Skip to content
14 reacties
777 weergaves

andere soortgelijke forums

zijn die er???

16 jaar
5 jaren geleden

14 Reacties

  • Ik heb mijn pubertijd in een expatfamilie in nare landen doorgebracht. Geen of beperkt internet en minutieus geobserveerd door de religieuze overheden ginds. Angst om wat dan ook te posten op het net. Ik ontdekte dit forum via Google toen we eindelijk weer in NL woonden. Ik was 17 en stond vaak perplex door wat hier te lezen valt. Nog steeds trouwens. Achteraf bekeken is dit forum - meer dan wat ook - mijn ideale herintegratie geweest. Wat mij betreft is dit forum verplichte kost voor Nieuwe Nederlanders en Oude Nederlanders die het contact met het vaderland -maakt niet uit waarom - kwijtgeraakt zijn.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Je hebt nog het vergelijkbare Belgische forum van Awel.be. Je kunt je registreren maar dat hoeft niet (het enige nadeel als je niet registreert is dat jouw berichten eerst goedgekeurd moeten orden en dan duurt het iets langer). Beetje dezelfde opzet als hier, er zijn verschillende categorieen, Het is soms wel jammer van forums zoals deze dat je geen priveberichten kunt sturen naar anderen, of geen emailadressen mag uitwisselen, Maar dat zal te maken hebben met dat er veel creeps rondhangen op forum waar jongeren zitten.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Van alle sites die ik ken om anoniem over zulke persoonlijke problemen te praten, vind ik deze het beste.

    Maar eigenlijk zoek ik nog een goeie pagina waar je ook anoniem over zulke problemen kan chatten met iemand persoonlijk of met een groep. Met berichten zoals hier duurt vaak langer dan ik wil en op de chat kan je dingen soms ook beter uileggen.

    Weet iemand misschien een goeie chat site hiervoor?
    De meeste zijn allemaal onzin en dom gelul en alles over sex de hele tijd.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Scholieren forum is ook een dooie boel, wordt ook maar weinig gereageerd. Fok.nl is wel erg actief, en weet niet hoe het met partyflock is

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ken geen andere forums zoals dit, en die forums die je ziet zijn forums waar je lid van moet worden,wachtwoorden invullen, maar niet anoniem zoals dit.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Eens jongen17j! Heb ook keer serieuze vraag gesteld, werd niet geplaatst terwijl ik soms dingen zie hier....

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Je heb gelijk j17

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • :)

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Klopt jongen 12, mijn reactie's die gewoon ergens over gaan worden niet altijd geplaatst, wel reactie's die nergens over gaan of in herhaling vallen.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • J17 dit forum is ook niet echt geweldig, er is een topic geweest waarin je leest dat veeel vragen/antwoorden niet geplaatst worden terwijl het normale vragen/antwoorden zijn

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Kan ze niet vinden, en als ze er zijn,dan willen ze je naam,of een wachtwoord,of moet je lid worden, benieuwd of er echt nog zo'n forum is als dit.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • zoals?

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Tuurlijk zijn die er en veel ook

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Goede vraag. Scholieren.com

    12 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten