Skip to content
15 reacties
4490 weergaves

hangballen

Mijn balzak is strak en mijn ballen zitten hoog. Bij mijn vader zie ik dat zijn zak los en ruim is. Z'n ballen hangen er in. Ziet er veel mooier uit dan bij mij. Weet iemand op welke leeftijd je ballen gaan hangen en je zak niet meer zo strak is ? Bij het douchen op school hangt het nog bij niemand, heb ik gezien. Het gebeurt dus zeker niet voordat je 15/16 bent.

16 jaar
5 jaren geleden

15 Reacties

  • Juist heerlijk als ze loshangend heen en weer zwiepen ! Dit weer maakt alles goed los. M'n pik blijft half stijf en verschrompelt niet zoals bij koud weer. Zelfs na copulatie of rukken wordt hij niet echt slap meer. Zou je nu ook vruchtbaarder zaad hebben ?

    20 jaar
    5 jaren geleden

  • Mijn balzak is strak en de ballen zitten hoog,dat vind ik mooier om te zien,bij hangt er niks.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij mijn broertje en mij altijd strak, niks hangend. Mag voor mij zo blijven want zo hangend vind ik eigelijk maar niks.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Geen leuke grap jongen van 23 Bedenk wat leukers, of bemoei je niet met dit forum op jouw leeftijd.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Elke dag een gewicht van een 200-300 gram aan je zak hangen en ze zullen wel hangen...

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen van 16 Aan je eigen testes voelen is normaal. Dat doet iedere jongen/man natuurlijk bijna dagelijks wel eens. Maar waarom voelen andere jongens bij jou en jij bij hun ? Dat doet de dokter bij mij en hij weet hoe dat moet en zorgt ervoor dat het geen pijn doet.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb ook hangballen, vooral met die weer. Met aftrekken is dit lekker, dan swiepen je ballen lekker heen en weer

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • De bijballen zie je niet apart, maar als deel van je ballen.Apart voelen kan wel. Ik doe dat tegelijkertijd bij het controleren van mijn gewone teelballen. Iedere week onder de douche van lauw water. De dokter van de sportkeuring heeft me uitgelegd hoe je dat moet doen en waarom het belangrijk is.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb nog nooit de bijballen kunnen zien bij iemand.
    Wel gevoeld bij mij en anderen ook.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • jullie zijn er maar druk mee he?

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 22. Je hebt dus nog geen echte hangballen zoals mijn vader die 47 jaar is. Die hangen altijd onafhankelijk van warmte of kou. Dat krijg je pas als je een stuk ouder bent zegt hij. Precies weet hij het niet meer.Je ziet de bijballen bij hem wel zitten Een beetje bij de testikels. Wel heel mannelijk.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Andere jongens van 22 en 17. Mijn ballen groeien niet meer en zijn best groot. M'n zak zit strak opgetrokken als het koud is en ik heb een forse hangzak als het warm is óf ik bv. koorts heb. Je bijballen zijn over het algemeen niet zichtbaar, maar wel voelbaar.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Zijn ze nu volwassen of groeien ze nog jongen van 22 ? Zijn je bijballen nu ook goed zichtbaar? Mij mij niet, maar ze zitten er wel.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • ik herken dat helemaal: toen ik 16 was was mn balzak strak en wat opgetrokken. nu beginnen mn ballen echt te hangen. ik vind wel dat t ook mooi is als ze niet zo fel hangen.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Nu beginnen mijn ballen sedert zo een jaar ook wat te hangen, tenminste als het warm is. Anders niet.

    Maar ik weet dat de balszak wel heel groot was - ik was toen 12 of 13 - en ik gedurende enkele dagen ongeveer 39 graad koorts had.

    16 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten