Skip to content
21 reacties
1234 weergaves

Oorgaatjes bij jongens

Mijn vriendin wil graag dat ik een ringetje in mijn laat zetten, maar wat zijn jullie ervaringen met oorbellen?

20 jaar
5 jaren geleden

21 Reacties

  • Ik heb afgelopen zomer een gaatje laten zetten in mijn linker oor, ik voelde er niet veel van eigenlijk. Ik heb nu een zilveren ringetje erin. IIk krijg eigenlijk alleen maar positieve reacties, of mensen die het blijkbaar niet opvalt dat ik een ringetje heb.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb al een paar jaren twee oorbellen in en daar ben ik heel erg blij mee. Toen ik ze liet schieten wilde ik ze al een aantal jaren hebben maar durfde het niet. Omdat ik bang was dat iedereen mij zou uitlachen. Maar dankzij mijn vriendin heb ik ze toch glaten schieten. Zij vond het niet leuk dat ik oorbellen ging dragen, maar wilde mij niet tegenhouden.     Het is trouwens wel zo dat ik behoorlijk wat reacties over mijn oorbellen kreeg. Enkele negatieve en veel neutrale reacties. Dus daar moet je wel tegen kunnen. Dat komt omdat veel mensen het toch meer iets voor meisjes vinden. Maar goed, als niemand iets van mijn oorbellen had gezegd, had ik het ook niet leuk gevonden, denk ik.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Wow, zo veel. Zo'n ringetje bovenin is ook gaaf, doet dat geen pijn zo door je kraakbeen. Ik heb nu zelf ook een tweede gaatje links laten zetten bij een piercer, deze deed redelijk pijn al en is nog wat gevoelig. Ik draag hier voor nu een ringetje dat is dichtgeklikt met een balletje in.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen15 Ik heb ook ringen in mijn oren, in iedere oor 3 gouden ringen en nog een ringetje bovenin mijn linker oor. Ik heb mijn ringen ook al heel lang.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Nee, nog steeds dezelfde, ben er aan gehecht geraakt omdat ik ze al zolang draag. Heb jij eigenlijk gaatjes?

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen15 Heb je daarna nog van ringen gewisseld en er grotere ringen ingezet? Ik kan me voorstellen dat meer jongens uit je klas oorbellen hebben laten zetten nadat jij ze had.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • @j22 ik was inderdaad de eerste op school met oorbellen. Zelfs de meiden kregen die pas later. Ik heb nog geen extra gaatjes, maar ik denk erover om eentje extra links te laten liggen.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen15 Gaaf dat je al vanaf je eerste verjaardag oorbellen hebt. Je zult vast de eerste jongen op school zijn geweest met oorbellen in beide oren. Heb je daarna nog meer gaatjes laten schieten?

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb al sinds ik me kan herinneren een ringetje in elk oor, mijn ouders hebben ze laten zetten op mijn eerste verjaardag, net als bij mijn zus toen laten zetten. Eigenlijk alleen goede reacties erop gekregen

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb een ringetje in mijn linker oor en ik vind dat het op een leuke manier iets aan je zelf toevoegd

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn vriend heeft aangegeven dat hij oorbellen erg mooi en opwindend vind. Ik heb daarom met de oorbellen ingestemd. Ik wordt dus niet gedwongen door mijn vriend. Ik vind ze wel heel zwaar om te dragen. Maar dat is normaal bij zulke zware ringen zegt mijn vriend. Hij heeft daar ook begrip voor en daarom mag ik de ringen soms ook even uitdoen als het echt te zwaar voor mij wordt. Pas als ik genoeg gewent ben aan deze ringen krijg ik pas de volgende zegt hij. Het wordt dus geleidelijk opgebouwd. Ik word dus niet mishandeld door mijn vriend. Het is zwaar maar ik doe het vrijwillig voor het genot van mijn vriend. En daar heb ik dan zelf weer plezier van.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen18, ik heb zelf trouwens ook gaatjes maar dat doet nu even niet ter zake. Volgens mij is jouw verhaal grote onzin. Je gaat toch geen modificaties aan je lichaam tegen je zin in laten doen. Je hebt toch wel een eigen mening! Straks wil hij nog je piemel er af hakken omdat hij het mooier vindt. Wat zeggen je ouders er van als je zo'n dingen tegen je wil in laat doen? Dit is gewoon mishandleing en je kan het op z'n minst uitmaken of aangifte doen mocht dit waar zijn. Maar volgens mij wil je alleen maar aandacht.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • @ jongen 18. Wil je dit zelf niet? Je geeft nu al aan dat je deze ringen te groot zwaar en vervelend vind. Als je nog meer krijgt die ook nog eens groter zijn wordt het alleen maar zwaarder in je oren. Weet je vriend dat je dit niet wil?

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Het rijtje komt onder. Mijn vriend zegt dat de ring die ik nu heb de kleinste van de serie is. Deze gaat straks dan een gaatje naar achter, met een nieuwe nog grotere ring in mijn nieuwe gaatje ervoor. Dit willen ze een paar keer bij mij gaan herhalen todat ik een hele rij met steeds groter wordende ringen heb. Ik kies hier zelf niet voor, maar het moet van mijn vriend, hij wil mij zo aantrekkelijk mogelijk hebben.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • @Jongen18jaar, leuk als je er meer krijgt. Of zou je er zelf niet voor kiezen? komt dat rijtje dan onder of boven in je oren?

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb al 6 jaar twee oorbellen

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Toen ik een relatie kreeg met mijn vriend, moest ik oorbellen van hem. Ik had nog geen gaatjes. Hij liet daarvoor een kennis van hem langskomen die de gaatjes prikte. Mijn vriend had oorbellen voor mij gekocht. Hele grote, zware dikke ringen. Ik vond ze heel vervelend, maar begin er nu een beetje aan te wennen. Mijn vriend heeft al gezegd dat ik een rijtje ringren in mijn beide oren ga krijgen. Verwacht dat de gaatjesprikker binnenkort weer wel zal langskomen om gaatjes bij te prikken, maar mijn vriend verteld van te voren niet wanneer dat precies is. Het moet een verrassing zijn zegt hij.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • J18: mijn vriendin zou willen dat ik beide neem, maar ik ga denk ik alleen voor eentje links

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoezo moest dat, als je het echt niet wil kan hij je toch niet dwingen? En je vond het vervelend, nu niet meer dan? En draag je ze nu nog steeds?

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Doe het dan niet. Je bent zijn slaaf toch niet ?

    15 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten