Skip to content
7 reacties
2249 weergaves

Rukken na besnijdenis

Hallo mensen ik heb 3 weken geleden een besnijdenis gehad. Nu is mijn vraag kunnen jullie mij meer vertellen hoe jullie besnijdenis was en hoe je de eerste keer ging rukken en hoe dat was ? Hoor het graag

18 jaar
5 jaren geleden

7 Reacties

  • @j15 Wat was er "pijnlijk"? Het feit dat je besneden werd, de besnijdenis zelf of het rukken na die tijd? Als je daarvoor een nauwe voorhuid had en je rukt na je besnijdenis meteen zonder glijmiddel kan ik me idd voorstellen dat het pijnlijk is.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • pijnlijk

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik kon de eerste keer weer rukken zo’n drie weken nadat ik besneden was. Het klaarkomen was heftiger dan ooit tevoren. Het sperma spoot er dan ook zeer krachtig uit. Ook ik heb nog het toompje, wat prettig aanvoelt als ik daar overheen wrijf.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Klaarkomen zonder te rukken in week 4 ongeveer. Plek van en rond toompje is heel prettig inderdaad als je besneden bent.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben ook besneden toen ik 16 was. Inderdaad wat ze hierboven zeggen. Maar je krijgt toch wel een stijve in die tijd hoor. Je moet niet meteen als een gek rukken, maar je kan ook gaan ontdekken waar nu de gevoelige en lekkere plekjes zijn. Je kan ook komen zonder te rukken hoor. Ik weet niet of je je toompje nog hebt maar als ik daar overheen ga dan krioelt ik van genot... Veel plezier

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Klopt wat 19 hiet net heeft gezet. Ik was 17 toen ik besneden werd en de arts vertelde dat ik 6 weken niet mocht masturberen. Was wel beetje raar, m’n vader zat erbij, die deed er gelukkig heel makkelijk over. Ik kreeg wel het advies om het de eerste keren met glijmiddel te doen. Is echt ff wennen maar lukt wel.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Je doet er verstandig aan de eerste 5 weken na een besnijdenis niet te rukken om te voorkomen dat de wond weer open gaat. Seks pas na 6 weken. Pas na die tijd is het ook inwendig geheeld. Je kunt ook eens op besnijdenisinfo.nl kijken.

    19 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten