Skip to content
14 reacties
4426 weergaves

Sperma spuiten

Ik ben 12 en ik mastrubeer soms maarnhet komt er met millilitertjes uit. Maar ik wil spuiten wanneer kan dat?

12 jaar
5 jaren geleden

14 Reacties

  • Nou bij mijn kom een druppel uit

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • het is normaal dat je als 12 jarige of nog een droog orgasme hebt of maar enkele druppeltjes sperma hebt die uit je plasser komt
    Je moet de natuur zijn werk laten doen en niet overhaast volwassen willen worden : dat komt wel op zijn tijd en vergeet niet dat jij NU de mooiste jaren van je leven beleefd Ouder worden brengt zorgen mee en nu ben je nog zo jong en er valt zoveel op je leeftijd te beleven dat je later niet meer kunt Volwassen worden is niet altijd het leukste en de jaren vanaf 12 tot 16 zijn in mijn ogen de mooiste, de opwindenste en je experimenteerd hetzij alleen hetzij met een vriendje en dat is geweldig leuk Zo jongen 12 geniet van je jeudige leeftijd en zeker van je piemel die nu op je leeftijd je beste vriend is en die je zoveel genoegen verschaft !!!

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Echt spuiten is niet voor iedereen. Bij mij begon ook pas op mn 13e ongeveer met wat druppeltjes en echt spuiten zoals jij bedoelt, is maar een paar keer gebeurd. Meestal schiet alleen het eerste of tweede straaltje er een beetje uit, daarna loopt het er inderdaad uit. Als ik seks heb met mn vriend komen we vaak vlak na elkaar. Of we zijn klaargekomen merk ik vaak aan zn ademhaling en omdat onze buik of hand nat geworden is. Pornofilmpjes zijn echt niet realistisch!

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik spuit niet, het druppelt er uit.

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Je kan met 12 al blij zijn dat er überhaupt wat komt: ik had tot mijn dertiende nog steeds droge orgasmen, en eerst tegen 14 kwam er een drupje. Maar toen werde het al snel meer, en met mijn vijftiende spoot ik dan de volle lading.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Was 12 toen ik begon met masturberen en had toen nog helemaal geen sperma. Dat kwam toen ik 13 en half was of zo. Kwestie van geduld hebben. De hoeveelheid sperma die je spuit verschilt ook per jongen. Hoe opgewonden je bent en hoevaak je al gerukt hebt op die dag speelt ook mee. Stoppen vlak voor je voelt dat je klaarkomt en dan weer doorgaan (en dat een paar keer) werkt ook erg goed.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Je kan ook wat minder aftrekken zodat je ballen wat meer sperma aanmaken. Dan komt er na een paar dagen wel wat meer uit denk ik.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • ik was 12 toen ik voor de eerste keer rukkte en kwamer ook sperma nog niet veel maar wel heel ver weg gespoten.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Misschien iets minder vaak trekken, dan is er al wat meer sperma aangemaakt. Maar voor de meeste pubers is het moeilijk om het 3 dagen niet te doen denk ik. Ik houd dat wel vol, en dan komt er aanzienlijk meer uit dan als ik het elke dag doe. Je komt ook lekkerder klaar als je 3 dagen niet hebt gerukt.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Hi TS, die millilitertjes worden nog wel golfjes als je ouder wordt, maar meer zal het echt niet zijn. Ik had m'n eerste sperma vlak na m'n 13e verjaardag en echte zaadlozing pas toen ik bijna 14 was. Gaat wel paar maanden overheen voor het meer wordt.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik was net bijna 14.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Verschilt per jongen. Ik was 13 toen ik voor het eerst een echte zaadlozing had.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Met je 14e

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Je zal over een jaartje best meer sperma spuiten, maar het blijft sowieso bij millilitertjes of dacht jij soms van liters?! -lol-   Lang niet iedereen spuit, het loopt er vaak ook gewoon uiy, maar als je jezelf een dag of 3 niet aftrekt en dan gaat rukken moet je niet in 1 keer klaarkomen, maar als je het voelt opkomen even stoppen en je pik onderaan of onder je eikel dichtknijpen, dan zakt het af en ga je opnieuw rukken tot aan je hoogtepunt. Als je dat zo een keer of drie doet ben je zó opgewonden dat je kans hebt dat je echt spuit en in ieder geval een ongekend orgasme hebt.

    22 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten