Skip to content
14 reacties
681 weergaves

Bondage?

Mijn vriend stelde bondage voor. Ik heb dit nog nooit gedaan, maar hij wil het heel graag doen bij mij. Wel of niet doen?

18 jaar
5 jaren geleden

14 Reacties

  • Verstandige beslissing jongen18. Want eenmaal je vast zit/ligt/hangt kan je geen kant meer op en kunnen ze hun perverse lusten op jou botvieren. Blij dat je dit tijdig door had.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Had niets met bondage dus, zie vorige reactie van mij en ineens werd ik uitgenodigd door een jongen die ik kende om zich bij hun vriendenclub aan te sluiten die aan bondage deden. Heb geweigerd, vonden mij een watje. Daarbij was een vriendengroep toch spannend en ik was toch ook gay. En dan ga je toch twijfelen ondanks tegenstand. H ij begon er weer over, totdat ik er achter kwam dat het niet alleen leeftijdsgenoten waren maar dat er ook een paar veel oudere kerels tussen zaten , toen dacht ik bekijk het maar. Daarbij namen ze het op en dan vertrouw ik het echt niet meer, ze wilden me er in luizen, gewoon clips opnemen meer niet, zal niet in details treden maar het deugde niet ,ben ik achter gekomen, dus kijk uit. Wil een normale vriend en gekapt met die jongen, die me moest verleiden om mee te doen voor commerciele doeleinden, dus dit was het, waarschuw anderen,kijk uit, niet iedereen is te vertrouwen.




    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Vraag wel of niet doen wat willen jullie zelf? Voor mezelf niet willen.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Eens met jou jongen 23, niet aan beginnen of laat je niet over halen .

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Niet mijn ding. Ik doe anderen geen pijn en wil ook geen opzettelijke pijn toegebracht krijgen. Jammer dat niet iedereen van gewone sex kan genieten. Het is zo lekker.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Vraag wat is het verschil tussen bondage en sm.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Gisteravond met die jongen uit geweest, begon weer of ik me wou aan sluiten bij hun vriendengroep die aan bondage deden. Hij zei we hebben hierdoor een echte vriendschap ontwikkeld, en echt het is veilig, geen mishandelen,alleen een stoer spel,zo moet je het zien.Wat vinden jullie? Ben gay en die anderen ook.Maar hetero's schijnen het ook wel te doen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ben ook gevraagd door een paar jongens, die wisten dat ik gay was,geweigerd al vond ik ze best leuk. Ze vonden me een watje omdat ik nogal stevig ben en daarom hadden ze me gevraagd. Dat ik weigerde begrepen ze niet omdat hun het echt iets voor jongens vinden, ergens denk ik toch maar doen,een jongen zei dat hem het ook niets leek maar het nu geweldig vind en hij ziet zijn rol als onderdanige echt als stoer,evenals zijn inwijding indertijd.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Drie bedenkingen bij bondage. 1. Er zijn gradaties van soft tot extreem hard. Ik denk dat de grens langzaam oprekt naarmate je de softere toestanden beu raakt. 2. Wat is de garantie van een " safe word"? Thuis met je partner zal het niet uit de hand lopen. Maar er zijn gevallen bekend van pechvogels die in bondageclubs zwaar werden toegetakeld door andere deelnemers. Omdat ze zich hun " safe word " niet meer konden herinneren of omdat die anderen toch bleven doorgaan. 3. Bondage wordt in dit land met een schuin oog bekeken. Mooi voorbeeld uit de vaderlandse politiek is een partijvoorzitter die ooit ontslag moest nemen toen uitlekte dat hij zich met bondage inliet.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zou het ook doen maar spreek wel een stop woordje af ik en mijn vriend hebben dat ook dus als ik eentje zeg dan weet hij dat hij moet stoppen

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Wel doen. Als je het niets vindt , blijft het bij die ene keer. Anders gaan jullie er mee door natuurlijk. Wij doen het ook,maar wel met goede afspraken en zonder dat er blauwe plekken en dat soort dingen achter blijven.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Doen! Is echt heel geil

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • als jij het fijn vindt, dan zou ik het doen. probeer wel met je vriend duidelijke afspraken te maken over wat wel en wat niet mag.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoe goed vertrouw jij je vriend? Ik zou niet gedaan hebben, al lijkt het me ook erg spannend!

    20 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten