Skip to content
18 reacties
873 weergaves

klopt het dat er dingen van je ligaam op dat van je pa gaat lijken?

hoi even een vraagje.

klopt het dat er dingen van je lijf op dat van je pa gaat lijken
want dat heb ik ooit eens gehoord.

ik hoop het niet want mijn pa heeft niet zoon grote je weet wel.

en zijn er meer dingen die op dat van je pa gaan lijken?

13 jaar
5 jaren geleden

18 Reacties

  • Ik vind het niet erg dat mijn lijf op dat van mijn vader gaat lijken. Hij is goed gebouwd en ziet er best goed uit. Ik zie hem bijna iedere dag onder de douche en dat vindt hij prima.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • mijn broer en ik (eeneiïge tweeling) hebben de slanke bouw van papa en het haar, de ogen en de mond van mama.
    in ons karakter zitten eigenschappen van mama, maar meer van papa.
    wij zeggen altijd dat, als we later half zoveel voor onze kinderen kunnen doen dan dat papa nu voor ons doet, wij dan al heel gelukkig zullen zijn. sinds mama 6 jaar geleden gestorven is, staat hij overal alleen voor, maar hij is een super super super kanjer.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik wul zijn. Persoonlijkeheid hebben hij is zo lief

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Over enkele jaren ? Waarom niet nu.? Ik kan nu geld gebruiken. Ik krijg het wel vaak van mijn pa, want hij geeft veel om me en ik om hem.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • bij mij thuis zijn ze allemaal heel preuts. ik heb nog niemand van mijn ouders of broers en zus naakt gezien.
    toen ik afgelopen weekend ging logeren bij mn beste vriend heb ik wel wat meegemaakt.
    ik wist dat ze thuis nogal nonchalant waren, maar toch niet dat ze s gewoon in hun blootje rondliepen in het slaapgedeelte van de woning. ik zal zowel de mama als de papa naakt, maar ook mn vriend bij wie ik in de kamer sliep. heb het r met hem lang over gehad. uiteindelijk heb ik het gedurfd om ook in mn blootje te gaan. enkel in de kamer, niet daarbuiten. ik kreeg wel een heel stijve pik. mn vriend moest er ff mee lachen maar toonde ook wel begrip omdat hij wist dat mijn ouders erg conservatief zijn.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn vader is niet zo'n naaktloper, maar ik zie hem soms wel in zijn blote kont. Hij heeft heel veel haar bij zijn piemel en ook bij zijn navel en op zijn zijn borst. Hij ziet mij wel vaak naakt als ik onder de douche sta of naar bed ga. Ik heb nog helemaal geen haar behalve oop mijn hoofd natuurlijk.

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat ik wel hoop is dat - over enkele jaren - mijn bankrekening er zal uitzien als die van m'n pa.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn vader doet er ook niet moeilijk over als ik hem naakt zie. Ik heb zelfs een keer gezien dat hij stijf was toen hij bloot van de douche naar de slaapkamer liep. Hij draaide zich wel een beetje af zodat ik z'n kont meer zag en ging toen naar z'n vriendin. Wel duidelijk wat ze gingen doen.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik mag mijn vader en soms mijn moeder gewoon naakt zien. We doen de deur van de badkamer meestal niet dicht en nooit op slot. Je loopt er wel eens binnen als je niet eens weet dat zij er zijn. Zij zien mij ook bloot.
    Mijn vader is de enige volwassen man van wie ik zijn zaakje gezien heb. Anders zou ik niet weten hoe mooi dat eigenlijk is. Jongens heb ik natuurlijk wel vaker gezien onder de douche op school. Meisjes nog nooit Dat komt wel over een paar jaar als ik ga vrijen en meer.!

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn vader doet de deur op slot als hij onder de douche staat. Ik kan me niet herinneren hem naakt gezien te hebben. Hij mij ook niet sinds ik een jaar of 12 werd. Waarom weet ik eigenlijk niet. We hebben er nooit over gesproken. we hebben wel een goede band. We zien elkaar wel vaak in blote bast en in zwembroek.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Men zegt dat kleinkinderen sterker op hun grootouders lijken dan op hun eigen ouders. Dat klopt wel in mijn geval. Ik had dus de enorm grote afstaande oren van mijn opa. Als puber werd ik daar zo depressief van (pesterijen en laag zelfbeeld) dat ik zelfmoordgedachten kreeg. Na veel gezeur mocht ik ze laten verkleinen en plat zetten. Heeft mijn ouders een pak geld gekost maar na de operatie ben ik helemaal open gebloeid. Plastische chirurgie is dus helemaal geen luxe gedoe.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Je ouders naakt zien was not done bij ons. Hooguit twee keer in mijn leven gebeurde het dan toch per ongeluk en dat was buitengewoon genant voor ons beiden. Omgekeerd wel: hij stormde wel vaker onze kamer of de badkamer binnen zonder kloppen. Privacy was bij ons eenrichtingverkeer.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Zijn er meer jongens die hun vader nooit naakt gezien hebben ? Waarom niet ?

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Geen idee. Ik heb hem nog nooit naakt gezien. Hij mij wel natuurlijk toen ik klein was. Uiterlijk ( gezicht ) lijk ik helemaal niet op hem. Ook niet op mijn moeder.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Is wel zo. Lengte en manier van lopen. Grote oren , groene ogen. Minder smalle heupen dan de meeste mannen en bijna geen kont.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja, klopt wel: van mijn pa heb ik mijn goed geprononceerde eikel (gelukkig wel met een grotere pik), zijn hangende onderlip, en zijn slechte ogen (bril). Ook zijn slankheid en zijn pigmentering (word gelukkig snel bruin in de zon: een voordeel op het naaktstrand). Van mijn moeder jammergenoeg de lelijke grote neus :(

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Natuurlijk

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Klopt zeker. Mijn vader is 45 en ik heb dezelfde lichaamsbowl en ben 2 cm langer dan hij is. Door je opvoeding doe je veel wat hij ook doet en je denkt ook wel een beetje hetzelfde.Hij is wel een kilo of 8 zwaarder dan ik, maar wel slank voor zijn leeftijd. We vinden dezelfde vrouwen mooi. Zijn vriendin is maar 10 jaar ouder dan ik en ik kan het goed met haar vinden. Ze vindt dak op hem lijk uiterlijk en innerlijk. Ik vind het geen problleem. Er zijn natuurlijk ook heel veel verschillen en dingen waarin ik op mijn moeder lijk. Daar heb ik gewoond tot mijn 18 de. Nu woon ik bij mijn vader en zijn vriendin.

    22 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten