Skip to content
17 reacties
5311 weergaves

Een vraagje aan de jongens

Hey iedereen,

Ik heb een vraag. Want ik heb namelijk een vriendje en die zou me graag anaal willen nemen. Alleen ben ik bang dat het pijn doet en als het gebeurt. Welke standjes zouden jullie dan aan me adviseren? En hebben andere jongens dit al zelf eerder ook gedaan? Ik ben benieuwd naar jullie ervaring.

Groetjes!

15 jaar
5 jaren geleden

17 Reacties

  • Ik doe sinds kort met mijn vriendin aan anale seks. Ze had erover gehoord en wilde het proberen. Was heel spannend. Veel vrienden van mij doen het ook bij hun vriendin. Het wordt steeds populairder. Het is echt iets heel anders dan wat je gewend bent, maar wel geil.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik begrijp dat anaal penetreren lekker kan zijn, maar van mij hoeft het niet. Ik heb het nooit zelf gedaan en het windt me ook niet op het zelf te ondergaan. Ik vond het vervelend als er een thermometer in moest. Nog vervelender als je prostaat gevoeld moest worden. Dat doen ze bij de sportkeuring. Verder heb ik natuurlijk zelf wel eens in m'n kont gezeten. Dat vond ik wel geil, maar om seksuele redenen blijft zeker een man op die plek van me af.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Natuurlijk voel je het als een penis je kont wordt ingebracht. Dat doet geen pijn, maar is lekker. Een meisje voelt natuurlijk ook de penis die bij haar naar binnen is gedrongen. Doet geen pijn maar geeft een bevredigend gevoel als het goed gedaan is. Of er nu een penis voor of van achteren wordt ingebracht maakt niet veel uit. Je voelt het, maar dat heeft niets met pijn te maken, wel met genot als het goed gedaan is. Daar is wel wat ervaring voor nodig.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat een flauwe kul jongen van 21. Het doet helemaal geen pijn als je van achteren geneukt wordt.Het is juist heel lekker als een man in je klaarkomt. Vies is het ook niet omdat het zaad in de condoom wordt gespoten en dus niet in je lichaam terecht komt. Het lekkerst is als je op je rug ligt.Dat komt het meest overeen met het neuken van een vrouw. Ik neuk zelf vrouwen, maar als ik met een man bezig ben, laat ik me liever nemen.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 21. Wat een vreemde mening. Anale seks is heerlijk Zowel voor de actieve als de passieve partner. Van pijn is ook voor degene bij wie de penis wordt ingebracht geen sprake. De kont wordt in en uitwendig met zalf ingesmeerd. Dat gebeurt ook met de condoom. De ontvanger ontspant zich en werkt niet tegen. Van pijn is geen sprake. Dat verhaal over van elkaar houden hoeft ook al niet te kloppen. Je kan ook en dat komt vaak voor seks hebben voor de lust . Dan hoef je beslist niet van iemand te houden. Vies is het ook al niet. De anus en de darm kunnen met een slangetje vooraf worden schoongespoeld.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • o.k. je kunt/mag inderdaad met je vinger in je kont zitten, voor zij die dat leuk vinden
    Een piemel insteken is verkeerd, trouwens die is veel te groot en te dik
    Als je seks hebt met iemand, is dat omdat je van die persoon houdt : en....dan wil je toch die persoon geen pijn doen??? anale seks is ALTIJD pijnlijk en terwijl de ene geniet heeft de andere pijn en dat is toch verkeerd??? zo ga je toch niet van iemand houden met hem pijn te doen ???
    Er zijn zoveel mogelijkheden met je piemel om ervan te genieten, dat je die niet in een strontgat moet steken, sorry voor de uitdrukking maar dat is toch zo, of niet ???
    Jonge mensen moeten die vieze manier van seks niet dfoen , want het kan een gewoonte worden en dan kun je niet meer op een normale manier genieten van seks !!!! ten slotte de anus is geen seksorgaan !

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Hey! Anale seks kan heel erg lekker zijn voor jullie allebei als je maar wel rekening houdt met een paar dingen. Je kunt je anus goed schoonmaken onder de douche en er voorzichtig met water inbrengen (en er daarna uitpersen) om zo je kont schoon te krijgen. Gebruik veel glijmiddel op zowel zijn piemel (condoom) als jouw kont. Een goed standje voor de eerste keren is om bovenop hem te gaan zitten terwijl hij op bed ligt. Je hebt dan zelf de meeste controle over het moment waarop zijn piemel bij je naar binnen gaat en hoe ver. Neem er gewoon de tijd voor en raak niet gefrustreerd als het niet de eerste keer meteen lukt. Ook kun je vooraf een beetje oefenen met zijn of je eigen vingers om alvast een beetje te voelen hoe het is als er iets bij je naar binnen gaat.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Anale sex hoeft geen pijn te doen. Doe het voorzichtig met liefde en gebruik veel glijmiddel in de kont van de ontvanger en op het condoom van de gever. Niet vies en ook niet riskant voor je gezondheid.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen van 23. Je overdrijft wel een beetje. Iedere jongen/man heeft wel eens in z;n kont gezeten. Homo's en hetero's Mijn vriendin doet het wel eens om een wat vollere zaadproductie te stimuleren. Bij een keuring heeft de dokter een keer m'n prostaat onderzocht en dat gaat ook via je kont.
    Ik ben het wel met je eens dat er geen piemel in moet. Daar is je anus niet op gebouwd en ik vind dat ook vies.Over wat anderen doen, wil ik niet oordelen. Voorzichtig moet je natuurlijk wel zijn en je moet er zeker geen pijn aan overhouden.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • anale seks is verkeerd dat moet je nooit doen of laten doen
    de anus is een orgaan om de afval uit je lichaam te laten komen en is géén orgaan om je mooie piemel in te stoppen Daarbij zoiets stinkt en is nooit helemaal proper en blijven altijd resten van poep in je darm en anusopening
    Wie dat doet is een viezerik en je kunt er ook aids van krijgen of een andere geslachtsziekte Verder kun je door peneratie de anus beschadigen met alle gevolgen van dien (kanker)
    Er zijn mogelijkheden genoeg om je piemel maximaal plezier te geven en als je dat soms ziet, zijn het precies twee honden die bezig zijn :!!! wie dat leuk vindt is wel zeer verkeerd bezig !!!

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Duidelijk jongen van 20. Goed uitgelegd in begrijpelijke taal, Volgens mijn vriend ben ik niet gay als ik geen anale seks wil toestaan. Het trekt me niet, maar ik denk dat op m'n rug gaan liggen prettiger is dan op z"n hondjes' Ik ga hem zeker niet anaal nemen. Ik vind met elkaars penis spelen en afzuigen wel aantrekkelijker. Mijn vriend vindt dat ook lekker, maar is nog steeds jaloers omdat ik wel eens een meisje geneukt heb en dat wel lekker vond. Ik had hem dat natuurlijk beter niet kunnen vertellen.
    Nogmaals dank voor je info.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • De toch wel makkelijkste houding voor anale seks is op zijn hondjes, maar het kan ook door gewoon als je op je rug ligt als 'ontvanger' je benen wijd te doen en je knieën naar je schouders te brengen. Dan komt je anus mooi bloot te liggen.
    Overigens, olie en condooms is geen handige combi, olie tast een condoom aan. Liever een glijmiddel op waterbasis. Maar dan beschermd een condoom, en zéker als je een speciaal anaalcondoom gebruikt, prima tegen een soa ook. Enne, pijn mag het niet doen, dat opengerekt worden. Oefen tevoren gewoon met een dildo bij jezelf, een wat kleinere en later een grotere, dikkere.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Hey de TS hier, bedankt voor het advies. En als andere mensen advies hebben. Plaats het dan gerust.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Lijkt me wel geil, maar ik durf dit niet. Veel te bang een soa op te lopen. Ik denk ook dat het behoorlijk pijn kan doen als die andere jongen een grote en zwaar opgezwollen lul in je kont duwt. Zelf in de kont van een ander gaan lijkt me ook geil, maar ook dat durf ik niet.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 19 geeft duidelijk aan hoe het gedaan kan worden al vindt hij het niet prettig. Jongen 20 geeft wel een aantal adviezen, maar maakt niet duidelijk hoe en in welke houding gepenetreerd kan worden Kan dit ook gewoon liggend zoals bij hetero seks . De billen maken dat niet onmogelijk ? Graag wat uitleg voor iemand die het nog nooit gedaan heeft.Wordt er bij homo's van rol geruild of neem je altijd en word je altijd genomen?.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben anaal nooit genomen, maar heb op verzoek zelf wel een keer een vriend gepenetreerd.We zijn niet gay, maar wilden gewoon weten hoe dit voelt en hoe je dit kan doen. Is niet makkelijk.Je moet op bed of op de grond gaan zitten in kruiphouding. Dus op je knieën . Flink veel olie ( olijfolie ) op en in de anus en op het condoom. Als hje genomen wordt goed ontspannen en niet tegenwerken.Het kostte me moeite stijf genoeg te worden en er in te gaan. Lukte niet erg en spuiten al helemaal niet. mijn vriend vond het echt vreselijk.We doen dit nooit meer en vinden het dus niets. Als je gay bent zal de ervaring wel anders zijn of weet je beter hoe het moet.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Je anaal laten nemen is best spannend, ja. Drie dingen zijn belangrijk: tijd, smering en opbouw. Zoals bij elke ontmaagding, want daar gaat het toch wel om, moet je zorgen dat je royaal de tijd hebt en ook niet zomaar overlopen of betrapt kunt worden. Een kut wordt glad door het geilvocht dat vrijkomt als een meisje opgewonden wordt, dat natuurlijke glijmiddel heeft jouw aars niet. Dus, gebruik royaal glijmiddel, ja, uit een tube. En bij opbouw moet je denken aan niet gelijk zijn best forse pik in je aars laten komen. Begin met een vinger, een duim, twee vingers, drie en als dat soepel blijft gaan zonder pijn, pas dan ben je klaar voor anaal.

    20 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten