Skip to content
2 reacties
417 weergaves

Hou Sex

Ik zou graag voor de eerste keer Sex hebben ook lijkt het me gaaf om gewoon naakt gezien te woorden bijvoorbeeld op het strand op de wc deur open doen ook bij het zwembad ook kijk ik graag na andere kinderen die naamt zijn bijvoorbeeld op het strand Is dit raar en wat vinden julie

15 jaar
5 jaren geleden

2 Reacties

  • Ik kom al jaaaaaren op naaktstranden en campings daar zie je genoeg zonder dat het opvalt

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Het is ,zeker op jouw leeftijd, niet raar dat je graag sex wilt hebben, En er is op zich niets mis mee als je naakt op het naaktsrand bent of in een kleedkamer waar anderen je kunnen zien. Iedereen is tot op zekere hoogte wel nieuwsgierig. Toch moet je er niet te ver in gaan. Als jij bijvoorbeeld opzettelijk de wc deur niet op slot doet in de hoop dat iemand de deur opent ben je eigenlijk al verkeerd bezig.. Idem als je te opvallend naar anderen gaat zitten staren in de kleedkamer of naar blote kinderen op het strand. Niet iedereen is daar van gediend en zeker niet als er ook nog eens een sexuele bijbedoeling achter zit. Seks ga je echt niet vinden door te staren naar anderen of door jezelf te showen. Je kunt je tijd beter investeren in het zoeken van een lieve vriendin , en dan volgt daarna de seks meestal vanzelf wel.

    21 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten