Skip to content
3 reacties
165 weergaves

Ex terug willen.

Heey allemaal, Ik zit continu te piekeren over mijn ex... Ik wil hem super graag terug maar alleen durf ik het niet want ik ben bang dat hij weer vreemd gaat zoals toen we een relatie hadden. Het is dit weekend 1 jaar geleden dat wij een relatie kregen en hij was ook mijn eerste vriendje, na 9 maanden ben ik erachter gekomen dat ie vreemd ging en heb ik het uit gemaakt en ben ik uit verdriet en woede 2 maanden bij mijn beste vriend gaan logeren omdst ik niet bij mijn vader wilde zijn en mijn vredriet niet kon tonen thuis, bij mijn beste vriend kon ik dat wel. Nu vraag ik me af: moet ik mijn ex weer eens zien en dan alles proberen te bespreken of het contact helemaal verbreken, ik heb namelijk een maand geleden een bericht van hem gekregen en sinds dien praten we weer een beetje. Dan zit ik nog te denken van mijn vriendinnen en vader moeten mijn ex niet meer...hoe ga ik dat doen ala ik hem weer terug neem? Iemand tips? Bedankt alvast

18 jaar
5 jaren geleden

3 Reacties

  • Niet doen, al hou je zielsveel van haar, uit maken doet ze weer,! Begin een nieuw relatie

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • liefde kan je niet dwingen en als je opnieuw kontakt hebt met je ex en het voelt goed zie ik niet in waarom je niet opnieuw een relatie kan aangaan.
    ik heb dat ook al s meegemaakt en dat was heel fijn! we zijn dan wel opnieuw uit elkaar maar toch was het de moeite om het nog eens te proberen

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • pas daar toch maar goed mee op. ik had ook enige tijd een fijne relatie met mijn intussen ex-vriend. we zagen elkaar in maanden niet meer. plots nam hij opnieuw kontakt op en ik was weer helemaal verliefd. het is zowaar een knipperlichtrelatie geworden en dat is zo uitputtend...ik heb er een punt achter gesteld en zou dat nooit meer doen. jouw situatie is misschien heel anders, maar ik zou toch heel voorzichtig zijn. succes maat!

    20 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten