreken of hij daar geen probleem mee eeft groetjes mx

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Gewoon naakt gaan slapen

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Je moet er niet zo mee bezig zijn . Kleed je gewoon zonder dat vooraf te vertellen gewoon uit en duik je bed in. Misschien slapt je vriend ook altijd naakt. Hij kan doen wat hij prettig vindt. Naakt, in boxer enz.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zou dat eerst vragen of hij dat goed vind. Ik vind dat je niet naakt moet gaan slapen als gastheer. En het niet zomaar doen.

    19 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten