Skip to content
8 reacties
413 weergaves

Dochter van nicht doet vreemd in mijn bijzijn

Hey! Sinds korte tijd gedraagt de dochter van mijn nicht (11) zich anders als ik bij haar ben. Dit is bijvoorbeeld als ik op logeren ben en haar moeder en vader zijn bijvoorbeeld even weg ofzo Ze maakt dan vrij sexueel getinte opmerkingen, die ze dan wel zo zegt zonder woorden als kut, piemelt, etc Laatst was ik weer bij haar op logeren, ook ditmaal deed ze dit, maar ging ze iets verder, ze kwam, vrij dicht naast me zitten toen we een film aan het kijken waren, en keek redelijk vaak naar mij, en als ik mijn hoofd dan naar haar draaide keek ze snel weg. Hebben jullie tips hiervoor ofzo? Ik ben nu 15 en durf het niet richting haar/mijn ouders te vertellen, im ben bang dat ze me dan voor gek verklaren

15 jaar
5 jaren geleden

8 Reacties

  • Ok, dat heb je mooi opgelost. Of ze er nu mee gaat stoppen, weet ik niet. Maar dat meisje moet nog leren, dat ze niet alles kan hebben wat ze wil. De liefde moet ook van twee kanten komen. Bovendien is ze als dochter van je nicht eigenlijk familie, hetgeen een reden temeer is om er niet aan te beginnen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Hey allemaal! Vanmiddag zaten we samen op de bank en heb geprobeerd aan te halen dat ik haar doorheb, en ik liever wdil dat ze ermee stopt, ze zei dat ze het heel moeilijk vind om haar ogen van mij af te houden en dat ze me leuk vind enzo,ik zei dat ik gewoon een vriendin heb en geen behoefte heb aan een relatie met haar. En toen kwam haar moeder terug van toilet, dus gesprek moest gestaakt worden. Iedereen bedankt voor alle hulp (Topicstarter)

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • ben benieuwd of er weer wat gebeurd TS, laat het ons weten.

    ik volg.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Bedankt allemaal voor de tips, ik logeer van het weekend weer daar en kga het proberen ik houdt jullie op de hoogte (Topicstarter)

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik denk ook dat ze gezien haar leeftijd op onderzoek uit is en de verschillen tussen meisje en jongen wil gaan ontdekken. Wij speelden destijds ook 'doktertje' om dingen aan de weet te komen. Het was best allemaal onschuldig, maar leerden wel hoe een meisje of jongen eruit zag en dat een jongen een stijve kreeg. We voelden ook wel bij elkaar, maar verder is het nooit gegaan en het was voor ons allemaal helemaal o.k. en niks mis mee. Wel een enorme en leuke ervaring en natuurlijk ga je het niet tegen je ouders zeggen. Die weten trouwens ook wel dat er op die leeftijd geëxperimenteerd wordt op seksueel gebied.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Waar maak je je druk om? Ze is 11 en waarschijnlijk gewoon verliefd op je het zal op een gegeven moment over gaan en zo niet kun je haar altijd gwn vragen waarom ze die dingen zecht of niet? Ik zie werkelijk niet in waarom jou of haar ouders dit zouden moeten oplossen voor jou dat brengt jou en zeker haar al een maar in verlegenhijd veel succes

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Het kan zijn, dat dit meisje vroegrijp is en dus gewoon wat met jou wil flirten. Persoonlijk denk ik, dat ze wil uittesten hoever zij hierbij kan gaan en hoe jij daarop vervolgens reageert. En als je niet echt afwijzend reageert, zal ze daarbij steeds verder gaan in de zin van zoenen, aanraken enz. Je zal zelf moeten uitmaken of je dat wil of niet. Het lijkt mij allemaal vrij onschuldig, dus als ik jou was, zou ik niet panikeren. Mogelijk vindt ze jou aantrekkelijk of is ze gewoon nieuwsgierig. Wacht gewoon af en zeg het eventueel tegen haar, wanneer je vindt, dat ze op een bepaald moment te ver gaat. Regel het dus onder elkaar ; de ouders erbij betrekken vind ik een brug te ver.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Misschien dat je er best eens met haarzelf over praat. Ze is elf dus moet je er rekening mee houden dat dit weleens gewoon het begin van de puberteit en het experimenteren dat er bij hoort zou kunnen zijn. Ik raad je ook aan dit niet meteen aan haar ouders te vertellen. Misschien confronteren zij haar ermee op een manier die jij niet wil. Dit zou ook gewoonweg super genant zijn voor haar denk ik. Hou je ons op de hoogte van hoe je het aan zal pakken?

    16 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten