Skip to content
13 reacties
806 weergaves

liever een kameraad dan meisje.

Welke jongens hebben nu nog liever een kameraad om samen gewoon uitgaan, samen iets ondernemen, goede gesprekken,en niet bezig zijn met meisjes,of denken over later over een gezin,huisje ,boompje beestje, neen,en dan liefst een beetje stoer en stevig gebouwd, wel jongensachtig.

17 jaar
5 jaren geleden

13 Reacties

  • Gistermiddag en vanmiddag is die jongen langs geweest. Er was meteen een klik tussen ons.Morgen komt hij weer anders was hij gebleven maar had vanavond iets anders af gesproken.
    Dan nogmaals als antwoord op reactie's hier het gaat niet om een relatie, gaat niet om seks, ik ben niet preuts en merk die jongen ook niet maar we hebben niet veel met meisjes, vinden ze wel leuk en ook helemaal niets op tegen,maar hij zegt ik kies voor kameraadschap met een jongen en hoop dat ik dat ook doe. Nu, dat doe ik ook, is het zo gek dan. Zijn meer jongens en meiden toch die iets anders kiezen, zijn ouders vinden het ook leuk voor hem, we moeten zelf weten hoe we ons leven willen invullen en hoe en wat zien we wel,was een goed raad om een contactje te plaatsen ,chatten hou ik niet zo van, kon rustig en anoniem lezen wat voor jongens het waren die reageerden maar geloof wel dat ik de juiste keus heb gemaakt.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Oudere jongen gaf jou advies, dan die eventuele vriend is niet preuts en jij. ?echte vrienden schamen zich niet voor elkaar, heb je dan geen behoefte aan seks?Praat je daar wel eens over met die oudere jongen,

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 23 komt wel goed, we mailen en foto's verstuurd over en weer, vrijdag komt hij me opzoeken, benieuwd, hij heeft ook liever een kameraad of vriend dan een meisje. Hij is heel open hier over, zijn ouders vinden het ook top voor hem dat hij een vaste vriend heeft. Wat anderen denken interesseert hem niet zegt hij, jongensvriendschap past gewoon beter bij hem en zo denk ik er ook over.Gewoon een vriend om samen te beleven en met elkaar delen.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • TS: Mooi hoor, ik ben benieuwd hoe het verder gaat.
    Veel plezier!

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Op aanraden van een oudere jongen met wie ik hier over weleens praat, ben TS dus heb ik een contactje geplaatst in een plaatselijke krant, zoiets van jongen zoekt kameraadschap met stoere jongen, zelf stevig gebouwd enz. Kreeg een aantal reactie's, sommigen direct afgewezen,te oud, of te gay,maar was ook een jongen van 17 die me wel aansprak, het meest eigenlijk, stevig gebouwd, had ook niets met meisjes, maar wou zich geen homo noemen, maar was niet preuts, heb hem gebeld,was een klik, en voor volgende week een afspraak, mijn moeder verheugt zich er al op.Ze begrijpt me wel heb altijd graag een broer willen hebben.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik merk ook dit jongen 20 dat mijn kameraden nu over meisjes beginnen en sommigen hebben een vriendin. Mis de echte kameraadschap van eerder, zoek een kameraad die ook nog geen behoefte aan meisjes heeft en liever met een kameraad om gaat.Jongen 14 mocht ook graag stoeien en ravotten en kamperen, mis dit nu.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik kan me hier wel in vinden. Als ik ga stappen met maten is het voor mij ook nog leuker om gewoon lol te hebben met vrienden en gewoon een beetje gek te doen. Ik ben nog niet echt "op jacht" naar meisjes om mee naar huis te gaan. Ik zou wel seks willen maar als ik op stap ben denk ik hier eigenlijk nooit aan en gaat het puur om plezier maken.
    Een aantal vrienden waarmee ik uit ga doen dit al wel, dan zie je ze op eens niet meer en dan blijken ze weer een scharrel te hebben gevonden.
    Gewoon doen waar jij je goed bij voelt en wat je leuk vindt.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Niet helemaal wat ge beschrijft, maar ik ben liever samen met mijn broertje of beste vriend dan nu al iets samen met een meisje te beginnen. Met een meisje kunt ge niet ravotten zoals ge dat met een jongen kunt en ik ravot nog altijd heel erg graag. En praten over aftrekken is altijd heel erg leuk :) !

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Met een kameraad uitgaan en lol maken is heel normaal in je puberteit. Ook is het gewoon dat je met elkaar praat over aftrekken en over meisjes natuurlijk. Als dat laatste niet het geval is, wordt de kans dat er sprak is van homoseksualiteit waarschijnlijk. Samen of elkaar aftrekken komt vaak voor . Ook bij straight jongens.De kameraadschap verwatert meestal als er meisjes in het spel komen en het libido een grote rol gaat spelen.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 18, ben niet romantisch eigenlijk en zoenen en knuffelen past niet bij me geloof ik, hou me er niet zo mee bezig, dan nog nooit geen seks gehad en mis het ook niet,maar lijkt me fijn om bij een echte kameraad te horen.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb soms wel iets seksueels gedaan met een kameraad of een vriend.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoe moet dat dan met seks als je geen meisje wilt? Of heb je dan ook seks met die "kameraad"?

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Als ik uitga denk ik niet speciaal na.

    16 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten