Skip to content
19 reacties
4797 weergaves

Hoe voelde het de eerste keer dat iemand anders je deed klaarkomen?

Het was een overweldgend orgasme. Ik dacht dat ik zou flauwvallen en leefde de rest van de dag op een wolkje.

16 jaar
5 jaren geleden

19 Reacties

  • Gek! En het was ook niet de bedoeling dat ik klaar zou komen en al helemaal niet binnen 30 seconden. Ik kom altijd heel vlug klaar.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • De eerste keer dat iemand anders me deed klaarkomen was het een goddellijk gevoel, veel intenser dan wanneer ik het zelf deed.
    Maar dat is eigenlijk iedere keer veel beter als iemand anders mij doet klaarkomen.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • ik ben zelf gay, maar zelf laat ik nooit iets zien, ik wordt ongemakkelijk als ik mezelf moet tonen, ooit eens met een geile hetero wat gedaan die wou experimenteren en veel wou doen, die heeft met toen ook een tong gedraaid, opeens zit hij mijn broek los te doen, kzeg nee nee ni doen, kga geen harde krijgen, niet doen, maar die deed dat wel, met als gevolg hij mij pijpte met een slappe lul, ik geniet daar niet van, en omdat ik me schaam blijft hij slap, dusja ook nog steeds maagd :p

    ik zie liever andere jongens genieten, ik heb al veel jongens gepijpt en afgetrokken, meestal hetero's die ook nog maagd zijn, dus achteraf zeggen de meesten wel dat het deugd deed en dat er nog nooit zoveel was uitgekomen, dusja

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik denk dat ik een jaar of 11, 12 was toen mijn vrienden en ik begonnen met aftrekken. We deden het ook bij elkaar maar dat was niet veel anders dan het zelf te doen. Maar toe ik veel later, toen ik 16 was voor het eerst door een meisje werd werd afgetrokken was het wel heel geil. Het gebeurde op vakantie stiekem in de bosjes, en ik kwam al binnen 30 seconden of zo. Ik schaamde me dood dat het zo snel ging, maar vond het wel geweldig

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ruk soms maar kom niet altijd klaar ik heb wel al voorvocht.

    11 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik was 12, hij 16. Het was in de speeltuin. Hij voelde eerst in mijn broek en later heeft hij me gepijpt. Het duurde niet lang voor ik klaarkwam. Het was gek en lekker

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik was 13 destijds, toen een vriendje bij mij mocht komen slapen. Wij lagen beiden in een dubbelbed, toen ik 's nachts plots wakker werd en gewaarwerd dat mijn vriendje in mijn pyjamabroek was geraakt en aan mijn piemel voelde. Ik deed alsof ik sliep en liet hem doen, want ik vond het wel fijn wat hij deed. En toen kreeg ik opeens zo 'n intens gevoel dat ik niet echt begreep. De volgende dag heb ik er niets van gezegd, maar ik hoopte alleen dat hij het nog eens zou doen.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij mij is het gevoel ook veel heviger als iemand anders me doet klaarkomen.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik was 11 toen een 18j. vriend me leerde af te trekken: hij deed het de eerste keer bij mij en dat was het lekkerste gevoel van mijn leven. Veel intensiever als wanneer ik het later alleen deed.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn broertje van nu 14 en ik trekken iedere dag samen af, we slapen op 1 kamer. We trekken pas van paasvakantie vorig jaar en eigenlijk was het na een paar keer ons eigen aftrekken dat we al elkaar aftrokken. De eerste keer dat hij mij aftrok was echt een geweldig gevoel, dat voelt altijd gewoonweg hemels als hij mijn piemel vastneemt en langzaam begint. Nu nog altijd dat hele felle gevoel als verleden jaar die eerste keer. Maar hem aftrekken is juist even fijn hoor, dat voelt ook heel erg fijn en zeker als ik hem voel gaan klaarkomen.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik 15 toen het gebeurde we hadden toen (nu nog steeds) lang verkering en we wilde elkaar keer naakt zien en toen we allebei naakt waren wilde ze me keer zien spuiten en ik haar dus mocht ze mij aftrekken en het spuiten was meer dan ooit

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • aan jongen 17 ! ik denk niet dat je hier juist oordeeld Die jongen 20 schreef dat hij eind twintig was, daar mee bedoeld hij waarschijnlijk dat hij bijna 21 was
    Je mag dus niet te vlug oordelen, alhoewel ik denk dat op dit forum oudere mannen zitten, maar dat is geen probleem zij hebben meer ervaring dan jongeren en van hen kunnen jongeren wel een beetje kennis op doen Dus geen probleem mijn inziens !

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • @21. Ik maak op dat je ouder bent. Je geeft immers aan dat je eind twintig was toen je geneukt werd. Beter laat dan nooit. Jij geeft aan dat 14 erg jong is. Van welke planeet kom jij? Op 14 jaar hebben veel kids al sex hoor. Heel normaal. Zelf had ik op mijn 13e sex. Ben nu 17 en heb een wat oudere vriend. Wij hoeren en snoeren er lekker op los.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik was 13toen het gebeurde in kleedhokje van het zwembad

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik was er niet op voorbereid toen mijn vriend bij me naar binnen ging. Deed pijn omdat ik me niet ontspande en tegenwerkte.Ik had natuurlijk wel gehoord dat homo's dit doen maar had me er geen voorstelling van gemaakt.Wat een gedoe. Ik moest op mijn zij gaan liggen en toen gebeurde het.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • 14 jaar is erg jong tegenwoordig. Pas rond je 18 de of nog ouder heb je echte seks ( penetratie ) Ik was eind 20 toen het bij mij gebeurde. Was niet wat ik ervan verwachtte, maar dat werd daarna wel anders !

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Is jammer genoeg nog niet gebeurd.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • ik weet nog wel dat het bij mijn wel lekker was maar ik kwam veel te snel klaar en daar baalde ik wel van

    ik was 17 en hij was 16

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Dat herinner ik mij nog goed. Ik was toen 14 en een jonger vriendje speelde bij mij thuis. Ik had hem al een andere jongen zien betasten en stelde hem daar vragen over. Hij begon toen geil te glimlachen en ging dan met zijn handje langzaam in mijn short. Dat vond ik vreselijk opwindend en ik kreeg dan ook een enorme stijve. Maar toen hij hem tenslotte met een uitroep van triomf en bewondering beet nam, kreeg ik opeens het gevoel alsof ik mijn vingers in een stopcontact gestoken had. Hoe hij daarop reageerde weet ik niet meer.

    20 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten