Skip to content
10 reacties
604 weergaves

Sperma

Hoeveel sperma komt er bij jullie uit als je hebt af getrokken? Ik heb maar een paar druppels en het stroomt er uit

16 jaar
5 jaren geleden

10 Reacties

  • Een theelepel is ongeveer de hoeveelheid, bij de tweede zaadlozing is het ongeveer gelijk maar bij de derde keer klaarkomen is het beduidend minder, misschien nog een half theelepeltje.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Een theelepel sperma is toch wel al heel wat denk ik. Zie maar in de tabellen op de site hier:

    https://www.zelfmaakrecepten.nl/maten-gewichten/

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Een theelepeltje is normaal op je 16 en als je meer wil moet je je prostaatklier meer gaan stimuleren!! (Het is een bolletje dat ge kunt voelen achter je balzak)!
    Het wordt minder als je een paar keer na elkaar doet .
    Ps 't is daarom dat de postbode van spleet tot spleet gaat tot zijn zak leeg is !!! hahaha .

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Paar druppels

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Eetlepels, soeplepels ? Wat een wishfull thinking ! Wetenschappelijk onderzoek bewijst dat het bij gezonde volwassen kerels gaat om ongeveer een theelepel per lozing. Als je ouder wordt, wordt dat minder. Ook als je het een paar keer na elkaar doet. Wat in je bijballen is opgeslagen is dat gebruikt en het duurt even voor er weer een nieuwe voorraad in is opgeslagen.De theelepel is inclusief het "transportmiddel" uit je prostaat dat zich met je sperma mengt.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Theelepeltje is volgens mij echt onzin hoor. Op jonge leeftijd misschien, maar een volwassen vent produceert absoluut meer. Het komt eerder in de buurt van een eetlepel en soms meer.
    Komt nog wel TS.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • licht eraan hoevaak je aftrekt
    1x in de week wordt redelijk veel
    2x per dag is weinig

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Een thee lepeltje? Dat is wel erg weing ik zelf meestal wel een volle eetlepel

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Geen angst hoor: mijn 16j vriendje heeft ook misschein een half theelepeltje. Ikzelf had al met 16 wel een soeplepel, en heb dat steeds nog, maar daarvoor geloof ik dat mijn sperma tamelijk dun is: niet wit en dik, maar eerder grijs en vloeiig. Misschien produceert mijn prostaat meer vloeistof, en verdunt zo mijn sperma. Heb ook tamelijk sterke voorvochtproductie.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Volgens Goedele Liekes ( tv programma over seksualiteit ) produceert een normale volwassen man ongeveer een theelepeltje per lozing. Als je het vaker achter elkaar doet , wordt het minder. Jij bent 16 en die paar druppeltjes worden echt nog wel meer tot je volwssen bent. Niets om je zorgen over te maken dus. Ikzelf ben ook nog niet aan dat theelepeltje toe. Maak je niet zenuwachtig als anderen beweren heel veel sperma te spuiten. Is stoer doen en fantasie. Die filmpjes zijn fake en veroorzaken dat je je zelfvertrouwen verliest. Nogmaals, er is met jou niets mis.

    17 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten