Skip to content
56 reacties
5375 weergaves

Dameskleding

Is het raar als een jongen dameskleding koopt?

18 jaar
5 jaren geleden

56 Reacties

  • Meisje 16: ik vind balletheels echt heel erg mooi. Knap dat je er goed op kunt lopen. Krijg je veel reacties van mensen als je balletheels draagt?

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik loop heel vaak op ballet heels

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey meisje 17 met de balletheels. Draag je de balletheels alleen bij het dansen of ook gewoon zo? Krijg je dan veel reacties van mensen?

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag regelmatig dameskleding heb een paar leuke setjes in me kast hangen. Draag het wel alleen voor mezelf maar vindt het leuk om sexy kleding te dragen. Mannen kleding is vaak zo niet sexy.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • ik loop vaak op ballet heels en zit op dansen 6 klas gymnasium

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag ook dameslaarzen met hoge hakken. Ik combineer die met skinny-jeans. Heb ook leggings van jeansstof (stretch), superstrak, dan zijn mijn billen en geslacht goed zichtbaar. Ik vind het superopwindend, dus vaak loop ik dan met een stijve.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoi ik loop dus regelmatig in strakke dames legging. Zo een glans zwarte strakke en vroeg me af wie dat ook dan doet en ook vind ik laarzen van dames super lekker

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts hier @meisje17 wat vind jij het fijnste dameskleding om te dragen

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Helemaal niet raar, alleen maar sexy!

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik draag graag dameskleding

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts hier @meisje15 wat vind jij de mooiste dameskleding die hij draagt

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Het is helemaal niet raar. Hoge naaldhakken zijn gewoon volop te koop tot maat 46. Steeds meer mannen gaan hoge naaldhakken dragen merk ik wel. En daar is helemaal niets raar aan.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn vriendje loopt bij mij thuis in mijn kleren.
    Thuis durft hij het nog niet te doen.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ts hier wat is er raar aan dan

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Waarom dat onderscheid in dames- en herenkleding? Laarzen met hoge naaldhakken worden dameslaarzen genoemd, alsof het voor jongens verboden is zulke laarzen te dragen. Terwijl jongens net zo mooi worden van een paar mooie hoge haklaarzen als meisjes.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • ik vind t ontzettend raar

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • We Leven in die tijd dat iedereen mag zijn zonder vervelende reacties een bekijjs,ik draag heren levis 501, en wordt daar door niet uitgelachen en of vreemd aangekeken, dus waarom zou een jongen/ man verkeerd uit zien in een meisjes en of dames kledij?ik denk dat het gevoel is van, ik heb een panty aan en ik hoor niet zo te zijn!draag wat je wil en leef je Leven, je Hebt er maar 1! Verder mijn vriend en ik we zijn meer bloot dan gekleed, en ja hij draag ook mijn jurkjes en pantys met bloemetjes patroon. Gr ...en ps mijn stoort het echt niet sterker vind ik geweldig.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Samen met mijn zus draag ik een panty van haar maar ook een maillots en haar legging, buiten onder mijn broek heb ik vaak een panty dat zijn van die ondoorzichtig pantys vind ik lekker gevoel en mijn zus vindt het wel leuk

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • @Meisje19 en 21, (aan t begin van dit topic) is het niet beter dat jullie ff uitleggen wrm dat raar is? Onderbouw je standpunt eens dan enkel screeuwen dat 't raar is. Schreeuwers hebben we al genoeg!

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ts hier wat voor dameskleding zal ik kopen

    18 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten