Skip to content
18 reacties
651 weergaves

stoere jongen en kameraadschap.

Meiden interesseren me niet zo, maar voel me ook geen gay, knuffelen en zoenen ,neen nooit. Ben ook niet romantisch, het liefst ga ik om met jongens die ook stoer zijn,alleen tref je die zo weinig. Vooral als ze mijn leeftijd hebben komt de belangstelling voor meisjes,wat ik niet heb. Huisje,boompje beestje later moet er niet aan denken. Zou graag een jongen ontmoeten die net als ik ben en voor kameraadschap kiest. Soms denk ik dat een jongensinternaat wel bij me past, boeken en films hebben in dit genre ook mijn voorkeur. Die sfeer trekt me aan en voel dan een soort heimwee ,wie begrijpt dit.?

17 jaar
5 jaren geleden

18 Reacties

  • Zojuist bekeken, ben TS, begon met die 2 jongens die elkaar type's niet waren, ze zochten stoere manlijke jongens.Maar had er niet echt iets mee teveel gay en zo voel ik me niet,zoek gewoon een stoere knul ook om te zien om een goede kameraadschap op te bouwen.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Heb dat programma net ook even terugkeken en herken er helemaal niets in van mezelf. Zowel TS als ik sluiten niet uit dat er ooit een moment komt om te switchen naar meisjes, maar voor nu even niet. Gewoon met vriend(en) chillen en gewoon veel plezier maken. Ik herken heel veel (niet alles) van TS ook in mezelf. Ik denk dat je eerst zo'n speciale vriend moet hebben voordat je weet waar je over praat. Als ik nu zou moeten kiezen tussen die speciale vriend of een meisje dan zou ik nu voor mijn vriend kiezen.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb dat programma ook gezien en denk dat de TS er eens naar zou moeten kijken of het voor hem herkenbaar is

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Dat programma waar jongen 22 het over had heet: Acting Straight Het gaat om jongens zoals de TS is. Het valt zeker terug te zien

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Dit is zo normaal als wat. Dat hebben we allemaal meegemaakt. Jongens die liever met andere jongens optrekken en net zo voor meiden. Dat is gewoon een fase naar de volwassenheid. Geen zorgen maken. Stel je voor zeg dat we met z'n allen bij het geringste scheetje naar de psycholoog zouden lopen.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Bedankt voor reactie jongen 20 . Natuurlijk heb ik ook geen hekel aan meisjes maar denk en voel anders dan mijn vrienden die het altijd over meisjes hebben. Zou liever iets delen met een jongen net als ik, en misschien ooit met een meisje, maar nu liever een jongen met wie ik als goede vriend of kameraad hoe je het ook noemen wilt om kan gaan.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Homo's vallen op jongens die er mannelijk uitzien en zich ook zo gedragen. Niet op verwijfde jongens. Dan is een echt meisje veel aantrekkelijker. Dit onderwerp werd gisteravond op NPO 2 in een documentaire behandeld. Jongen 17 dit lijkt op jouw gevoelens voor jongens

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja, hier ben ik weer ! Ik begrijp je omdat ik dat ook heb. Nee, ik heb geen hekel aan meisjes maar er is nu geen plaats voor in mijn leven, maar wellicht verandert dat nog. Ik heb een geweldig vriendje die wel iets jonger is maar waar het geweldig mee klikt. We voelen elkaar perfect aan en hebben dezelfde interesses en genieten gewoon van het leven en van elkaars gezelschap. En ja, er zijn er die denken dat we gay zijn. So what. Ook al zouden we allebei een vriendin krijgen dan zal die speciale band altijd blijven. Dus jongen 17.... geniet er lekker van.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 22 waarom moet ik me lichamelijk laten onderzoeken en dan naar een psycholoog ? Lichamelijk is er niets aan de hand met mij, alleen hou van vrijheid,uitgaan met vrienden, en kan ook goed met meiden , alleen hoef geen relatie en wordt ook niet verliefd, zie gewoon meer in kameraadschap maar wordt niet verliefd op jongens. Maar zou met een jongen best iets willen delen en die ook geen behoefte aan meiden heeft maar gewoon zichzelf is en wil zijn,gewoon niet te moeilijk doen.Mijn ouders zeggen ook dat hun kids het leven moeten leiden zoals ze zelf willen en ik ben alleen wat anders,lijkt of bijna niemand dit wil begrijpen,ja jongen 20 las ik die begrijpt het ook.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Je worstelt duidelijk met het aanvaarden van je geaardheid .Een medisch onderzoek naar je lichamelijke ontwikkeling en daarna gesprekken met een op dit gebied gespecialiseerde psycholoog zouden je kunnen helpen. Ik hoop dat het goed komt.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Kende de film the days wil l comes niet, even gekeken op you tube en enkel fragmenten bekeken, nu, dit is echt niet wat ik zoek. Dit waren weeskinderen die zich niet gelukkig voelden in dit weeshuis, daar ben ik op tegen.Kinderen moeten gelukkig zijn. Ik hou van films met oudere jongens rondom de 18 , mijn eigen leeftijd. Voorbeeld Dead Poets Socitie. Jongens die met elkaar een soort club vormen, zou ik ook wel willen en dan liefst met een jongen die mijn kameraad was. Om samen met hem stoere dingen beleven. Hou ban paintball, kamperen ,zwemmen. Jongen 21 jij hebt het over een gezonde ontwikkeling, nu, met mij niets aan de hand, ben alleen geen knuffelbeer met meiden, verkies kameraadschap en vrijheid en wat daar nichterig aan is, dat begrijp ik niet.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Het komt me toch nichterig over, al zeg je dat niet te zijn. Je hebt wel normale erecties en zaadlozingen ? Dat is echt nodig voor een gezonde ontwikkeling.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Vreemd soort heimwee, waarnaar,j.17. zo prettig waren die internaten niet.Noem als voorbeeld de deense film The day will comes ofwel der kommer en dag.Op waarheid berust,een directeur zonder mededogen, en die kameraadschap die jij zo waardeert en naar verlangt kon ook keihard zijn.Stoerheid?

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 18 stoer zijn is voor mij gewoon een echte jongen willen zijn, die interesse heeft in echte jongensdingen, gewoon stoere kleding, en dingen doen wat niet zo bij meisjes past, al voetballen meiden tegenwoordig ook en gaan ook naar de sportschool, maar ga graag uit met vrienden, kamperen,beetje avontuur opzoeken, en niet hand in hand met een vriendin,zoiets.Beetje de sfeer van de jongensboeken en stripverhalen en films die zich afspelen op een highschool,internaat,waar jongens een vriendschap vormen,dan je vraag , gaf al aan dat ik niet gay was dus heb ik ook niets gedaan met een jongen.Gaat mij om kameraadschap die ik verkies boven verliefdheid.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Je gaat het liefst om met jongens die stoer zijn. Wat is voor jou stoer? Je voelt je niet gay en houdt niet van knuffelen en zoenen. Maar heb je wel eens iets gedaan met een stoere jongen? Pijpen, neuken?

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Top dat je het begrijpt jongen 20,dan jongen 18 ben niet gay maar hecht wel veel waarde aan een echte kameraadschap,heb gewoon geen meiden nodig,al heb ik niets tegen meiden, maar op afstand, voel meer voor het avontuurschap,het uitgaan met een vriend, boezemvriend zoiets.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja, ik begrijp je helemaal. Heb ik ook.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Gaat het jouw alleen om kameraadschap of wil je dan ook seks met zo'n stoere jongen?

    18 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten