Skip to content
23 reacties
4636 weergaves

Val veelal op jongere jongens

Ik weet niet of meer mensen hier het hebben. Maar ik val op jongere jongens, pubers, vanaf 13 jaar. Ik weet dat het niet pedofiel is, wel efebofiel. Weet ook niet hoe het komt. Ik weet dat op jong vallen vrij veel voorkomt in de homowereld. Zou de leeftijd nog meegroeien naar boven?

21 jaar
5 jaren geleden

23 Reacties

  • Ik ben 12 mijn vriend is 16 zowat liefde ken geen leeftyd alleen de wet mask ons leven moelijk je ben gelijk een pedo fuck de wet sorry voir mijn tasl gebruik. Maar leeftyd maak niks uit

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik val op jonger. Kijk vanaf een jaar of 10 maar wel beginnende pubertjes. Niet van die kindertjes. Heb een vriendje, hij is bijna 13 en we zijn al uit de kast, onze ouders weten het.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik val juist op wat oudere mannen met wat meer ervaring. Ze verzorgen hun lichaam vaak beter.Mijn vriend heeft zich altijd gedoucht voor hij aan me zit en ruikt dan lekker. Volwassen mannen lichaam zonder tatoeages .Is altijd heel voorzichtig en doet me nooit pijn bij het vrijen. Heeft wel wat littekens van prikken op z'n bovenarm. Hij heeft een zoon, maar met de moeder daarvan heeft hij geen contact meer. Jammer voor mij dat hij ook op vrouwen valt.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Het is ook in het belang van de minderjarige, die beschermd moet worden tegen beïnvloeding en manipulatie vanwege een jongen die ouder is en dan niet altijd weerbaar is ; daarom ook vaak geen nee durft zeggen, als hij bepaalde voorstellen krijgt.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • J12 IK begrijp wat je bedoelt, maar de wetgever bepaalt nu eenmaal, dat seksuele contacten tussen een minderjarige ( dus onder de 16 ) en een meerderjarige ( ouder dan 16 ) strafbaar zijn. In jouw geval is het nog aanvaardbaar, omdat je vriendje nog maar 16 is. Hou het wel binnenskamers.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn vriend is 16 je ben geen pedo wat mask leeftyd uit ga toch om liefde. Wsarom doe irdereen moelijk ovet leeftyd is daar leeftyd aangebonden

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik kijk graag naar jongens die net beginnen te puberen tot een jaar of 16. Dan vind ik de jongens op hun mooist. Toen ik 16 was werd ik verliefd op de zoon van vrienden van mijn ouders. Hij was 13 en super leuk! Helaas zie ik hem maar een paar keer per jaar omdat ze tijdelijk in Engeland wonen voor zijn vader zijn werk.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn vriendje is 12. We zijn beide nudist en kennen elkaar van vakantie in Italië. Moet een half uurtje met de trein om bij hem te zijn en zien elkaar gelukkig vaak.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • ik val ook op jonger. zo rond de 16 j vind k erg leuk! maar dat geeft soms problemen. die jongens vinden t leuk om wat te stoeien met een oudere en meer ervaren jongen, maar een relatie willen ze dan weer niet. jammer...

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • ik ben net 18 zie er wat jonger uit en mss daarom dat ik veel kontakt heb met jongere gasten. ik val er eigenlijk wel op. maar niet jonger dan 15j dat vind ik eerder kinderen

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • @j16. Ik was 12 toen ik voor het eerst klaar kwam. Maar was 10 toen de buurjongen en ik vrienden werden.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Ben jij dus al klaargekomen, toen je 10 was ? Hoe kwam dat ?

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb het andersom. Val op oudere jongens. Het begon met de buurjongen. Drie jaar geleden zijn we verhuisd. De nieuwe buurjongen was toen 16. We gingen samen gamen, voetballen, een keer naar het zwembad en toen het een keer druk was samen in een 1 persoons hokje. Toen zagen we elkaar voor het eerst bloot en daar ben ik ook voor het eerst klaargekomen.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • In nederland
    is het ook vanaf 16 jaar

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • 16, anders ben je strafbaar. Maakt niet uit of je niet wist dat de jongen te jong was. Je wordt zwaar gestraft.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • ik val ook op jongens die stuk jonger zijn dan ik. 13j zou ik nu niet meteen ok vinden, maar 15-16j is voor mij een heel sexy leeftijd. heb ook al s sex gehad met een gast van 16 en dat voelde heel geil aan. dus ik snap dat wel, al zou ik idd wel oppassen om niet te jong te gaan. bij ons noemen ze dat sexuele volwassen leeftijd die belangrijk is. in Belgie is dat vanaf 16 j denk ik. weet niet hoe t in Nederland is.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik val vooral op mensen van 14, 13 en bijna vijftien dus ong mijn leeftijd

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Had vorige week een eigenaardige ervaring met een jongen. Het was 's avonds laat en ik moest een bus nemen op een plein waar allerlei bussen her en der gingen. Ik wist niet echt goed op welke halte ik moest gaan staan, toen ik een jongen van 14 à 16 heen en weer zag drentelen in de buurt van waar ik stond. Na enige aarzeling sprak hij me aan om te weten of de bus naar ... hier vertrok. Ik antwoordde naar waarheid, dat ik het niet wist. De manier waarop hij naar mij keek vond ik echter vreemd. En vreemd genoeg ook vond ik hem knap en voelde ik mij tevens tot hem aangetrokken, hoewel ik niet op jongens of mannen val. Ik ben dan zonder gevolg aan een andere halte gaan staan. Nu besef ik, dat hij misschien toenadering zocht, maar ook dat ik daaraan niet kon toegeven.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • efebofilie is een variant in de sexualiteit   De Grieken hadden als sekspartner een jonge knaap, die zeer gewaardeerd werd en die ook door allen aanvaard werd.   De Grieken haden als motto : "seks met een vrouw is voor kinderen te krijgen, seks met een mooie knaap is voor plezier"   Jammer dat alles zo veranderd is en de Godsdiensten hebben daar een stokje voor gestoken en alles wat seks buiten het huwelijk is, als taboe en niet toelaatbaar verklaard Er zijn zeker jongeren die op ouderen vallen, en ook andersom maar gezien dit strafbaar is, daar niet durven op in gaan !!!   Zulke personen kunnen zich niet uitleven en hbben soms zeer zware traumas te verwerken en soms gaat het de criminele kant op... want een seksueel onvoldaan persoon is één van de gevaarlijkste personen op aarde Jammer dat hier zoveel onbegrip over bestaat en dit alles niet bespreekbaar is geworden !!!

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • TS hier Bedankt voor alle reacties! Moet zeggen dat het ook een beetje schommelt waar ik op val. Als dat als ik iemand van 13 die lopen, denk ik ook niet meteen daar wil ik wat mee. Maar wel, o die heeft wel een knappe uitstraling. Voel me denk ik ook niet primair aangetrokken tot hele jonge pubers, wel tot oudere van 14/15 jaar die hun hoge stem al verloren hebben zegmaar. Toen ik nog jonger was rond mn 18e, voelde ik me ook aangetrokken tot 12 jarigen, dat is nu niet meer zo, die zijn letterlijk nog zo klein, sommigen uitgezonderd. Mede daardoor denk ik, en vooral hoop ik, dat het nog meegroeid naar boven. Voor iedereen trouwens, de legale leeftijd voor seks is in NL 16 jaar. En ik val ook zeker wel op 16-19 jarigen. Dus ik beschrijf het zo, ik val zoals het nu is op 14-19 jarigen.

    21 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten